איך לשלוט?????

פלסטיק

New member
אני מוכר בחינם....

בתור אחד שהרבה מאוד מתייסר אם פגע במישהו גם לי אין תשובה טוטאלית, אבל בינתיים: אני קודם מדמה לי שמישהו שאני אוהב אומר לי את אותו דבר, איך הייתי מרגיש. זה בדרך כלל גורם לי לא לשחרר בקלות את חרצובות לשוני. ובקשר לעניין של לספור עד 10: אני לפעמים אומר למי שמולי שאני הרגע סופר עד 10 כדי לא להגיד משהו שלא במקום (זה כדי לא להפנות לו את הגב). בדרך כלל זה קצת מרגיע גם אותי וגם אותו. ואם למישהו יש מה לתרום בנוסף, נא לשתף...

תירגול, תירגול ועוד פעם תירגול

כמו בכל דבר יש ללמוד ולתרגל תתחילי עם שיחות רגילות ותדברי כמו פוליטקאי מתחיל לאט לאט וכך יהיה לך זמן גם לחשוב. בויכוחים תמיד תתני לצד השני לגמור את דבריו ואז יהיה לך מספיק זמן לחשוב. ובכלל לפעמים עדיף לא לענות בכלל.

חבר´ה חבר´ה רגע רגע ../images/Emo163.gif

אתם לא תאמינו מה גיליתי....... שכולכם אנשים.... בריאים... ואפילו.... כמעט מושלמים... מי שמעולם לא פלט דבר שרצה להתחרט עליו(והוא לא אילם)... ש י ק ו ם!!! מי שתמיד ספר עד 10 לפחות לפני כל פליטה......ש י ק ו ם!!!! מי שלא התחרט מעולם על מילה שאמר ולא ביקש סליחה ומחילה............... שישאר לשבת יש קבוצת טיפול בהמשך הערב.... אף אחד לא קם לה לה לה לה
. ועכשיו רק שתדעו... יש לי חבר לעבודה שהדביק לו פתקית על מסך המחשב בזו הלשון: "לדבר בשקט... ולחשוב לפני" ככה סתם שתהיה לו מול העניים... אז פרח יקרה אל תסגרי את עלי הכותרת הנפלאים שלך רוצים להנות מיופייך אך אם מישהו ינסה לקטוף.... מגיע לו שידקר מקוצייך... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 ....... אוהב אתכם המון....

אני עדיין ער

פשוט לא יכול להפסיק לקרוא כל כך הרבה צריך לעשות כל כך הרבה לתקן טוב נו מחר יום חדש אני כבר מנקר

יאצפן

New member
הי אוהב../images/Emo117.gif

הי צומפ´ גם לך יש דודי שינה? ואלי חסר משהו, על מנת להירדם? אז קחי -

למעלה