איך לשלב וסט ג'ינס?

ממצו

New member
איך לשלב וסט ג'ינס?

הי, לקחתי ג'קט ג'ינס בהיר של קסטרו שאף פעם לא ישב עלי טוב באיזור הכתפיים וגזרתי לו את השרוולים. התקבל וסט ג'ינס שאני מאוד מרוצה ממנו. השאלה היא איך לשלב אותו? ניסיתי לשלב עם מכנסי ג'ינס לבנים וגופיה אפורה ויצא מזעזע, אז ויתרתי על הרעיון. אני אשמח לשמוע על שילוב אפשרי של הוסט. תודה מראש...

לי וולף

New member
ובכן...

סחטיין על התושיה! יצרת פריט שחזר בגדול לאופנה (הישר משנות ה-80...) כלל בסיסי בעניין ג'ינס - לא מומלץ לשלב ג'קט ג'ינס עם מכנסי ג'ינס. זה לרוב יוצא לא מוצלח. אבל... צירפתי לך תמונה עם 3 מראות שונים להשראה

ממצו

New member
תודה על העזרה

אני בהחלט מכירה ומסכימה עם החוק של אי שילוב ג'ינס וג'ינס... חשבתי, שבגלל שמדובר בג'ינס לבן שנראה יותר כמו מכנס לבן, זה יראה מוצלח...

מקאברית

New member
תודה לי.. בזכותך

ובזכות התמונות שצרפת יצא לי היום שילוב נהדר עם הג'קט ג'ינס שלי. אני מרוצה.

לי וולף

New member
../images/Emo8.gif איזה כיף! שימחת אותי!

ואני שמחה שהיית מרוצה מהופעתך! הרי בשביל זה אנחנו פה, לא?...

Fun Fair

New member
כמה אופציות

יש את הורסיה ה"קלאסית": עם מכנסיים שחורים וחולצה שחורה או שמלה שחורה. מעבר לזה- מעל כל שמלה שהיא לא "חגיגית" מדי, אם יש לך ג'ינס בצבע כחול נייבי- כהה מאוד עם חולצה לבנה (טריקו צמודה או איפילו מכופתרת...) את יכולה לתאר את הגזרה שלו?

ממצו

New member
הגזרה של הוסט

הי, דומה מאוד לתמונה שצירפתי... דרך אגב מה את אומרת על השילוב? אפשר ללכת לעבודה ככה?

וסט בגזרה כזאת יפה רק עם גופיה

ולא עם שרוול של חולצה שיוצא משרוול הוסט. זה גם יכול להתאים לשמלה שחורה, לבנה או הכי טוב אפורה, בלי שרוולים. למראה סתווי הייתי משלבת גרביונים שחורים אטומים או שחורים שקופים או עם צורות ומגפונים, לימי הסתיו החמימים של ישראל זה יכול להיות מהמם. האמת היא שבא לי ללכת על אאוטפיט כזה בעצמי...

ממצו

New member
תודה

ניסיתי עם גופיית סבא אפורה, וזה לא הלהיב בכלל. אני אנסה את הקומבינציה שהצעת...

למעלה