שלי. פשוט - שלי.
המוטו vini, vidi, vici עובד כאן - באתי, ראיתי, כבשתי. במקרה שלנו - באתי, ראיתי, שלי. מה זה "רשע" בעצם? זה משהו שלא מקובל כ"טוב" בעולם בו הוא קיים. בעולם שלנו - מישהו שלא ממש אכפת לו מזה שגם לאנשים אחרים יש רגשות וצרכים. כשאני משחקת משהו שדומה ולו בצורה קלושה לדמות בעלת נטייה "רעה", אני מסתכלת על זה ככה: אני חיה את חיי בשקט, לא רוצה שיפריעו לי לעשות מה שבא לי. כשאני נמנעת מלעשות משהו, בין אם זה את העבודה שלי (מזכירות, סבלות, פוליטיקה או התנקשויות), ולו בשביל שרגשותיו של מישהו אחר לא ייפגעו, אני בעצם פוגעת בעצמי. אבל למה שאני ארצה לפגוע בעצמי, אפילו אם מדובר בהימנעות מעישון בפומבי ולא ברצח עם? דמות שכזו תעבוד באחת משתי הצורות הבאות על-מנת לקבל את מה שהיא רוצה: 1. תוך חוסר התחשבות מוחלט ברגשות הזולת (והממשל נכלל בפנים), הדמות תעשה מה שהיא רוצה. קיים סיכוי שהיא תיחשב כפורעת חוק, הכל תלוי במה בדיוק היא תבחר לעשות ומי יראה אותה עושה את זה. מבחינת "נטיות משחק", הכיוון של דמות כזו יהיה יותר כאוטי. 2. באקט גאוני, הדמות תבחר לנצל את החוקים והתקנות החברתיות בשביל להשיג את מה שהיא רוצה. דמות כזו, שמבחינת "נטיות" נוטה להיות יותר "רשע-סדר", תנצל פרצה או פרצות בחוקים בשביל להשיג את הכוח או המטרה אליה היא מכוונת. זה לא שהדמות ממש מתחשבת בחוקים, ולא ממש אכפת לה מהם. אם החוקים ישתנו, יש סיכוי שהדמות תעבור שינוי התנהגותי לדמות מטיפוס 1 המצוין מעלה. מה שכן, אם החוקים קיימים, והם מאפשרים לדמות לעשות מה בראש שלה, למה לא לעבוד איתם? נצל את מה שיש לך. או בקיצור - שלי.