איך לרכך את הפגיעה?!

LILEK INHOBB

New member
איך לרכך את הפגיעה?!

באוטובוס, היא יִשבה ליִד חברה שלה, צחקקה והביטה בי, נעצה בי עינים, כששמתי לב שהיא מסתכלת היא הסיטה את המבט, ואני משום מה גם הסתכלתי... ואז היא שוב הסתכלה ואני שוב הסתכלתי.... בכל מקרה... היא בירידה מהאוטובוס נתנה לי את הטלפון שלה... ובקשה שאתקשר... היא גרה באילת ואני גר ממש רחוק... אבל זה לא קשור, יש סיבה אחרת... אני גי... ו אני אומנם זקוק כל כך לאהבה... אבל לא לאהבה מבת... אני לא רוצה לפגוע בה... אני לא רוצה לשקר לה... והכי גרוע, אני לא רוצה להגיד לה מההתחלה לא כי אז בכל מקרה היא עלולה להפגע!! אם אני אגיד לה שאני לא רוצה אותה או שאני אצא איתה ואז היא תפגע... כי לא אוכל להחזיר לה אהבה... או שלא להמשך אלי'ה... והדבר הכי נורא זה שבי גם כן פגעו ככה, מישהו שלא הי'ה מוכן לקשר גרם לי לבכות שעות במיטה!!!

שפנפן

New member
למה אתה עושה מזה כל כך סיפור?

אתה לא מכיר אותה בכלל , היא לא מכירה אותך. אף אחד מכם לא פיתח רגשות כלפי השני. אם אתה בכל זאת רוצה להתקשר אליה אז הדבר הראשון שאתה צריך להגיד לה זה שאתה הומו. אבל מה הסיפור? למה אתה חושב כל כך הרבה?

resputin

New member
אני גם בדעה של שפנפן.

בשביל מה לעשות דרמה מכל דבר? בחורה הכירה אותך באוטובוס. חשבה שאתה חמוד, הביאה טלפון.. רוצה שתתקשר. אתה נכנס לסרטים- אני הומו, היא לא יודעת, היא גרה בדרום, אני לא, רחוק לי, בלאגנים... בשביל מה כל הכאב ראש? א'. אתה לא חייב להתקשר. ב'. אתה לא מעוניין, מעצם היותך גיי, אבל היא לא חייבת לדעת שאתה גיי. ג'. אני בטוח שאם תסרב לה, היא לא תתחיל לבכות ותנסה להתאבד. ס-ך ה-כ-ל נתנה לך את הטלפון שלה וביקשה שתצלצל.. דעתי? אין מקום לצלצל בשביל לומר לה "תשמעי וזה.. לא מתאים לי", ולא משנה מה הסיבה, פשוט לא לצלצל וזהו. אני מבטיח לך, אילת לא תלבש שחורים כי הזיווג השמימי הזה לא יצא לפועל.

למעלה