איך לרדת לגבר.............

וואלה

אחותי,יחקת אותה לא, אני לא אומרת שאני לא עושה ככה, אפילו אני מזדהה איתך. לגמור לי בפה? ממש אבל ממש לא ואין מצב כזה. כן גברים, אני יודעת שזה מהנה ואולי זו רוב ההנאה אבל תסתפקו בעבודה עצמה והיא קשה (לא שיש לי טענות, אני נהנית מכל רגע וגם הוא). יפה לך ככה שלקחת יוזמה וכתבת את מה שאני מזמן (שבוע) רוצה כבר לכתוב. אז בחורים, ליידע כללי, יש עוד בחורות שכן יודעות מה ואיך לעשות ואם אתם לא מסופקים-תסיימו את זה וכמה שיותר מהר! כי הבגידה לא תאחר לבוא וחבל!

ממש מתאים לי....../images/Emo9.gif

אבל קודם תתני לי לרדת אצלך...למה שאם אני לא רואה שבת הזוג ´מגמרת´ אין לי בכלל חשק לגמור, ככה אני.
רק בעייה אחת ודאי תתעורר והיא שכאשר סיימתי ´ירידה´ עם תוצאות גמירה מצידה....אין שום סיכוי שתמצאי את אברי שמוט ורפה...
תצטרכי לחכות לסיבוב השני- שם תתקבל עזרתך בשביעות רצון ובהוקרה והפרס יהיה חדירה שנייה.
(הבנתי שאת לא אוהבת שגומרים לך בפה....תפאדל, מוותר לך!
) נ.ב.מחכה לך איפה שקבענו

lizard

New member
אוףףף

בגללך יש לי זקפה עצבנית ביותר ! קשה להיות גבר

עונגי

New member
ניקולה בייבי

מה עם האצבע עמוק ברקטום????????????????????? אני אישית כשאני באוראלי אני אוהבת שזה על טהרת האוראלי, בלי ידיים בכלל! ומה בכלל הפחד הזה משימוש נבון בשיניים??????? כל הענין של שיניים צריך להיות כמובן בידיעה והבסכמה ובכמובן בביטחון בבן הזוג. אני קודם כל יושבת על הבטן שלו כשהוא עדיין לבוש רק במכנסיים ולא נותנת לו לזוז, ואז בתנועות קדימה ואחורה אני מתחילה לגרות את עצמי יותר ואז כשאני מרגישה את הרטיבות על הבטן שלו אני נעה יותר באיטיות מחליקה על הרוטב שלי מורחת את כולו ואז אני נעה ממש מעל הבליטה במכנסיים שלו וכמובן תופסת לו את הידיים ומצמידה אותם חזק למיטה או לרצפה, ורק אחרי שהוא מתחיל לעשות פרצופים של מעונה סיני, אני מתחילה לגלוש למטה ואז כשאני עדיין תופסת אותו בשיניים אני משחררת לו את הכפתור של המכנס עם השיניים ואז עוברת לרוכסן או לשאר הכפתורים וכל המגע באזור הזה רק עם הפה והשיניים כאשר הידיים שלי אוחזות בידיים שלו בחזקה זה משגע. ואחרי שהכל פרום ופתוח אני מעבירה לשון על התחתונים ומידי פעם מחדירה אותה קצת מתחת כדי לגעת בעור החם, אבל אלו נגיעות קלילות ומהירות כדי שהוא לא יתרגל לטוב הזה
אחרי זה אני מקבלת הבטחה שהוא לא יעיז להזיז את הידיים או שאני קושרת לו אותם ואז מתחיל התענוג האמיתי, אני מפשיטה אותו לאט לאט עדיין בעזרת השיניים, מידי פעם נוגסת ומוצצת כל חלקת ירך שניגלת לי מתחת לבד עד שהכל יורד ואז אני זורקת אותם לאן שהוא (תמיד בסוף צריך לחפש אותם) ואני מתחילה לטפס עם הלשון על פנים הירך שלו ומגיעה כמעט עד הממתק אבל אז מדלגת ועולה לפיטמה שלו מלקקת עם הלשון מעט ונוגסת, מחזיקה אותה בין השיניים ומעבירה קצה לשון מחודדת בנגיעות קצרות וחזקות, בזמן הזה אני מחככת את הגוף על הזין שלו ומרגישה אותו פועם ורותח, אבל לא מתייחסת, אחר כך אני יורדת למותנים באיטיות עם שובל של רטיבות מהלשון מעבירה פסים דקיקים בצד המותן ומתקרבת לטבור מעבירה סיבובי לשון קטנים וגדולים שהולכים ומתקרבים לטבור עצמו אבל לא ממש נוגעים בו ואז מתרחקת בעיגולים גדלים ואז בשניה עוברת לתוך הטבור ודוחקת את לשוני לשם בתנועות חזקות וסיבוביות מיד אחר כך צריך לתת ליקוק ארוך ורטוב על תחתית הבטן , ולחזור מהר לתוך הטבור ואז במהירות לעבור אל חיבור הירך הפנימי ולהעביר שם ליקוק ארוך ואיטי בלשון רפויה בהתחלה ואחר כך בלשון חזקה ואז שוב ללקק את הבטן התחתונה ואז לעבור לפנים חיבור הירך השני מעבירה שם ליקוק ארוך ורטוב מאוד ועוברת לאט לאט למטה אל פיסת העור הדקה והעדינה שמתחת לאשכים ושם "ניתקעת" מלקקת ומצמידה שיניים עליונות ובעדינות עדינות מחככת אותם מעט, ואז עולה לאשכים עוטפת אותם בשפתיים רכות ושואבת אותם ומצצת אותם פנימה בעדינות, אחר כך מלקקת אותם באיטיות בכל הכיוונים והצורות לפעמים מכניסה אותם ומותחת אותם עד גבול כאב התענוג, ואז מתחילה עם השיניים , אני נוגסת בהם בעדינות עדינות מ"גרדת" את השיניים על הבשר הרך, מוצאת "גושים" קטנים בהם ועוטפת אותם בשיניים ומשחקת בהם בתנועות עדינות ואיטיות, אחר כך אני מוצצת חלקים קטנים (כמו ליצירת איקי) ומללקת בתנועות גדולות ומרגיעות.... להמשיך???????????? מוקדש באהבה לשימון....

ruvi1

New member
איך לענג את ניקול30............../images/Emo135.gif

ניקול30 תאור בדיוק כמו שאני עושה לאישה רק יותר זמן אם את אוהבת לתת כנראה שאת יודעת לקבל. שוכבת לך על הבטן עירומה כביום היוולדך פרקדן ואני מתקרב לצווארך ובנשיכות קלות מתחיל ונושך קלות מהצואר ומתחיל לרדת בשיפולי הגב,לאורך עמוד השידרה תנועות קלות של גופך מרימות קמעה את ישבנך החטוב. באותו רגע חדרה לשוני בין חמוקי ישבנך כאשר את מרימה אגן ופותחת את חמוקייך.הלשון יורדת לכוון חור הרקטום בעיגולים קלים ויורדת לחיבור הכוס שלך עם חור התחת ושם אני מתעכב עם הלשון.הכוס העסיסי נפער כאשר את מרימה את האגן כדי להרגיש את הלשון חודרת פנימה כל עסיסך מציף את פי לפתע מרגיש אני את החור ממנו את משתינה ומלקק אותו יותר חזק. את לא עומדת בזה ואת רטובה ולחה מאוד גופך זז ללא הפסקה ובאותו רגע כאשר ראשי בין ישבנייך מלקק את הכוס שלך נצמד הדגדגן לפי ובתנועות מציצה אני מרגיש את הגוף שלך מתחיל לרעוד ולרעוד ולרעוד עד שרגלייך לופתות את ראשי אשר נמצא בתוכך ומצמידות את האגן בתנועות זיון למיטה עליה את שוכבת,אני הופך אותך על הבטן ומה אני רואה את גופך במלוא הדרו את פרח הלוטוס שלך נפער מולי כאילו אומר בוא ולקק אותי ואכן אני בא לופת בפי את הדגדגן ובתנועות סיבוביות עם הלשון אני מרגיש איך הוא מתקשה אני מכניס אותו לפה ומוצץ אותו כמו שאת מוצצת את הזיין כמו שמלקקים ארטיק נוזל ואז בפיתאומיות הגוף שלך מתקשת בלי הודעה מוקדמת ואת נאנקת מהנאה ומתחילה שוב לרעוד .ואני נהנה להרגיש את האושר מציף אותך רואה את החיוך שלך ומחכה לסיבוב הבא.

למעלה