איך לרדת לגבר.............

ניקול30.

New member
איך לרדת לגבר.............../images/Emo95.gif

גבר כמו אישה אוהב שנותנים לו מחמאות לגבי איך שהוא ניראה הוא אוהב בעיקר שנותנים לו מחמאות לגבי גודל האיבר שלו... אני אישית אוהבת להתחיל עם האיבר, שהוא עדיין לא ממש עומד, להכניס אותו לפה ולהרגיש איך הוא מת´קשה בתוך הפה. החלק המעודף עלי הוא החלק שבין החור של התחת לבין האשכים, אני אוהבת ללקק שם להכניס קצת את הלשון לחור של התחת, ולהרגיש איך הגבר נהנה מכל רגע, אני אוהבת לעביר את הלשון על הרקטום, ואח"כ לעבור עם הלשון לאשכים ללקק אותם אחד אחד, ולהכניס אותם לפה וממש למצוץ אותם, אח"כ לעלות עם הלשון למעלה בלקוקים עדיינים, למעלה לעבר הכיפה, עדיין לא מוצצת את הזין רק מלקקת אותו.... ורק אחרי שאני מלקקת אותו טוב, אני מכניסה אותו לפה, ומתחילה למצוץ אותו כמו שמוצצים ארטיק שנוזל, או סוכריה על מקל, עם הנאה גדולה.... לחכות עד הרגע שהוא כמעט גומר, לקום מהר ולהתיישב עליו להכניס אותו עמוק לתוך הכוס שלי ולהרגיש אותו צועק מהנה..... שלכם ניקול 30

צודק ת...

מסכימה איתך... אלו המקומות האהובים גם עליי. והכי כיף,לראות ולשמוע אותו מתענג... את גדולה!

יניב 3

New member
שלום ניקול ולכל הפורום

בעיקרון איני נוהג להשתעמם למרות זאת הגעתי לנקודה של שיעמום נכנסתי לפורום הזה (כולם עושים אז למה לא לדבר?) נדהמתי מהתיאור שלך ל-"איך לרדת לגבר" ניקול בשם כל הגברים תודה על השיעור לנשים אולי עכשיו הן ידעו איך יורדים לגבר והוא יוצה מרוצה מכך נ.ב פורום נחמד אולי אשאר פה לכתוב בקביעות

פשפש

New member
מציצה

שלום לך ניקול, התרשמתי מהדרך שבה את פנקת את איברו של הגבר, הייתי מאוד רוצה שתנסי את זנ עלי.

ניקול30.

New member
ללא מוצא.............

מצטערת לא מסוגלת שגומרים לי בפה, פשוט מקיעה מזה. וחוץ מזה זה ניראה לי לא הייגיני ואני הרי כל כך הייגינית אזזזזזזזז תצטרך להסתפק בזה ותאמין לי אני יודעת מה לעשות

ביגבן

New member
במזרח הרחוק אומרים ש.....

בנות אוהבות שגומרים להן על השיער...(נשבע לי מישהו) הן טוענות שבזרע הגברי יש פרוטאין שמשביח את השיער וגורם לו לאיזשהו ברק מעודן.... גברים ראו הוזהרתם....גם לזרע על הפנים יצא שם של מוצר חדש מבית היוצר של "מוצרי ים המלח- אהבה" אז קדימה להשפריץ לכל הכיוונים בזזזזזזזזזזזזזזזזז

ניקול30.

New member
ביגבן אתה יכול..........

רק על השיער שלך, בטח לא על שלי איכסססס מי בכלל יכול לחשוב על דבר כזה לא על השיער ולא בכל מקום אחר שקרוב לפנים שלי

מישהו מהצדדים בזמן האקסטזה...

יושב ומכוון למטרה?! יש בכלל משהו ´איכסי´ בסקס? נדמה לי שב-30 שנות חייך עדיין לא נהיית מומחית אבל יש לך זמן להשתפר...

ביגבן

New member
תגובתי היא אין תגובה ../images/Emo8.gif

חשבתי לעניין את הפורום בנסתרות המזרח... לא בהכרח בקשתי את הבנות למסד קשר אוראלי זה או אחר

סבבה69

New member
את גדולה ..לה..לה...להההההה

אויייי כמה זמן לא שמעתי תיאור כזה מפי אישה...כל כך יודעת מה היא עושה..את ממש נגעת בנקודה שכל הגברים לא יודעים על קיומה..(או שלא רוצים שיגעו להם שם שלא יחשבו אותם לסוטים) וזו החור של התחת..והייתי מתעקב יותר על החדרת הלשון לרקטום יותר זמן...ואז הגבר שלך מקבל את הזקפה של החיים שלו... אשמח אם מישהי הייתה עושה לי את זה....

dirk digler

New member
סחטיין על המיומנות

עשית לי את זה ,שנים של סבל מנשים לא מיומנות שמוצצות עים השיניים ,והנה סוף סוף אשה שעושה רושם יודעת למצוץ.

בנים בנים בנים.....

להרגע בבקשה! יש כמונו בשפע! רק מה,כניראה שיש כאלה שמתבישות ויש כאלה כמונו שגם מבצעות! אז לא להתיאש.... g99...

ניקול30.

New member
לכל הגברים היקרים../images/Emo25.gif

שמחה שנהנתם, גם אני נהנת כל פעם, שאני עושה את זה

פלאית

New member
אני לא מומחית

כי עד עכשיו עשיתי זאת רק לגבר אחד והוא גם כן לא מנוסה כמוני אבל אני הולכת עם אינטואיציה שלי ואני גם נהנית אז אני גם משחקת עם הלשון מבפנים כשאני כבר מוצצת אותי זה כאילו ללקק ולמצוץ ביחד ואני גם משחקת בידיים עם האשכים שלו בו זמנית.

sweeny

New member
אף אחת לא

היתה מומחית בהתחלה
טוב, טוב, בלי להתנפל גם אף אחד (נו, מה היינו עושים עם שניים
) אבל תתנחמי עם הכושר בא הנסיון (וגם האושר)

ניקול30.

New member
tab היקרה

למרות המסר ששלחת לי אני כן בחורה ועצוב שאת מרגישה כל כך קטנה בגלל שאת לא יודעת אז לכל הגברים או הנשים שחושבים/ות כמוה אני בחורה שפשוט יודעת מה לעשות

למעלה