איך לעזאזל???????????????

איך לעזאזל???????????????

היום בתכנית ראש בראש בערוץ 24 היה קרב "חלום כחול" של פורטיס וסחרוף נגד "חלום מתוק" של עפיה וסרנגה, איך לעזאזל הם מעיזים להשוות את מושיק עפיה ושלומי סרנגה לפורטיסחרוף??????????? האגדה של הסוף אייטיז-תחילתניינטיז מול איזה להיט קיטשי שנתפס יפה ב2002? טוב נו.. נגיד בגלל השם, אבל נחשו מי ניצח? עפיה וסרנגה כמובן, חטפתי עצבים ושמתי את הגיטרה (האלבום לא הכלי...) על פול ווליום. בסוף ברי ניצח עם עוד חוזר הניגון

ענת1986

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפסקתי להתרגש מזה

מלא פעמים דברים כאלה קורים בערוץ
בכל מקרה- ברוך הבא אלינו!
אתה מוזמן לספר קצת על עצמך

שלום לכולם

אני יואב, בן 15 מירושלים אוהב את ברי כבר הרבה זמן, אני יותר אוהב את פורטיס אבל גם ברי אומן דגול... אני אשמח לקחת פה חלק... "ניצוצות של הבנה שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה..."

למדתי להתעלם מהתוצאות של קהל...

בערוץ 24 כי תמיד יותא ממש מסריח. זה רק מראה על חלק גדול מהקהל המאזינים בארץ

לא אמרתי שזה חרא של ערוץ...

אמרתי שהתוכניות שמסתמכות על בחירת הקהל מסריחות

מסכימה עם אמיר../images/Emo45.gif |שעון|

ערוץ 24 זה חרא של ערוץ, הוא ממחזר כל שיר מחדש- אני כבר מזמן הפסקתי לראות אותו. ובאמת, ההצבעות ב "ראש בראש" (ככה קוראים לזה?) רק מראות איזה טעם נוראי יש לתושבי העם שאנו חיים בו
טוב, הגזמתי קצת, אבל זה מראה שיש שם יותר מדי אנשים קטנים ומפגרים שלא יודעים מה זו מוסיקה טובה

ענת1986

New member
חרא של ערוץ?? ../images/Emo12.gif

קצת חורה לשמוע את זה... לדעתי הערוץ משתפר מיום ליום. זוכרת את ההתחלה, שבה היו רק קליפים? עכשיו את יכולה למצוא המון תוכניות, בינהן את "התוכנית הכי טובה בארץ", כפי שאמר סולן הדורבנים,: "הבמה המרכזית". אומנם הערוץ משדר שוב ושוב את אותם הקליפים, אבל זה משהו שישתנה בעתיד. המחסור של הערוץ בקליפים זו בעיה שעובדים עליה. חבל לקטול. תני צאנ'ס. בנוגע לראש וראש- שם באמת יש הפתעות כל פעם מחדש...

אובלינה

New member
אני דווקא מסכימה איתה.. ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

גם אני דיי הפסקתי לראות 24.. ראש בראש זו תוכנית ממש גרועה, היא עושה השוואות לא הגיוניות, ואת התוצאות אנחנו רואים לפנינו.
באמת, רוב האנשים מתנהגים כמו הבנות מהשכבה שלי..

אני דווקא מסכים עם ענת

למרות שדעת הקהל של צופי 24 ורוב עם ישראל היא דפוקה בכל מה שקשור למוזיקה ישראלית. אבל לדעתי הערוץ הזה מועיל למוזיקה הישראלית, פתאום אמנים מוציאים קליפים, מה שלא קרה הרבה קודם, ערוץ מוזיקה עוזר למוזיקה הישראלית ודווקא הפלייליסט שלהם מאוד מגוון, אין לי תלונות לגביהם, רק לגבי הקהל

הענבל

New member
24

הערוץ כבר לא משדר את הקליפים פעם אחר פעם <או במילים אחרות טוחן. יש המון קליפים ויש המון גם קליפים שלא משודרים <אם תכנסו לאתר שלהם ולרשימת קליפם תגלו המוני קליפים שלא ראיתם בערוץ עדין בכלל> רק דבר אחד הפריע לי במה שאמרת - מה היה רע שהיו שם רק קליפים? נכון התוכניות מוסיפות אבל חלקן גם ממש לא, מה גם שעם התוכניות באו הפרסומות והם מאוד אבל מאוד מעצבנות ותקועות.

ענת1986

New member
אם הערוץ היה משדר קליפים בלבד,

הוא היה מעין שומר מסך. אני לא חושבת שמן הראוי שהוא יהיה כזה. בערוץ מוזיקה, מלבד קליפים, צריך שיהיו דברים נוספים. זה מעלה את רמת הערוץ, את אחוזי הצפייה. פרסומות הן לצערנו דבר הכרחי כדי שהערוץ ימשיך להתקיים, ולשדר תוכניות מלבד קליפים. בד"כ כשיש פרסומות, אני עוברת ערוץ. תנסי את זה גם
.

הענבל

New member
לא רק שאני מנסה

אני גם עושה את זה! מה שעוד אני גם הולכת מטלוויזיה ואני מתמכרת. אולי פרסומות זה גם דבר טוב

למעלה