איך למצא בן\בת זוג

מוכה עץ

New member
איך למצא בן\בת זוג

איך מוצאים בת זוג לחרדי אנוס שמעוניין באנוסה (מבחינה דתית כמובן) שמעוניין להמשיך את אורח חייו האנוס? (ולהפך)

בשביל מה להישאר אנוס?

אחת הסיבות שאנוסים נשארים אנוסים זה בגלל שהם כבר הקימו משפחה. ולפרק את המסגרת זה מסובך. במיוחד כשיש ילדים בסיפור... אבל בתור רווק??? צא לדרך חדשה מה מונע בעדך?

השלה היא האם אתה רוצה להשאר אנוס

או שאתה בונה יום אחד לצאת. אם אתה בונה לצאת אז זה לא חכם להתחתן כרגע. סע לחו"ל, תגיד להם שאתה הולך לאיזה חיים לובלין או משהו, ולאט לאט תן להם להבין שאתה כבר לא בסצנה. תאמין לי שזה הרבה יותר פשוט מאשר למצוא מישי שהיא גם כלבבך, גם אנוסה ועם ביצים לצאת יום אחד.

sehaltiel

New member
חו"ל

קשה להסתדר, וודאי למי שלא למד בבית הספר את השפה ולא התרגל לעבוד קשה.

מוכה עץ

New member
לא הכל שחור לבן

אין בי שנאה לעולם החרדי שבו אני חי. כל חברי הם חרדים ואני לא רואה סיבה לעזוב חיי חברה מספקים לעולם אחר זר ומנוכר ולעשות זאת לבד. מצד שני, לא אוכל למצא בת זוג במצב כזה..... אין לי תוכניות ארוכות טווח. אם יהיה לנו טוב נצא אחרת נשאר (לזרום בלע"Z)

עדין לא... סתם

מדבריך היה נישמע שרוקה אנוסה זה פרייחה וזה מה שהוא מחפש. אז אמרתי שאני רוקה אנוסה וממש לא פרייחה.

סלחי לי על הבוטות

אבל רווק/ה אנוס/ה שאינם מתכוננים לצאת בשאלה ואין להם אילוץ חריג במינו להצדיק זאת, זכאים בהחלט לתואר חלושי אופי. אין שום פסול בבחירה לנווט את החיים לפי שיקולים רדודים של טווח קצר כמו חברים או נוחות כלכלית, אבל חשוב להיות מודעים לכך שזוהי בדיוק הגישה שגורמת בטווח הארוך לאדם להזיק לעולם בכלל ולעצמו בפרט. וראויים הדברים להאמר.

מוכה עץ

New member
לא נסלח בערבו של יום הדין?!

אתה נשמע אדוק בדבריך לא פחות מהחרד הקיצון...... מה יש לנו כאן אם לא האושר ?!

לא כל בטחון עצמי נובע מאדיקות

לפעמים הוא פשוט מבוסס על ידע והבנה. אין ספק שאדם שבוחר את חייו לפי הטווח הקצר בוחר באושר, אלא שהוא מתמקד באושר של הזמן הקרוב מבלי לחשוב על המחיר לטווח הארוך.

טעות קשה בידך

כשאתה בוחר במשהו שהוא בעיניך לא רציני (הלא אף אדם לא מכבד החלטה המתעלמת ביודעין מהארוך-טווח), ברור שאינך יכול להיות שמח מבחירתך !!!

pizi33

New member
אם זאת טעות אז אני

שטות גמורה. לא כל החלטה חייבת לקחת בחשבון את הטווח הארוך. החלטה שמשפיעה לשעה צריכה לקחת בחשבון את השעה. קיבלתי החלטה, יש לי האמצעים להוציא אותה לפועל ושום דבר חשוב לא נפגע. זה די. טווח ארוך??? כמה ארוך. עד סוף ימי? ואם זה יהיה מחר בבוקר? זאת דעתי, אתה מוזמן לקרוא גם לה טעות, זאת בכל מקרה הטעות שלי לא שלך.

pizi33

New member
אני גרושה

שני ילדים הבאתי לעולם. לא יודעת איך הבנת שאני רווקה.

למעלה