איך לובשים שכבות??

איך לובשים שכבות??

אני מאד אוהבת את הסגנון ואין לי מושג איך לבצע. ועוד יותר- איך עושים את זה עם רגליים דקיקות וכתפיים לא צרות, מבלי להיראות חסרת פרופורציה לחלוטין? חיפשתי קצת תמונות באינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש איזו נוסחא.

לי וולף

New member
קצת תשומת לב

הכתפיים שלך אמנם מעט רחבות אבל את דקה וארוכה באופן כללי ולכן לא מאוד מסובך לאזן אותך ע"מ שלא להוסיף נפח, רצוי להשתמש בפריטים דקים (טקסטיל דק הוא לא בהכרח לא מחמם...) בתור התחלה אל תשכחי שכאשר את לובשת קרדיגן למשל, את בעצם יוצרת אמצע צר ולכן זה לא מרחיב (כמובן שעדיף שהחלק החיצוני יהיה כהה יותר) בדומה למה שנכתב בעניין האובר-סייז'ד (אם יצא לך לקרוא) - אפשר ליצור מראה שכבות שחלקו רחב מעט יותר ולנצל את הרגליים הדקות לאיזון (כלומר מכנסיים סקיני או חצאית קצרה. למשל- סוודר קליל ומעט גדול מעל חולצה מכופתרת לא גדולה מידי + סקיני או חצאית או חולצה מכופתרת לא מכופתרת משובצת (או ג'ינסית) מעל חולצת טריקו צבעונית ואפילו עוד קרדיגן מעל את בהחלט יכולה להצלי עם שכבות

אתגר מעניין

וממש הסברת לי איך הולך עניין החולצה המכופתרת שראיתי בהרבה אתרים
אין לי קרדיגנים כהים אבל תיכף טסה לארה"ב ואדאג להצטייד בכמה. אני חושבת שכיום יש לי יותר סיכוי to pull it off כי מאז שאני בחד"כ דיי רזיתי והגוף שלי יותר גבעולי. טנקס

למעלה