ליהו`ש
לא חוויתי אונס. ביקשת שיכתבו לך בנות שחוו אונס וזו הסיבה שלא הגבתי עד עכשיו. רציתי שיכתבו לך לפני, אנשים שחוו את מה שחווית את. עכשיו אני בכל זאת מגיבה, מכיוון שאני חושבת ששום דבר הוא לא אותו הדבר. גם אנשים שחוו את מה שאת חווית, גם הם כמוני אולי לא יוכלו להבין לעולם. ברור לי שיש להם את היכולת להבין יותר ממני, אבל לא אני ולא הם בעלי התשובות. מורן כתבה לך שמי שסובל מהשנאה זה השונא ולא השנוא, אני חושבת שאת צריכה לקחת את מה שהיא כתבה לך בשתי הידיים, לא לשכוח את זה לעולם. את לא יכולה לסלוח. זה ברור, זה בסדר וזה מובן. את גם לא מתבקשת לסלוח, פגעו בך, אין סיבה שתסלחי לאותו החלאה. את מלאה בשנאה, וגם זה מובן, אבל ליהו`ש, מי שסובל מזה זו רק את. הכאיבו לך, חיללו את גופך ואת נשמתך, ועכשיו את נשארת עם כל הכאב והשנאה. זה בסדר וזה מובן, אבל זה מזיק רק לך. אם תתבוססי בכל השנאה שאת חשה, לא תוכלי להתרכז בך. יש המון אנשים טובים שם בחוץ, ששווים את האהבה שלך. את הראשונה ששווה את האהבה של עצמך, לפני כולם. שחררי את עצמך מהשנאה, אל תתרכזי בה, היא חלק מחייך עכשיו, אבל היא לא חייבת להפוך למשהו מלא עוצמה. את יכולה לבחור להתרכז בה, ואת יכולה לבחור להתרכז במה שחשוב באמת עכשיו. בך. השנאה הזו קיימת, חוסר היכולת לסלוח גם הוא מובן. אבל את הגלגל אנחנו לא יכולים להחזיר לאחור, ומה שבאמת חשוב עכשיו, זה את. ואת יכולה לחיות, ולעשות את זה הכי טוב שאפשר. אלונה.