איך להתמודד?

ליהוש

New member
איך להתמודד?

איך מתמודדים עים כל הכאב הזה? ועים כל השנאה שיש בלב כלפיו? יודעות , אים יש בנות שחוו אונס ומוכנות לשתף אני אשמח לשמוע.. כי זה קשה , וזה כואב שאי אפשר לסלוח להם

מורני !

New member
ליהוש

אני מצטערת... קודם כל .. לפני הכל ... שאת חווה את הכאב. שנאה זה משהו שמאכל את האדם. אני מצטערת להגיד לך.... השנאה גורמת רק לשונא עצמו את הרע. ממש ממש לא לשנוא. הרי מה איכפת לו ממך? איכפת לו עם את שונאת אותו? אני לא שונאת. ביקשת שיענו לך בנות שחוו אונס. אז אני עונה. תעשי הפרדה בין הרגשות שלך... השנאה, החוסר יכולת לסלוח, הכאב. אני גם לא סולחת ובחיים אני לא אשכח, הכאב לדעתי, ילווה אותי עוד שנים רבות.... אבל לשנוא??? זה גדול עליי כבר... בהצלחה... ומאחלת לך המון אושר ושלווה.

הכעס...

אפשר לכתוב עליו ועל שינאה מאמר שלם. הינה השוואה קטנה: לצאת לים עם ספינה מלאה בחורים, זה כמו, לצאת לחיים עם המון כעס ושינאה. ממש מיותר ,תקני את הדליפה בספינה כלומר, תישכחי מהכעס. הכעס לא צריך ללכת איתך לכל מקום. קשה,כן אבל לא בילתי אפשרי

alona..

New member
ליהו`ש

לא חוויתי אונס. ביקשת שיכתבו לך בנות שחוו אונס וזו הסיבה שלא הגבתי עד עכשיו. רציתי שיכתבו לך לפני, אנשים שחוו את מה שחווית את. עכשיו אני בכל זאת מגיבה, מכיוון שאני חושבת ששום דבר הוא לא אותו הדבר. גם אנשים שחוו את מה שאת חווית, גם הם כמוני אולי לא יוכלו להבין לעולם. ברור לי שיש להם את היכולת להבין יותר ממני, אבל לא אני ולא הם בעלי התשובות. מורן כתבה לך שמי שסובל מהשנאה זה השונא ולא השנוא, אני חושבת שאת צריכה לקחת את מה שהיא כתבה לך בשתי הידיים, לא לשכוח את זה לעולם. את לא יכולה לסלוח. זה ברור, זה בסדר וזה מובן. את גם לא מתבקשת לסלוח, פגעו בך, אין סיבה שתסלחי לאותו החלאה. את מלאה בשנאה, וגם זה מובן, אבל ליהו`ש, מי שסובל מזה זו רק את. הכאיבו לך, חיללו את גופך ואת נשמתך, ועכשיו את נשארת עם כל הכאב והשנאה. זה בסדר וזה מובן, אבל זה מזיק רק לך. אם תתבוססי בכל השנאה שאת חשה, לא תוכלי להתרכז בך. יש המון אנשים טובים שם בחוץ, ששווים את האהבה שלך. את הראשונה ששווה את האהבה של עצמך, לפני כולם. שחררי את עצמך מהשנאה, אל תתרכזי בה, היא חלק מחייך עכשיו, אבל היא לא חייבת להפוך למשהו מלא עוצמה. את יכולה לבחור להתרכז בה, ואת יכולה לבחור להתרכז במה שחשוב באמת עכשיו. בך. השנאה הזו קיימת, חוסר היכולת לסלוח גם הוא מובן. אבל את הגלגל אנחנו לא יכולים להחזיר לאחור, ומה שבאמת חשוב עכשיו, זה את. ואת יכולה לחיות, ולעשות את זה הכי טוב שאפשר. אלונה.

למעלה