איך להתחיל

ilan30

New member
איך להתחיל

שלום, יש לי איבנז פשוטה למדי אבל מנגנת טוב, מגבר מרשל 80 וואט. עד עכשיו ניגנתי עם הדיסטורשין של המגבר ואני רוצה לקנות מולטי אפקט. אז השאלה הראשונה תהיה, כדאי לקנות מולטיאפקט או פדלים בודדים? אם מולטיאפקט, אז על מה אתם ממליצים? מוקצבים למולטי בערך 2000 ש"ח תודה. אילן.

Aviraman

New member
2000 זה מספיק לפריאמפ

לפריאמפ טוב, מסתובבים בשוק פריאמפים כמו ADA ושל דיג'יטק, אולי שווה להשקיע בפוד של ליין 6. מולטיאפקטים פשוטים לא שווים את המחיר, אבל בתקציב כזה תוכלי למצוא משהו מצויין

eran377

New member
השאלה היא בעצם מה אתה מחפש...

אם זה דיסטורשנים/אוברדרייבים, וואה וואה, דיליים, קורוסים, פלנג'רים וכו'? מה בדיוק אתה רוצה? אם אתה רוצה כמה שיותר גיוון עם כמה שיותר אפקטים וסאונדים שונים - לך על מולטי. אם פחות חשוב לך הגיוון ואתה מוכן "להתפשר" על סאונד ספציפי איכותי - פדאלים בודדים לדעתי זה הדבר.

Virons

New member
zoom g7 ומעלה

לי יש את הG7 אז אני יכול להמליץ לך עליו אתה יכול לגוון איתו בכמעט כל סגנון לשנות וליצור מודים של אפקטים והורדת אפקטים חדשים מהמחשב לפדאל .

ilan30

New member
רוק כבד

אני מנגן לרוב מגדת', מטליקה, פנתרה ודברים דומים. לא בטוח שאני יודע מה זה פרהאמפ, מישהו מוכן להסביר? תודה.

Aviraman

New member
פריאמפ זה קדם מגבר

במגבר שלך יש כזה, פשוט אחד חיצוני (אם הוא טוב) ייתן לך סאונד ממש טוב. עם ADA MP-1 אתה בקלות יכול להגיע לסאונד של מטאליקה.

doc monti

New member
אתה מריץ MP1 על מגבר קומבו סוליד סטייט?

אני בזמנו השתמשתי באחד על מגבר מנורות, ולמרות שזה נשמע סבבה, היה חסר לסאונד משהו... זה לא היה זה. בשביל להשתמש ב MP1 כמו שצריך, רצוי פאוור ייעודי ובוקסה. (ולא יזיק גם מולטי בלופ/ אפקטים בשביל להוסיף דיליי וריוורב)

הייתי ממליץ לך לשמוע

סוגים של דיסטורשנים שונים וכמה פדאלים אחרים שיעשירו את זה כי אם לך משהו חוץ מהדיסטורשן אז הרבה פעמים הצליל קצת רזה. אני ממליץ לך לקפוץ לבודגוב ולנסות שם טירקסים, הייתי שם לא מזמן והתרשמתי מאד מהפדאלים האלה. כמובן זה תלוי בתקציב כי הם לא זולים. ואני מסכים עם ערן, פדאלים בודדים זה הדבר, אני נוטה להתאכזב ממולטי אפקטים, פדאלים בודדים יעלו יותר אם אתה משקיע בכל אחד מהם אבל מצד שני אתה יכול לעשות שרשרת ייחודית לך ולכוון את הסאונד ממש טוב, בניגוד למולטי שאפילו אם אתה יכול לשנות את הסאונד אתה לא יכול להוציא את הקורוס\דיליי\אוברדרייב שלו ולהחליף באחר כמו שאפשר בשרשרת של בודדים. בהצלחה :]

למעלה