איך להתחיל?

Shusho

New member
איך להתחיל? ../images/Emo117.gif

הציעו כאן לאנשים לקוא ספרים אילו ואחרים, אבל לי יש בעיה, אמא שלי תתפלץ ו.. הממ לא תקלף לי את העור אבל משהו דומה, ואני לא יכולה לקנות אותם. שאלתי כאן בקשר לכישוף אהבה, או יותר נכון הזמנת האהבה (שלא ראיתי תשובה עליה). אז יש לי שאלה: צריך לחש. לחש ככל הידוע לי עדיף לעשות לבד, אז יהיה לי. נר אדום, יש. מה עכשיו? אין לי כל ניסיון בעניין, בבקשה דברו אלי בעברית כדי שאבין

The Evil Cat

New member
שמנים/צמחים..+הלחש עצמו..

את יכולה להוסיף צמחים ושמנים.. ואז מה שנשאר לך זה לכתוב את הלחש..

TheBlueOne

New member
לא מדויק.

כדי ששרצונך יתממש צריך *קצת* יותר משמנים, צמחים וכמה מילים שמתחרזות יפה באנגלית. צריך אמונה. צאיך יכולת ריכוז. תאיך מודעות וצריך לדעת לשלב את כל אלה על מנת ליצור את השינוי אליו את מייחלת. דברים כאלה לוקחים זמן ותירגול...

Shusho

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo117.gif

ואיך אני עובדת על הדברים האלה? מדיטציה אני עושה, יש לי גם ספרים בבית (אמא שלי. סיפור מסובך.), שלפיהם אני יכולה להכנס לריכוז ומודעות וכו'. זה יספיק לי? זה יעבוד לי בכלל?

jbu

New member
אין מספיק ניתונים עליך כדי לדעת אז:

תענה על השאלון הבא: איך יכולת הדמיון שלך? (1-10). האם אתה מאמין בצורה שאתה יודע שהדבר יתרחש? איך הדמיון מודרך שלך?(1-10). איך השליטה באנרגיות (אתה יודע לפחות לעשות גדורי אנרגיה)?(1-10). האם עשיתה את הכישוף איך שרציתה (מילים שלך, הסיגנון שלך)? זה רק יעעזור לנו להגיד בערך, בסוםו של דבר רק אתה יכול להגיד את זה.

למעלה