איך להרשים אישה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

מריפוסה

New member
צאר אני אגיד לך איך להרשים אישה

כי יש לי ניסיון בזה, ואתה באמת איש מרשים אז לא אכפת לי לשתף אותך. זה הולך ככה: קודם כל בוחרים אישה שצריך להרשים. בודקים שהיא עושה מיקווה כהילכתו. בודקים שהיא לא כוהנת, ולא גרושה, בודקים שהיא לא פלשמורה, ולא חלילה נוצריה רוסיה, ובודקים מה היכולת שלה במצוות. אחר כך הולכים למשרד הפנים ומרשימים. זה הכל. שמחתי לעזור. מריפוסה.

zar

New member
מריפוסה, רק כמה הבהרות

על מנת למנוע עוגמת נפש מההורים והנוכחים אבקש את עזרתך, את סעיף א` הבנתי - בחרתי לגבי סעיף ב` במיקווה, זה שיוצאים בלונים משם זה טוב או רע? ולא מתכוון לצד של הנפיחות (מקווה שאני עדין ולא מביך). סעיף ג`, כוהנת זה הצד של החברל`ך מהרבנות, סומך עליהם בעיניים עצומות, (אפשר לחשוב שיש לי ברירה) סעיף ג` קטן קו נטוי ב`, גרושה, ראי מעלה סעיף ג` קו נטוי ג`, מה רע בפלאשמורה? שוורצ`ה, חוגגים את שני החגים, יהודים ונוצרים, פעמיים חפש, מה רע? סעיף ג` קו נטוי ד`, שיקסה, הרי ידוע מזיקני הדור שאין כמו שיקסה להביא מזור לגוף ושימחה לנפש. ולא חבל להשאיר אותן לשקצים? שאני אטיל בהן שמות. מצוות זה הכי כייף לבדוק, רק שהמדריך למצוות הלך לי לאיבוד. אם תוכלי לשנורר לי אחד ממישהו שכבר הירשים, אזי אודה, אפשר גם לבוא להדגים. במשרד הפנים כבר מכירים אותי מרישומים קודמים, מסמן V לתשובתך אודה צאר בחיפושים

pshoshit

New member
איך להרשים אישה

לקיים את כל ההבטחות הנ``ל לאורך זמן

pshoshit

New member
איך להרשים אישה

לקיים את כל ההבטחות הנ``ל לאורך זמן

pshoshit

New member
להרשים אישה

הדרך הטובה ביותר להרשים אישה היא לקיים את כל שאמרת בשיר לאורך זמן