איך להרשים אישה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
איך להרשים אישה

סעד אותה השקה אותה תתקשר אליה חבק אותה תמוך בה אחוז בה הפתיע אותה החמא לה חייך לעברה הקשב לה צחק עימה בכה עימה אהב אותה אחוז בידה גפף אותה הענק לה מתנות קנה לה פרחים כתוב לה מכתב אהבה לך בשבילה עד קצה העולם וחזרה ניתן להוסיף כאוות נפשכם

תרשים אותה !! ואחר כך .............

תחזור לעצמך !! ואז היא : תסעד אותך תשקה אותך תתקשר אליך תחבק אותך תתמוך בך תאחז בך תפתיע אותך , תחמיא לך , תקשיב לך , תצחק איתך , תבכה איתך, תאהב אותך, תאחז בידך , תגופף אותך , תקנה לך מתנות ופרחים , תכתוב לך מכתב אהבה , תילך בשבילך עד קצה העולם ואזי תגיד לך ........... עכשיו תורך ..... :) חלומית:)

zar

New member
מדוע......??

מדוע בתורות ולמה שלא יעשה במקביל? לחזור..... זה ממש לא מועיל ושמא האחד לא יחזיק מעמד ויפרוש ישאירה לבד, בדד צאר - תוהה

צאר ידידי כי...........

המילה ``להרשים`` עוררה בי אסוציאציה!!! להרשים ? מדוע לא להיות טבעי ואמיתי? מדוע להרשים ? בידידות חלומית :)

צאר חשיבותה של ........

``מילה`` - בעלת משמעות וכוח !! יתכן שהתכונת למילה ``לאהוב`` והשתמשת ב``להרשים`` מסכים איתי שיש הבדל בין השתים ? חלומית שלא רוצה להרשים !!! :)

zar

New member
לזו שלא רוצה..........להרשים B-)

מי מאיתנו יתכחש לעובדה שבעצם הכינוי שנטל לעצמו יש מן ההתנשאות והיוהרה וכן.....כבר נאמר החיים והמוות ביד המילה והכל ברוח קלה צאר

ברוח קלה זו אני ..................

מזמינך לכבד נוחכותך צאר במפגשים !! האם תישא הרוח את צאר להיות עם עמו במפגש הבא ? חלומית קצרת רוח :)

zar

New member
נזקק רק להתראה קלה B-)

לעשות שפם, גבות, בית שחי להתקלח, להסיר את הסחי ללבוש הגלימה לחבוש הכתר ואשאירך בסקרנות לצפות.. בכל היתר :)) צאר

כמדומני, ותקנו אותי אם אני טועה....

המין האנושי, הוא היחיד בטבע, שבו הזכר פחות יפה ומרשים מהנקבה. בכל המינים האחרים, הזכר ססגוני, רוקד, מחזר, מתנפח עבור הנקבה ה``אפורה``. ואילו אצלנו זה הפוך, הנקבה היא היפה והססגונית, והיא זאת שמרשימה את הגבר. אבל מי השולט? לא צריך שתענו לי, התשובה ידוע חהחההחהחה חהחחה זה מזכיר לי בדיחה, בITEM הבא אכתוב

Sודית

New member
נו...אני במתח...מי השולט???

נוסע, כתבתי לך מה זה רכלט, ראית?? חוץ מזה גם הערתי לך משהו ב..גרמנית אתה לא עוקב אחרי התגובות...זה לא בסדר

!!! Achtung!!! Actzung Passagiren

קראתי, לא הגבתי, כי שכחתי. :-( לא יחזור על עצמו מתי מסדר חוזר? רוצה להשאר בסיירת 40 פלוס בצוות של Sודית. חהחהחהחהחהח חהחהחה חהחה !!!GIVE IT TO ME BABY!!!

Sודית

New member
נו...אני במתח...מי השולט???

נוסע, כתבתי לך מה זה רכלט, ראית?? חוץ מזה גם הערתי לך משהו ב..גרמנית אתה לא עוקב אחרי התגובות...זה לא בסדר

את חושבת שזאת האישה, טועה....

.......את חושבת שהגבר, טועה.... האמא של הבעל, החמות, היא השולטת חהחהחההחהחחה חהחהחהח

אישה50

New member
צאר יקר

אשרי האישה שאיתך - אם התכוונת למה שכתבת.... אבל, השוואה קטנה עם עצתך כיצד להרשים גבר מעלה, משום מה, את החשד שזו רק טרוניה: הגבר צריך כה מעט, והאישה..... אז ככה: יש גברים שלא יתרשמו מעצתך אלא אם תיהיה זו אישה שתקבל את ההליכה עבורה מקצה העולם וחזרה ;-)

zar

New member
מותר הגבר מהאישה?

אישה יקרה כמעט בת בלי גיל להפריז במילים הינו דבר רגיל מן התבן יש לברור את המוץ ואז מהדברים תכן ומשמעות תקפוץ והגבר מהאישה אינו שונה כלל ועיקר מצפה הוא לפחות לאותו הדבר ואז גם קצה היקום לשניהם יחד ימצא בהישג יד צאר

אישה50

New member
אם כך, צאר יקר

מורידה (בנתיים ;-) ) את הכובע.... ובקרוב אפרסם ורסיה שונה (במקצת) על פיה תשפוט אם אכן אהבת (ממש) אישה (*_*) סבלנות - היא תגיעה

אורמור

New member
שאלה טובה...

אז כדי להרשים.. ראשית כל מכינים תרשים יעני סקיצה.. הגדרת מטרות.. עורכים תדריך לכל חלקי הגוף המשתתפים בתרגיל מבהירים לכל אחד מהם תפקידו.. ללב לראש ול..עכברוש.. ומסתערים ..קדימה למשימה כשחוזרים.. אם יש שבויים סימן שהצלחנו אם חזרנו בגפנו.. אכלנו אותה צריך להכין סקיצה חדשה ואגב צארוש ממוש.. אתה מאוד מרשים..אצלי זה כבר רשום ואני הורשמתי והתרשמתי.. קרע את הסקיצה.. וצא ליעד הבא מחייכת.. אור

למעלה