איך להמשיך?

• פותח הנושא sn9
  • פורסם בתאריך

sn9

New member
איך להמשיך?

אני עומד לסיים את התואר הראשון בכלכלה וניהול ובגלל שהבנתי שאין יותר מדי אפשרויות עם התואר הזה אני שוקל שתי אפשרויות או לעשות השלמה לחשבונאות או לעשות תואר שני בכלכלה רק אני לא ממש יודע מה "נותן" לי תואר שני ואיזה סוג עבודות אני יכול לעבוד ולאיזה כיוון מתפתחים משםץ כמובן שבחשבונאות הכיוון יותר ברור אך גם שם אני קצת חושש מכך שהרבה מאד אנשים לומדים את זה . טני ישמח לקבל תגובות בנושא במיוחד בנושא התואר שני ואיזה יתרונות זה נותן לי תודה

מבחינה פרקטית..

אני חושב שכדאי לך לעשות השלמה לתעודת רו"ח. תואר שני בכלכלה נדרש כתנאי קבלה למעט מאוד משרות, רובן בתחום המחקר בבנק ישראל, משרד האוצר, כמובן שקיימת האופציה להמשיך ל-PHD. התואר מאוד מעניין אבל מאוד תיאורטי, ולצערי הוא לא תורם הרבה למשרות במגזר העסקי, ללא קשר ללימודי ראיית חשבון, הייתי שוקל לימודים לתואר MBAבמקום תואר שני בכלכלה בהנחה שהמגזר העסקי קורץ לך ואתה רוצה להשתמש בכלים שרכשת באקדמיה.

301076

New member
אולי באותה ההזדמנות נפתח שרשורון

בענייני שכר כלכלנים, ברור שמדובר בתחום רחב, ובכ"ז מעניין יהיה למפותו, לא?

drshy

New member
השאלה החשובה היא

מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? תשובה על שאלה זו היא הבסיס לכל המחשבות לגבי המשך לימודים כזה או אחר (או בכלל לא)

sn9

New member
חשבונאות בבר אילן

אני חושב להתחיל שנה הבאה לימודי השלמה לחשבונאות הבעיה שזה לימודי תעודה(תחת המחלרה לכלכלה בבר אילן) ולא תואר למרות שהבטיחו לי שם שזה מקובל בכל מקומות העבודה ויש פטורים בדיוק כמו בתואר מישהו שמע על התוכנית הזאת האם היא טובה או לא? ושאלה נוספת איזה יתרון נותן לי לצאת עם תעודת חשבונאות ותואר שני במנהל עסקים והאם זה אפשרי לשלב את שניהם יחד ז"א ללמוד תוך כדי את שניהם? תודה מראש

למעלה