איך להכין אנשי קש?

MetalSinagouge

New member
השמעות מספרות על כרום מסויים.

עליו נכתב, לא פחות ולא יותר, סוד היקום על ידי יוצרו.

ההגמון

New member
מה שקלים חדשים.

מה קורה פה, כשכבר מציעים נשמה למסחר, אין קונים? או שזה רק בגלל שזו הנשמה של ראידהו ואתם פוחדים מבטי?

amphioxus

New member
יש לי הרגשה שאתם מפחדים להודות שאתם

לא יודעים איך ליצור אנשי קש.

mb3inh

New member
גם לא אין בעיה לומר זאת

אני לא יודע (סביר להניח שגם לא אדע)להכין אנשי קש. את מדברת עם Raidho כמעט כל יום את אמורה להכיר את הסחורה.

Raidho

New member
ההאאא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממתי אני ולכלוך סגול מדברים כל יום
אני אפילו לא יודע איך קוראים לה בעולם המזופת הזה
מאיפה נפלת
וגם לא נראה לי שמדובר בסחורה הזאת! נראה לי שהיא עדיין ברוטב...

mb3inh

New member
אני בטוח שאפשר לתאר איזה אדם

היא מהפורום. אתה רואה את ההודעות שלה כל יום (בהנחה שאתה מגיב כל יום בפורום). אי אפשר להכין רוטב אחלמה(למיטב ידעתי).

PurpleFilth

New member
וואלה =]

איזה אדם אני? גם לפי מיטב ידיעתי זה לא פשוט להכין רוטב אחלמה (למרות שאני יכולה לכתוב מתכון שמתבסס על אבקת אחלמה ושמנים למיניהם, לפי ניחוש). בגלל זה ביקשתי לראות את הסחורה. אבל, מה הקשר לראידהו?

HeavyRed

New member
די כבר!!

(ההודעה על סמך היכרות אישית) מה הבעיה לקחת קש וליצור ממנו משהו עם 4 גפיים ובליטה אחת קטנה?... אתה מצפה שנעשה לך כאן הסבר בסגנון ספרי הבישול של רות סירקיס עם תמונות של כל שלב? ולידיעתך, מאגיה עם בובות קש היא לא כזו טרווילית לאף אחד, כי היא די טפשית! הרי הרבה יותר קל לייצר משהו דמוי-אדם מחומרים אחרים כמו פלסטלינה, חימר, בד, אפילו בצק.. מאיפה לנו קש בכלל? ולמה דווקא קש? אני לא מאמינה שאתה מבלה את הזמן שלך בלשבת ולכתוב הודעות בסגנון של ילד בכיתה ד', ואז להעליב את חברי הפורום. אתה רוצה ללמוד מאגיה, תתחיל לקרוא ספרים (שהבאתי לך וסרבת לקרוא!!). אל תעלה לפורום עם שאלות מפגרות. תתחיל לקחת את עצמך ברצינות קצת, כי זה כבר נעשה פתטי.

gwizard

New member
עד כאן !

את בתור פאגאנית (או לפחות את טוענת להיות כזו) אמורה לדעת למה משמש איש הקש וזה לאו דווקא קשור למאגיה. אני לא מסכים שתתקיפי משתמש אחר, בין אם זה מוצדק בעיניך או לא. בשביל זה יש מנהל פורום ולו כנראה אין בעיה. תתחילי את לקחת את עצמך ברצינות, בבקשה. נא לא לענות על הודעה זו כי השרשור הזה יוסר לגמרי אם זה יתפתח לעלבונות.

למעלה