איך להודיע להורים?

לילית3

New member
סליחה.. העתקתי את ההודעה מקובץ

וורד, ובטעות היא הועתקה כמה פעמים ברצף.... טעות, טועים, טעיתי, טעינו

וואלה ואני מכשראיתי את האורך

אמרתי שצריך זמן כדי לקרוא את זה משפיניתי את זמני והתישבתי לקרוא התאכזבתי. הלוווווווווווו, את חייבת לי עיצות בענין...

../images/Emo124.gifיש חיה כזאת, ושמה הל"ל.

אני הסברתי למתנדבת בהל"ל איך אני מתכנן להודיע להורים, והיא עזרה לי להגיע להחלטה, שבוסופו של דבר היתה החלטה נכונה. וזה הזדמנות נוספת להודות למתנדבי הל"ל ולמתנדבת לשעבר ד. ה. בפרט, על ההתנדבות והעזרה שקיבלתי מהם. אין שום דבר בעולם שאוכל להחזיר לכם שיהיה שווה ערך ולו במקצת לעזרה שנתתם לי. <<<מסמיק>>>

אחר

New member
כמה שזה קשה!!

יתכן אפילו שחלק גדול מהתקופה הארוכה שרציתי להיות חילוני ונשארתי בישיבה נבע הפחד מהרגע הזה. אצלי זה היה בסוף בצורה של טפטוף טיפין טיפין כיון שהיציאה שלי הייתה מאד הדרגתית. דבר אחד אני יכול להגיד לך- אל תעשה את הטעות הזאת!!! אל תישאר דתי למחצה, שליש או לרביע רק כדי שההורים שלך לא יקבלו את ההודעה בבום. אם אתה יכול לטפטף להם את זה בתוך תקופה סבירה שלא תפריע לך להפוך לחילוני- מה טוב. אם לא, שיהיה בבום. רק אל תיתן לזה להפריע לך לצאת. מניסיון, זה לא טוב לך ולא טוב להוריך. זו דעתי.

בונה אתה שווה מכה.

יעני אתה פ´סדר גמור. תראה איזה יופי אתה מתבטא, פצצה. בעניין ההורים, יוווווווווווווו כמה שיש לי לכתוב לך (אגב יהיה על זה פרק נפרד) אבל יש לי רק עשר דקות ואני חייב לעוף, אז נדבר. ואני כבר רואה מעכשיו בעיני רוחי שאתה עומד להיות מכור לפורום, שיהיה בכיף. < יווווווו איך שבא לי לקשר את ההוגעה הזו בעוד חצי שנה תחת הכותרת נבואה נתנה גם לחכמים >

ephi79

New member
מזדהה עם הדילמה

זה אכן קשה, אבל נראה לי שהרבה יותר קל אחרי שעוברים את המשוכה, כי נפתרים מכל ההתחבטויות המעיקות. נראה לי שכדאי למצוא זמן רגוע שאפשר לדבר בנחת, ושתוכל להבהיר להם ש"הכל בסדר" אצלך ושאתה עדיין אותו בן אדם, ואתה אוהב אותם וכו´

למעלה