איך להגיע לגלילות?

Yoska Nadaloska

New member
איך להגיע לגלילות?

שלום לכולם! מישהו כאן יודע אם יש אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית למחנה גלילות במוצאי שבת או בסביבות 6:15 בבוקר יום ראשון? ואם לא אז כמה זמן לוקח להגיע לשם ברגל מהסינמה סיטי ? תודה לעונים =)

varui

New member
למה

אני הייתי וגם הלכתי לפני שנתיים על מדים

Lanni

New member
אבל בחיאת, מי היה חוטף אותך?

צריכים תרגומן בשביל להוציא ממך מידע שושימי

Drunk Bullet

New member
לני

אתה מתייבגן

Drunk Bullet

New member
כמובן..

אז באיזה שפה זה "שושימי"? יפנית או סינית?
אל תדאג, לפי ההודעות של היומיים האחרונים, אתה לא לבד - חצי מהפורום מתייבגן! בטח כשאני אחזור בסוף השבוע, הכינוי של יבגני יהיה כבר בצבע כחול.

Lanni

New member
שושימי = שימושי, ביבגנית ../images/Emo3.gif כדי

שיבין אבל זה יצא גם שילוב של שושואי

omeris

New member
בטח שמותר..אולי המב"ס שלך

הוציא הנחייה שלכם לא, אבל ההנחיה לא תקפה על כלל החיילים (בדוגרי, איך הם אמורים לדעת?). אבל בכל אופן זה לא כדאי. עדיף לקחת קו 149 מת"א לכיוון רעננה, ולרדת ליד המכללות הצבאיות. ואולי בשעה הזו 532 כבר פעיל? (ואז זה הכי עדיף כי הוא נכנס למחנות..)

ranzz

New member
זה לא כל כך ליד המכללות אתה יודע...

ביום חם הליכה מכביש חמש למחנות זה לא משהו. מצד שני גם הליכה מסינמה סיטי למחנות זה לא משהו, לדעתי זה בערך פי 2 מרחק.

אני יודעת את זה מידע כללי.

ואני יודעת שאם משטרה צבאית תופסת אותך הולך ברגל את הנתיב הזה זו תלונה.

omeris

New member
אז לא להגיע לגלילות יותר?

איך הם מצפים בדיוק שנגיע? לחכות שעה וחצי להסעה שאולי תחליט בכלל לא להגיע? לפי הפקודות אפילו מותר לקחת טרמפ אם אין אוטובוס במרחק 2 קילומטר שיקרב אותי ליעדי בשעה הקרובה..וזה בערך 2 קילומטר הליכה, כך שהכל טוב..

omeris

New member
אפילו לא למילה..

מפתיע אותי שהוא חידש משהו בהנחיות.. הקטע היחיד ששמעתי זה שאסור לנו לקחת טרמפים בטרמפיאדה של 8200 יחד עם כולם. (אני חושב שזה בגלל שאיסוף תפסו את מילנה..) מה שלא שאלתי, כדי לא לקבל תשובה שלילית זה אם אפשר לקחת טרמפ מתוך הבסיס עצמו.

ranzz

New member
אין מצב בעולם...

חיילים שלא משרתים בגלילות לא יכולים בחיים לדעת את החוק הזה. ואי אפשר ממש להגיע פה שאי ידיעת החוק לא פוטרת מעבירה עליו, זה לא כ"כ משתלב עם משהו מונפץ כזה. אלא אם כן, לא יודע.. שמו שם שלט או משהו שמיידע שאסור ללכת.

idos2

New member
משטרה צבאית לא יכולה לתת תלונה

על דבר כזה, מהסיבה הפשוטה שאין שום הנחיה כלל צה"לית בנושא. אם בכלל יש הנחיה זה יכול להיות של מפקד 8200, מפקד בה"ד 15 וכן הלאה, ובמידה והיא קיימת אזי היא תקפה על החיילים המשרתים באותם בסיסים.

Darkness Fairy

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

אני יודעת לפחות על ההנחיה של מב"ס בה"ד 15... אסור ללכת ברגל מהסינמה..

ArsaWhat

New member
חתימה חזקה

מהסרטים ההזויים ביותר שראיתי (עפ אחד הפסקולים המשובחים)...

למעלה