איך להגדיר את עצמי?

זיוי25

New member
איך להגדיר את עצמי?

אהלן! אני זקוק לעזרתכם... אני לא יודע כל כך מה לעשות עם מה שעובר עלי ומאחר שאני מניח שאני לא היחיד, אז אולי אוכל לקבל תשובות חכמות... :) אני אוהב נשים. אין בכל כל ספק. נשים עושות לי את זה במובן הפיזי והנפשי. אני נשוי באושר וכו'. אבל יש לי משיכה מסוימת לגברים. והיא מאוד מסוימת. היא מינית בלבד והיא לדברים מסוימים עם גברים. אבל זה מוזר - בניגוד לנשים, שעושות לי את זה בכל מצב ובכל צורה, עם גברים זה ממש לא ככה. אני אסובב את הראש ברחוב כשמדובר בנשים, אבל מעולם לא עשיתי את זה לגברים. יש לי מלא ידידות שבא לי עליהן, אבל אני לא יכול לחשוב על אף גבר אחד שאני מכיר ואני יכול לחשוב עליו בצורה מינית. מאידך, אני רואה גברים בסרטי פורנו וזה ממש עושה לי את זה. מדי פעם אני גם מפנטז על גברים. ואין לי ספק שיש דברים מסוימים שהייתי רוצה להתנסות עם גברים אבל אני חושש שאתחרט על כך אח"כ... מה עושים? :)

Slow Cheetah

New member
שוכחים מכל זה לאור העובדה שאתה נשוי ../images/Emo9.gif

ואם אתה ממש רוצה להתפס להגדרות, אתה בי שנמשך יותר לנשים.

TerryKasper

New member
כמו שלא תלך עכשיו אחרי הנשים מהרחוב,

אין סיבה שתלך אחרי גבר כזה או אחר... אתה נשוי באושר, לא? לעומת דברי הצ'יטה האיטית, אני לא חושב שאתה צריך לשכוח מהעיניין. אתה יודע מה הנטיה שלך, ואיך שאתה מתאר אותה היא לא פוגמת לך במערכת הזוגית הנוכחית. אם אישתך תרצה להתנסות בשלישיה, עד רבה- רק אל תלך ותחפש צרות מאחורי גבה, אחרת באמת תתחרט מאוחר יותר...

SSAAMMEEYY

New member
שלום זיו

ברוך הבא לפורום שלנו... זה הגיוני שתימשך לנשים יותר מאשר לגברים לפי סולם קינסי יש 7 דרגות של משיכה אצל אדם בין מין אחד לשני. הפנטזיות האלה באות מכיוון שכנראה מעולם לא התנסית עם גברים. וזה טבעי. אבל כמו שאמרו קודמיי, אני לא ממליץ לך לעשות זאת לאור העובדה שאתה נשוי ואם אתה רוצה אני יכול להציג כאן קישורים לפוסטים קודמים של אנשים שעשו והתחרטו. אתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן ולהוציא הכל. אני בטוח שזה ישפר את ההרגשה :)

Unrelated

New member
למה נמחקה ההודעה שלי?

אני מאוד רוצה להעלות את האופציה של פוליאמוריה בתור אופציה אלטרנטיבית לדילמה הזאת, אבל לא נעים לי לעשות זאת בפורום הזה, לכן נתתי קישור לפורום פוליאמוריה. ורק כדי לחזק את דברי - אין פה רק שתי אופציות, "לבגוד" או "להדחיק" יש הרבה מאוד אפשרויות בסיטואציה הזאת ומן הראוי לבחון אותן לעומק, מבלי להשטיח את הדיון או להתעלם מרגשות. ולדיון מעמיק יותר ועצות קונסטרוקטיביות יותר, אני באמת ממליצה לשולח ההודעה המקורית לבקר אצלנו בפורום: http://poly.8ln.org/

led pencil

New member
עצה

טוב, אתה כבר יודע שאתה ביסקסואל, עצם העובדה שאתה רוצה לממש אם גברים פנטזיות מיניות מעידות שאתה לא סטרייט, אז בעצם אתה רוצה לדעת האם אתה הומו מודחק? כנראה שלא אבל זה משהו שרק אתה יכול לדעת. האם כדי לממש? לא, ממש לא! אתה מאמין שתוכל לשרוד אחרי שתשקר לאשתך לאורך זמן? לא ציינת אם יש ילדים או לא, אבל אם יש, תחשוב מה יקרה לתא המשפחתי שלך בעקבות מעשה שכזה. אם אתה יכול להיות גיבור ולקבור את יצרך, מה טוב. אם אתה ואשתך עדיין טריים ובא לך לפתוח את הנושא מולה ולקוות לטוב, בסדר אבל אני לא מאמין שאשתך תפרגן לך ותגיד: יופי אז לך ותממש את כל הפנטזיות שלך. למזלך הרע ידידי, אתה מבולבל לגבי הנטייה שלך בגיל מאוחר מידי כשאתה כבר נשוי ועכשיו עומדות לפניך שתי ברירות, להדחיק או לא. שיהיה בהצלחה, אני ממליץ על טיפול לפני שתעשה משהו שתצטער עליו.

למעלה