איך להבין חיזיון?

דורינה5

New member
איך להבין חיזיון?

אם אני עושה תהליך מדיטטיבי כלשהו, ואני רואה את עצמי לבושה בגדים מסוימים ששייכים לתקופה מסוימת, האם בהכרח זה אומר שהמסר העולה מן החיזיון שייך לתקופה הזאת? כלומר, האם יש אפשרות שהתמונות שאני רואה, כולל הבגדים, הם בעצם סימבוליים, והתקופה יכולה להיות לגמרי אחרת, ואולי בכלל לא פה על פני האדמה, אלא במימד אחר לחלוטין? שאלתי באה כי יש לי הרגשה כאילו הרקע (כולל הבגדים) 'מזויף' והתמונה האמיתית שייכת בעצם לרקע אחר. מה דעתכם?

Rinor

New member
דורינה יקירה

דורינה יקירתי... אכן דברים אלו הגיוניים וייתכן כי המסר אותו חווית מגיע בצורה סימלית כאשר עליך להבין את משמעות הבגדים, האווירה, התחושה שלך באותו רגע. דבריך נשמעים לי מאוד מוכרים מאחר וכך התחלתי את דרכי ברוחניות, במצבים מדיטטיביים, הייתי מקבל תמונות, קולות, וכך שנים על גבי שנים המשכתי "לחקור" אותם, לחוות, להבין מה הקשר של זה אלי ומה המסר מאחורי כל זה... ייתכן כי זהו מסר קוסמי של גילגול קודם, אך לדעתי אם ראית את עצמך כפי שאת כיום, זהו מסר אשר סימלי וכי עליך להבין ממנו את פירושו אני מאחל לך הצלחה רבה מאוד, ואשמח מאוד להמשיך לעזור לך ולשמוע ממך על התקדמותיך, מפנה אני אותך בלינק המצורף לאתר שלי ושל חברי שכן בו מעין סיכום של דרכינו ברוחניות, מתחילתינו, שם תוכלי למצוא חלק מהחזיונות ומסרים אותם קיבלתי במצבים מדיטטיביים אם תהיה מעוניינת לשאול, לייעץ, לומר את דעתך, אשמח מאוד, אנא צרי עימי קשר. בהצלחה יקירתי, שהיקום יאיר לך את הדרך לקיומך המלאה... אהבה ואור זילברמן ניר

דורינה5

New member
ניר ערב טוב

תודה על נסיונך לפענח. אבל תיקון קטן. ראיתי את עצמי לא בבגדים של היום, אלא דווקא בבגדים מתקופה אחרת. גם הנוכחים היו בבגדים מתקופה אחרת, אולי אותה תקופה. ועדיין יש לי תחושה שהרקע 'מזויף'. כשאני חושבת שאני מבינה את המסר, מחריפה הרגשתי שהמסר צריך לבוא עם תמונה אחרת, יתכן שבכלל לא מפה. האם זה נשמע לך הגיוני?

ערב-טוב דורינה../images/Emo34.gif

היי, כמו שהסביר ניר מובן ממה שכתבת , שהיית בבגדים של אז, מאוד יכול להיות שזו " הזכרות" באחד הגילגולים שלך, יותר קל לנתח אם את יכולה לומר אם זה מזכיר לך לבוש שמחובר לארץ מסויימת או לתקופה , האם היית אשה או גבר ועוד.. רשמי לך את הפרטים שלא תשכחי, והמשיכי הלאה , אין שום דבר " מזויף" - יכול להיות שאינך מוכנה עדיין להבנות והזמן יעשה את שלו..
שיהיה לך
והעיקר לא לפחד ואל תחפשי הגיון בכל חוויות החיים, המיוחדות האלה. עד החוויה הבאה אריאלה באהבה

אני חושב שעליך לקרא שוב

את מה שכתבו לך ניר ואריאלה, אל תחפשי הגיון במה שאת חווה. ההגיון אינו מוזמן להשתתף בחוויה שלך. תני לחושים שלך להוביל בסיטואציה הזאת. לכן אם את חשה זיוף כלשהו, נסי למצא מהו. נסי שוב ושוב עד שתחושי את המסר. לא להתיאש. וכמובן כמו שאמרה אריאלה לא לפחד כלל.

Rinor

New member
דורינה יקירה (2)

דורינה יקירה כפי שהסבירו לך קודם לכן וכמו שאמרתי, אכן לכי ופעלי לפי ההרגשה ואל תחפשי הגיון שכן ישנם מסרים שלעיתים מתערבבים, ייתכן ודימויים או סמלים מהתקופה שאת מכירה, של כאן ועכשיו השתלבו עם מסרים קוסמיים של היקום אותם חווית במצב המדיטטיבי אשמח אם תוכלי לקרוא חלק מחוויותי באתר ותביני כיצד פירשתי את מה שראיתי וחוויתי וקישרתי סמלים ואירועים אלו במצב המדיטטיבי לחיי היום יום שלי כאן ועכשיו, ונשארתי פתוח, עד, לדעת ולהבין מה אני אמור ללמוד או לחוות מכך והמשכתי ללמוד ולהתפתח מאחל לך הצלחה ודעתי...המשיכי במצב זה, אני המשכתי את שלי שנים וחקרתי וככל שהמשכתי כן הייתי מודע יותר ורגיש יותר לקבל מסרים נוספים, אך כמו כן תבונתי גדלה ולמדתי לפרש את הסמלים בצורות שונות, ולשייך אותם לחיי אשמח לשמוע ממך שוב... אהבה ואור ניר

דורינה5

New member
ניר תודה רבה

אשמח תמיד ללמוד דברים חדשים. אשמח ללמוד ממי שהתנסה בעצמו. תודה רבה.

Rinor

New member
דורינה...

שמחתי לעזור, אני מאוד מקווה שתמשיכי ותצליחי להבין את המסרים אותם קיבלת. אני זוכר את תחילת דרכי ברוחניות אשר פקחה את עיני והבנתי ליקום בצורה אמיתית ונכונה, לא לקחת דברים כמובן מאליו ותמיד ללמוד מכל דבר אשר קורה לנו, ואיך להמשיך הלאה... אשמח להמשיך להיות איתך בקשר ולשמוע עוד על מחשבותיך, תגובותיך, והמשך החוויות שלך... אהבה ואור ניר...

Tal_Ya_Tal

New member
דורינה../images/Emo24.gifאני בהחלט ממליצה לך

להקשיב לתחושה הפנימית שלך
כי חזיונות הם רבים, שונים ומתעתעים. המיינד שלנו עצמו מעוות דברים. לפעמים אנו חווים מכלול של דברים , ממש מישממש. ויש הנוטים להתבונן על כך כעל 'תורה מסיני'. אמנם, סימבולים הם סימבולים. לעתים יש להם משמעות מבחינה קוקלטיבית. אך חשוב מאד מהיא התחושה הפנימית שלך לגבי הדברים. מהי האינטרפרטציה האישית שלך ממה שאת ראית. התחושה שלך, היא היא הקובעת. אם זה לאחר התעוררות מחלום, או בתוך חזיון מדיטטיבי-היינו הך. כל אחד יודע 'הכי טוב' עבור עצמו. גם רופאים מגלים זאת אט אט. שאם ישאלו את מטופליהם, הם ידעו להגדיר במדויק מה יש להם ואיך לטפל בכך. צריך רק לכוון אותם לכך ולהניח להם לבטוח במה שהם חווים או מקבלים. באשר לחזיון שלך, עלייך לשאול את עצמך אם זה א-כ-ן 'זכרון' של 'גלגול קודם' או חיים בעולם מקביל, או שאלו הם סמליים מטאפוריים למצבים עכשויים. למעשה, זה היינו הך. בעצם, התת מודע שלך מראה לך משהו שצריך 'לפתור' , להתיחס אליו. לעבוד עליו. חד הוא לך אם זה 'גלגול קודם'. 'חיים מקבילים' או רק סמלים מטאפוריים. נסי לראות מהי המשמעות של מה שראית ואיך זה יכול לשרת את חייך כיום. L&L TALYA

דורינה5

New member
טליה תודה רבה

אני חושבת שאת צודקת. גם אני נטיתי לראות את זה כמשהו שצריך לפתור, ואני חושבת שאני יודעת גם מה. שוב, תודה רבה.

למעלה