איך לדעתכם...(ספוילר)

gdisrael

New member
ויקי אם לדמבדלור היה קשה... שהארי ל

לא ידע מצרות.. וזה עוד עם כל הניסון של דמבלדור - 150 שנות קסם.. ייצור אבן החכמים... הבסת הקוסם הנורא והלא מוכר הזה חחח

Marth Darunia

New member
דמבלדור לא יצר את אבן החכמים

והארי לא יתמודד לבד, אני מניח, עם ההורקרוקסים

gdisrael

New member
סביר שלא *אולי סנייפ*

והוא כן, עם ניקולוס פלאמל - בשיתוף פעולה !

juggernaut

New member
זה לא

האקו וסאסקה(מנארוטו) היו בני 13 ו הצליחו לחסל נינג'ות ברמות הרבה יותר גבוהות מהם

בגיל שנה.

הוא הביס אותו בפוקס-זאת אומרת בגלל קסם האהבה. נראה עכשיו את הארי מתמודד מולו(שללא כל ההגנות שיש לו אז הארי מזמן היה ערימת עצמות יבשות.

נצל"ש- בקשר למייסדים ../images/Emo58.gif

כמה שאלות שצצו: איזה מייסד הוגוורטס היה הכי חזק? ומי אחריו? ועוד משהו: האם מרלין היה יותר/פחות חזק מהמייסדים? אחרון: אם סלאזאר סלית'רין היה מכשף אפל, אז למה הוא לא יצר לעצמו הורקרוקס/ים? נ.ב. איזה אדיר זה יהיה אם רולינג (אחרי שהיא תגמור את ספר 7) תוציא ספר שמספר על 4 המייסדים, נכון?

CigaretteBurn

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שההכי חזק היה גריפינדור, או סליתרין... לא בטוחה. שניהם נשמעים חזקים. מרלין? מה הוא קשור למייסדים?... לאדעת. בקשר להורק'... אולי הוא לא רצה בכלל להיות בן אלמוות ולהשחיט את הנשמה שלו, בכל זאת זה לא כזה כיף לחיות מלא זמן עם נשמה מרוסקת:( ודבר אחרון... חח. האמת שאני חושבת שזה יהיה די מיותר. :)

מה זה השאלות האלו

איך אנחנו קובעים מי הכי חזק? איזה מדד יש לנו? זה לא כאילו יש רשימה בסוף הספר שכתוב בה "רוונה רייבנקלו- מדד קסם מ1 עד 100- 87"

למעלה