איך לדעתכם...(ספוילר)

איך לדעתכם...(ספוילר)

הארי יצליח לחסל את ההור` הרי תחשבו לרגע,שהארי סה"כ נער,ותראו איזה קסם אפל הוטמן בטבעת שאפילו דמבי נפצע ממנה. (לא נראה לי שרון והרמיוני יצליחו לעזור לו-עם כל הכבוד הם גם צעירים).

רציתי להוסיף...(ספוילר)

שסנייפ נשבע את הנדר הכובל בלית ברירה,כדי שלא יעלו עליו שהוא לטובת דמבי,(שכתוב:"רעד קל חלף בידו בשעה שנכרך חוט מזהב סביב ידו"-משהו כזה). ואז הוא סיפר לדמבי את המשימה ושהוא נשבע,ודמבי הסכים לזה -העיקר רק שמאלפוי לא יצליח! וההוכחה:שדמבי אמר "סוורוס בבקשה"- שהוא רמז לסנייפ שיהרוג אותו מהר לפני שמאלפוי יעשה זאת. אגב-לא איכפת לדמבי למות כי "המוות בשבילו זה עוד סתם משהו"-ולכן הוא העדיף שסנייפ יהרוג אותו ולא מאלפוי,מ 3 סיבות: 1)שוולדמורט סומך עכשיו על סנייפ יותר מכ"א אחר ואז סנייפ יבגוד בו. 2)זה משאיר את סיפור הכיסוי של סנייפ לטובת דמבי(ראו מזה שכל המורים היו בהלם וחלקם אמרו שזה כמעט היה עלול לפגוע בסיפור הכיסוי. 3)שוולדי ירצה להרוג את המאלפוים בגלל שבנם לא עמד במשימה,ואז הוא יעבור צד כי שם יש לו הגנה. מה אתם אומרים?? מצפה לתגובות!

יש לזה כמה פתרונות טכניים

קודם כל אתה יכול לשרשר להודעה. לכתוב בכותרת חלק א' ואח"כ הודעה שניה שמשורשרת ובכותרת לכתוב חלק ב' וכו' חוץ מזה נסה לחלק את ההודעות שלך לפסקאות, זה נורא מכביד על העין. (יודע איך לחלק? רוצה הסבר? אם תרצה אז בשמחה
)

כן,אני רוצה הסבר.

אבל הבעיה שאני מתכתב דרך הפלאפון(וזה לא נראה כמו במחשב). ותודה על ההצעה!

לא יודעת

מפלאפון איך לעשות פסקאות, לא מכירה את האופציות. אולי בפורום תמיכה טכנית, יוכלו לעזור. מצטערת

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo58.gif

אולי הוא יצליח להרוס אותו בעזרת דמבלדור (אחרי הכל הדיוקן שלו תלוי בהוגוורטס)...... אבל מי יודע....

mjlk

New member
אולי הוא לא יצילח...../images/Emo4.gif

ז"א מי אמר שהוא חייב להצליח במשימה הזאת? חוצמזה, שסנייפ חזק, הוא קוסם מאוד חזק לדעתי, אולי אפילו יותר מוולדי, אז אולי הוא יעזור לו...

kiti171

New member
תגידו איפה אני יכולה למצוא....

רשימה של כל הדמויות מהספר השישי? וזה לא משנה אם זה בעיברית או באנגלית. תודה מראש

היית רוצה... ../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד (ויש כבוד) לסנייפ, הוא אפילו לא מתקרב לקרסוליים של וולדמורט. לדעתי סנייפ הוא הקוסם השלישי הכי חזק: הראשון הוא דמבלדור (לא, הוא לא מת) אחריו וולדמורט ואחריו סנייפ. (הדיעה הזו היא רק לפי המידע הנתון בספרים; בהחלט יכול להיות שיש קוסמים יותר חזקים ממנו שלו הוזכרו.)

taltal289

New member
מה סתומרת...?

מה סתומרת הדיעה הזאת היא לפני המידע שיש בספרים? בספרים לא כתוב שדמבלדור בעצם חי... אפשר לכתוב תאוריות מפה ועד הודעה חדשה, אבל לא נדע עד שהספר השביעי ייצא...

ToryMaster

New member
מה הקשר לגיל? ../images/Emo58.gif

זה שהוא צעיר לא אומר כלום על היכולת שלו מול וולדמורט/ההורקרוקסים שלו...

Shaby Sababy

New member
זה קשור.

כי הוא אפילו לא סיים את שנות הלימוד שלו. אין לו ניסיון, הוא לא נולד בעולם הקוסמים כך שהוא לא מכיר שם הרבה דברים. זה כן, יש קשר.

ToryMaster

New member
אוקי

מוכנה לקבל את זה שאולי יש לו פחות ידע מעשי בלחשים, אבל חוץ מזה?

Shaby Sababy

New member
לא רק ידע מעשי בלחשים.

ידע בכלל, ידע על עולם הקוסמים, על טריקים שיכולים לעשות לו על לחשי הגנה שלא יוכל לעבור וכו'. דברים שקוסם מבוגר כן יוכל לעשות.

למעלה