איך לא נמחה!

toxic2004

New member
טוקסיק, בשבילך

לא, אני לא חושש. ממש לא חושש. הפלסטינאצים נתברכו בדבר אחד: רצח. וזה מה שאתם -השמאלנים, חבריהם מעודדים בכוונה או שלא.

מה דינו של

``עכום שקידש אישה בזמן הזה`` ? ומדוע ? והאם לדבריך ההוא דרא איצטרויי איצטריו ? ואגב, בפעם הבאה כתוב את שמך בעברית למניעת הטעאה

עוד יפה נפש..

תפסיק להיות יפה נפש יש לנו זכות להגן על עצמנו גם במחיר של הרג חפים מפשע כיון שבלי זה לא נוכל להגן על עצמנו כל מחבל יתחבא במקום עם אנשים ולא נוכל לחסלו

דעתו של מזוכיסט

זו דעתך! כך כתבת..... האם בחוק הבינלאומי אין חוקי מלחמה? האם חוקי המלחמה הבין-לאומיים אינם שווים לישראל כמו לעולם כולו? החוק הבינלאומי קובע כי פעולה שתשיג הישג צבאי מוחלט מותרת, על אף שיהיו בה הרוגים! בתורה מובאים סיפורי מלחמות רבים, האם כשעם נגד עם נלחם, על הנרדף להגיש את הלחי השניה?? דבר זה נקבע בספר 'הברית החדשה' ולמרות זאת מסעי הצלב והשואה הוכיחו כי גם על ידיהם אין כלל זה מקוים. כשאצלינו יש הרוגים, כשמעמינו נחסר אדם בגללם, אצלם יהיו הרוגים והרבה! רק כך נלחמים! רק כך עוצרים את הזוועה שהם מביאים עלינו.

אויש , נמחקה לי התגובה

אני מקווה שלא תתחרט ממה שכתבת עכשיו... החוק הבינלאומי הוא לא מי שעל פיו נקבעות אמות המוסר האנושיות, אנחנו יודעים שלרצוח תינוקות וילדים קטנים שלא עשו רע זה פשע, ואף אחד לא יכול לומר הפוך. כאן גם אין הצדקה- כל טיל שנופל בעזה רק מגביר את השנאה ואת הרצון לנקמה , ככה אין סיכוי לפתור את הסכסוך! אין דרך אחרת חוץ מדיבורים, בלחימה כבר שישים שנה אנו מידרדרים מדחי לדחי. נ.ב. אם אתה רוצה- מי שבוחן את התנהגות הישראלים מאז קום המדינה ואף לפני כן רואה ללא ספק מדיניות של כיבוש ודיכוי בלי התחשבות באף חוק בינלאומי... עכשיו אתה נזכר לזעוק בשם החוק?! אגב, האם גם את זה חקרת באמת?!

עמלק יעיד

על עמלק נגזר שלא תחיה כל נשמה, למה? כי עמלק קירר את האמבטיה, הוא האויב מס' 1 של העם היהודי. על אותם שבחרו להילחם בישראל בזמן היות נביאים בישראל, אמר הבורא לצאת למלחמה... ובמלחמה נהרגים אנשים, גם כאלו שלא חטא ולא עוון בגפם. במלחמה נהרג גם מי שלא חטא, זהו זה! אבל לשתוק ולתת להם לחסל אותנו זה כן מקובל? האם בגלל שהם מחביאים עצמם בין נשים וילדים ומשם יורים אנו נמסור להם את גופנו ונפשנו? רק מזוכיזם יכול לשכנע שאני טועה!

רצח תינוקות זה פשע ? חידוש גדול !

אבקשך לרענן נא את זכרוני מה דינה של תינוקת גויה בת 3 שנאנסה בידי ישראל ?

קלישאות

את הקלישא של רק דיבורים וברה וברה... שמענו. בדרך כלל קלישאות הם נכונות במקרה הזה זה טעות.

מWIי

New member
סיכום שרוט.. אבל לדעתי-

בלי לקרוא את ההודעות (חוץ מכמובן של חקר. פשוט מחוסר זמן..) אז המצב בעזה כפי שראיתי באמצעי התקשורת העולמית- מידה כנגד מידה! דם יהודי הוא יותר אדום מדם ערבי. וזה לפי מה ש-הם- אומרים! מאחר והם מחשיבים את האדמה יותר מחיי האדם. קדושת האדם אצל היהודי הרבה יותר חשובה מהאדמה! כך שאנו מגיבים על מה שמבחינתינו יותר חשוב- ובהתאם לכאב שיגרום. נגיד שהם פגעו בילד בשדרות אם נהרוג בחזרה מחבל- זה לא יורגש! כך שפעילות מורחבת ומקיפה של צה``ל מוצדקת במידה מסויימת.. כמובן שאם היו שואלים אותי הייתי מתנגד: מאחר ואנו מדינה ריבונית ולא חולייה של `חמאס` או משהו כזה. ואם אנו רוצים שהעולם יתנהג אלינו בתור מדינה. אזי ההתנהגות צריכה להיות בהתאם. אבל המבט הזה הוא רק משום חשש `מה יגידו העולם..`

קטב עט

New member
דמגוגיה של הכל בשתיים!

א. הם-אנחנו לא רוצחים אזרחים חפים מפשע, אנו אולי פ-ו-ג-ע-י-ם באזרחים תומכי טרור! ב. ההשוואה לאידאולגיה הנאצית חסרת כל בסיס ומוכיחה על בורות מזוויעה! הנאצים טבחו בבני העם היהודי ובבני עמים אחרים על בסיס תורת גזע, אנו לא פוגעים בערבים משום שהם כאלו. בני אותו גזע משרתים בצבא הגנה לישראל, תופסים משרות בכירות במדינת ישראל וחיים כאזרחים שווי זכויות! אנו פועלים מכח הזכות הבסיסית להגנה עצמית, ועם קצת ידע במשפט בין לאומי היית מכיר את עיקרון המידתיות, ואולי אף לטעון לחוסר צדק על פיו! התייפיפות הזולה הזאת לא תוביל אותנו לשום מקום. וכאן המקום להוכיח ממלחמת העולם השניה ומהיטלר חביבך..

קטב מרירי, מאד.

א. אנו רוצחים בדם קר במשך שבעים שנה כל ניצוץ של הבנה בין הלאומים, במו ידינו טיפחנו את כל ההמון הזה כמעודד אלימות וכעת אנו ששים לנגוש בו! אילו לרגע היינו מניחים את החנית מלאת הדם ושואלים ותוהים על הדרך היה נחסך ממנו מראות הזוועה של אלפי נפגעי טירור יהודים וערביים שאנו ב מ ו י ד י נ ו רצחנו !! ב. ההשוואה עומדת בעינה ; קומץ אנשי שלטון חסרי אמות מידה מוסריות ואנושיות עושים בשם ההמון כרצונם , טובחים בעם הערבי ומעודדים את אי ההבנה בשמינו. והעם כאילו נאלם דום- מנסה בכל טצדקי להצדיק את השלטון ומעלליו, ממש כמו בגרמניה הנאצית. הרג לא מוביל לשום מקום, כל טיל בעזה בורא מאה פיגועים חדשים.

למעלה