איך לא נמחה!

ושוב פעם זה מתחיל?

מה מסובך להגיד את הדעה שלך ולא לרדת לפסים אישיים??יש כללים לדיון וכלל מס` 1 זה: בד``כ,יש חילוקי דעות בדיונים.אנא כבד את דעת הזולת כדי ליצור דיון מועיל.

התגובה

כוונה לכותב ההודעה והוא הבין מה היתה כוונתי אם תרצי לפתוח דיון אשמח. אבל את הדברים שכתבתי הוא היה צריך לשמוע

הו יופי, תודה לך..

כששתי גברים מתווכחים, ובחורה מתערבת, זה הדבר הכמעט הכי גרוע שיכול להיות.. הדבר הכי גרוע זה שיפול עלי פצצת אטום..... מיסטר אוטוטו אתאיסט, (שאני רק לא מבין למה לוקח לאוטוטו שלו כ``כ הרבה זמן...) התכוון במה שהוא אמר לי חיה ותן לחיות, זה שאני יתן לפלסטינים לחיות ולא יהרוג אותם.. יו אנדרסטנד? עכשיו זה בסדר לך? או שיש עוד שאלות?..

תביני

שאם לא רןצחים תינוקות בעזה יש כאלה שלא מסוגלים לחיות, עם כל רצונם הטוב. מטאפורה, אל דאגה...

וכשרצחו את פעוטות מדיין

בנות ה3 ומעלה שנאנסו בידי שרי האלפים ומאה הבאים מצבא המלחמה על שהקדימו לבצע בהן דין יפת תואר, על רצח נתעב זה מגיב מהר``י פרלא ``הריגתה ודאי מצוה גמורה היא``! (סה``מ להרס````ג ח``ג עונש סג) וזיל קרי בי רב בדין גויה הנאנסת בידי ישראל

רק לא ידעתי מדוע

מקהים את שיני השאינו יודע לשאול ולא את הבן הרשע ? וזיל קרי בי רב ``בעבור זה עשה ה` לי`` שזוהי תשובת הבן הרשע אך נאמרת לשאינו יודע לשאול

רק בהגדה

אך עיון בחומש מוכיח שהשאינו יודע לשאול כפי שמשמע מעניינו ``והגדת לבנך`` מבלי שתקדם כל שאלה, והוא הוא המקבל את תשובת הבן הרשע! ותמהני איך יעזו לומר לבן הרשע שאילו היה שם לא היה נגעל ? אם העיד הכתוב הן על דור יוצאי מצרים והן על בניהם באי הארץ ==>>

==>> בחוקותי מאסו ואת משפטיי געלה

נפשם ``כי אחרי גלולי אבותם ליבם הולך``! ופיו ענה בו באוזני ירמיה ``למן היום אשר יצאו אבותיכם מארץ מצרים ואשלח אליכם אשכם והערב ==>> ולא שמעו אליי ולא הטו את אזנם`` ופרקים טז, ו כג ביחזקאל ממש קילורין לעינים ! דוגמה למופת

חבר'ה

קודם כל, הפיתרון שהוכח מעל לכל ספק זה הפסקת אש, ככה היה עם מצריים וירדן ששלחו הרבה יותר משבע שנות קסאמים. והיום אנו בשלום איתם וביחסי שכנות מעולים. אם נוכיח לעמיתנו מהצד השני שפנינו לשלום ולדו קיום- זה יהיה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים. ובואו נעזוב לרגע עם הקטע האישי.

``שהוכח מעל לכל ספק``

חחחח חחחח חחחח חחחח זה טוב....... אתה יודע, במילי דעבידא לאיגלויי לא חוששים שאדם ישקר, לפחות אל תעשה פדיחות. הסורים והמצריים גם אם היה סיכסוך איתם, היה מחיר בשביל השלום, עם הפלסטינים לעומתם המחיר הוא שאתה ואני נמות, וגם אם אתה מוכן לשלם את המחיר הזה, לי בכל אופן לא בא למות, בכל מקרה עכשיו לפחות...

למעלה