איך לא נמחה!

איך לא נמחה!

יש לנו צבא, יש לנו ממשל, בשמינו הם עושים כעת פשע לאומי ואכזר. בשם העם היושב בציון הם רוצחים אזרחים חפים מפשע בעזה. בזה הם הופכים את כולנו למגבי הרצח בשתיקה, בדרכם שלהם הם מובילים אותנו למה שהיטלר וממשלתו הובילו את העם בגרמניה הנאצית. איך ניתן לזה לקרות? הפסו אמונים בבני אדם? אך זוהי, אך ורק, דעתי שלי.

חחח... שמלאני מגעיל...

אני רק לא מבין איפה היית 7 שנים כשהם זרקו עלינו קאסמים?? איפה היית אז?.. וסתם שאלה, מה לדעתך צריך לעשות? מה הפיתרון למצב? פשוט לסבול, למות, ולשתוק..? להיות כמו ברווזים במטווח!? או לקיים את הבא להורגך השכם להורגו, ואם הוא לא רוצה שלום אז פאק שלום איתו.......

שבע שנים צועקים

לדבר עם החמאס, להפסיק עם החיסולים, לנהל דיאלוג איפה היו הימניים? בוכים על גוש קטיף?!

אם הסיפור היה הפוך

וכמה מתנחלים היו שולחים קסאמים לעזה לא רק שהערבים לא היו שותקים אלא גם העולם!אתה מבין מזה טילים יום יום וכולם שותקים?? זה שבחסד עליון אין נפגעים רבים יחסית לקסאמים הנוחתים זה לא אומר שצריך לשתוק.כל תגובה צהלי``ת כרגע היא בסדר,ומחויבת!

לרגע לא הצדקתי קסאמים

אנחנו צריכים אמנם לדעת טוב טוב מי חימם אותם להשליך עלינו כאלה דברים, אבל 'רק משא ומתן יעצור את הקסאם'. כל טיל בעזה בורא מאה מחבלים חדשים!

איך אתה מאמין בבולשיט הזה?

ההסטוריה מוכיחה:הסכמי השלום לא הורידו את השנאה אלא הפכו את המלחמה למלחמה קרה,הסכם אוסלו ג``כ ובהזדמנות הראשונה שהיתה להם הם השתמשו בנשק שלנו נגדנו! אין אהבה אמיתית בין העמים.יש צביעות פוליטית בין המושלים.

הסכם אוסלו היה אחיזת עיניים

הוא התנהל תוך כדי טירור מאסיבי מצידו של ערפאת וכבר חדשיים לאחמ"כ ישראל הפרה אותו במדיניות החיסולים. מה שכעת אנו צריכים זה דבר ראשון- הפסקת אש! קודם כל-שילדות בעזה ובשדרות יוכלו לישון בלילה. אחר כך נמשיך לאט לאט , בלי לשכוח שחומות איבה של שנים חוצצות בינינו, להגיע להסדר סופי. במקום לריב עם הרעיון כדאי שנפנים אותו, דרך אחרת אין לנו!

אם תבין שהרעיון שלך הוא חד צדדי

ויותר מיזה,הוא לא מציאותי (הפלסטינאים רוצים מדינה.נקודה.) אז היית מבין כמה חבל על האנרגיות שנאבדות בדרך לשלום.הם הורגים נהרוג בחזרה,הם בשקט-אנחנו גם.זו השיטה שצריכה להוביל כאן. אגב, אנשים האמינו באמת בהסכם אוסלו,דרעי ב.א.מ.ת חשב שזה יביא שלום! ואתה,במבט לאחור אומר שזו אחיזת עינים.עוד 20 שנה יגידו ככה על כל הסכם אחר,אם יהיה בזמן הקרוב.(גם עכשיו תחת איומי טילים מנסים להגיע לשלום,בדיוק כמו אז באוסלו,למה הפעם זו לא אחיזת עינים?)

נכון מאד

כעת מגיעים להפסקת אש. הפסקת ההרג והרצח. אח"כ בוחנים אופציות. למה את חושבת שאותם פליסטינים רוצים מדינה? אולי הם רוצים את אותו שקט שהיה להם לפני שהחלו ההגליות הדיכויים והמחסומים? (שאגב החלו קודם תרפט)

זה ידוע וברור

הם שונאים את האויב הציוני (להגדרתם ציוני זה כל יהודי החי במדינה ולא מראה בגלוי התנגדות לשלטון)

גם אני שונא

את האויב הציוני, שנסביר להם היטב שהרצח והדיכוי זה אויב משותף של שנינו- נגמור עם זה!

היום העומדים בראש הם לא ציונים!

ואני לא שונאת את המדינה.(את המושלים העכשויים,כן) אז איך הם ידעו להבדיל בינך לביני?הם מעדיפים להרוג את כולנו,ומבחינתם בעיתך שאתה כאן

הם רוצים זאת

רק בגלל שהם בטוחים שגם את רוצה בכל לב בהשמדתם, אם הם ידעו שלא הם כבר לא ירצו- זה וודאי!

toxic2004

New member
הם רוצים את כל המדינה

הם רוצים את הבית שלי ושלך. הם רוצים את כל הארץ. הם מקבלים אותה ללא תמורה בחלקים. אולי כדאי שהשמאל ילך יום אחד שניים לשדרות וישאר שם ויקבל גם מעט מהטילים ואולי זה ישנה את דעתו.

למה שהם ירצו זאת

במחיר של הריגת מיטב בניהם? זה כיסלות לחשוב כך! אדם מעוניין בשלוותו שלו. אם תתן לו אותה הוא יעזוב אותך!

למעלה