איך לא נמחה!

לא בא לך למות?

חשבתי שכן, טוב שאתה מעדכן... הפלסטינים, בדיוק כמונו, רוצים שקט. הם לא רוצים חיים בהפגזות לא מעוניינים בפיגועים, ואפי' תופתע לשמוע-אינם מייחלים לזרוק אותך לים. אם הם יקבלו את השקט - אין סיבה שאנחנו לא נקבל. אתה מכיר סיבה?

תראה,

אתה חושב ככה, אני, אם רק תרשה לי להביע את דעתי, חושב אחרת, אני חושב שהמטרה שלהם זה דווקא כן להרוג אותי, עשיו שונא לישראל זה הלכה בלי קשר לאיזו שהיא דת. חוץ מזה שהם גם אומרים את זה. שדרות והסביבה ספגה בחודשים האחרונים אלפי רקטות! מתוכם קרוב לאלף רקטות שגם עשו נזק בגוף או ברכוש! ואחרי זה תגיד לי שהם לא רוצים להרוג אותי....

אם יש לך איזשהוא

חבר ספרדי, שאל אותו איך היה יחסם של הערבים ליהודים לפני בא הציונות לעולם? למה שערבי שרצחת את אביו ואמי והרסת את ביתו לא ירצה להרוג אותך?

בא נגיד שאתה צודק.

אבל עכשיו, אחרי שהגופה של אבא שלו ואמא שלו הספיקו להירקב.. והוא רוצה להרוג אותי, מה אני צריך לעשות?? את הגלגל לאחור א``א להשיב.. מה עושים? ואם כבר הזכרת ציונות, אז לפי דבריך אתה נגד הציונות!? היה צריך להקים את מדינת ישראל אצל אידי אמין... וסתם ככה, תאמין לי שאני לא ימני ולא שמלאני, ועם כל הכבוד אבל אנשי שדרות מעניינים אותי בערך כמו שמעניין אותי איזה תינוק שמת בעזה, ובשביל שזה יהיה ברור, אז גם אם פעוטון של אלף תינוקות בעזה ימחק זה לא יזיז לי את הביצה השמאלית..... אני רק מביע את דעתי בקשר לנושא שהעלית. אבל אתה, מה איכפת לך מהערבים? מה? הם משלמים לך??? או מה???

מה שהיה אכפת

למעט מאד גרמנים בשואה, אכפת למעט מאד אנשים כיום. אני ואתה בניהם אנחנו רק צריכים לחשוב על זה קצת. אם נסביר לילד ההוא מדוע חשבנו שאין לנו ברירה אלא להרוג את הוריו, ונבטיח לו במילים ובמעשים שלילד שלו לא יהיה כזה גורל- גם הוא יעדיף לחיות חיים נורמאליים ולא לריב.

toxic2004

New member
לך תסביר לילדים שעוברים שטיפת מוח יומיומית

נגד היהודים. הם גודלים להיות רוצחים. הם מתלמדים להיות כאלה.

toxic2004

New member
המרץ היחיד שאנו צריכים להשקיע

הוא בבניית תוכנית מלחמה שערה כנגדם. תאמין לי שאז הם יבינו את כוח הזרוע ויפסיקו את מעשי הטרור. להפחית אותם זה הפיתרון. שהם יזעקו כמו שילדי שדרות זועקים שהם יהיו מחוסרי בית ועבודה כמו שמגורשי גוש קטיף מחוסרי בית ועבודה. שלהם יהיה קשה כואב. (מצידי שיעצקו לשמיים עד שתצא נשמתם. לי אכפת מהיהודים. לא מהאויב הערבי הטרוריסטי). אני מאמין שכך גם שאר היהודים.

toxic2004

New member
מה שהיטלר וממשלתו הובילו את העם בגרמניה

עושים ממשיכי דרכו, הערבים ימ"ש. חלאות אדם שמגיל קטן צריך למוחקם כדי שלא ייהפכו למחבלים. איך ניתן לזה לקרות? למה? ל50 הרוגים? זה הכל? היו צריכים להיות אליפ ועשרות אלפי הרוגים. כל עזה הייתה צריכה להימחק. השמאל הגיס החמישי יושב לו בתל אביב וברמת אביב (על אדמות ערביות) ומלגלג על תושבי שדרות הנמחקים אט אט.

חבל שהינך מוציא/ה דברים מהקשרם

האם ערבי אי פעם העביר מסר גזעני? מדוע הינכם מדברים מחוסר ידע, העם הערבי בישראל הוא עם שמעוניין לחיות את חייו בדיוק כמו שהוא חי אותם לפני כן- לא פחות טוב. אין לא שום דבר נגד הגזע היהודי ! השמאל אגב, ארגן שלושה כנסי הזדהות בשדרות,, אבל גם ..באום אל פאחם...

toxic2004

New member
אני מוציא דברים מהקשרם?

השמאל הישרעאלי יודע לדבר גדולות ונצורות. כאילו הדאגה לתושבי שדרות היא על מעיינו. אך האמת היא שהיא לא. לשמאל לא אכפת מתושבי וילדי שדרות. את השמאל לא מעניין שיהודים נרצחים בשדרות. מה שמעניין את השמאל זה ילד מחברון שקטף או שלא קטף כמה ענפים מעץ זית של מחבלים ערביים. מה שמעניין את השמאל זה חייל שלא נתן למחבלת ערביה בהריון לעבור, וגרם למותה. (תלך כפרה עלינו) מה שמעניין את השמאל זה האויב. לכן הוא תמיד בצד הנוגד. המתנגד לפעולות הצבא, המתנגד לכבישת השטחים. אין לו שום דבר נגד הגזע היהודי? בכלל לא. אין לו דבר וחצי דבר נגד הגזע היהודי. http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=1067&MenuID=608 (בורות קוראים לזה)

אשאל אותך שאלה

האם נראה לך שאדם יוותר על חייו, חיי צאצאיו, משפחתו ורכושו אך ורק בכדי לפגוע במי שכלל לא מעוניין לפגוע בו? נ.ב. קראתי כבר את האמנה הזאת בציטוטיה השונים-ושוב-אם העם היהודי ישכיל להתחרט על פשעיו. יבוא סוף סוף הקץ לרצח ולשפיכות הדמים האינסופית הזו.

toxic2004

New member
כן.

והעם היהודי צריך להתחרט על פשעיו? מי קם והתחיל את מסע האיתיפאדה בישראל? מי דקר אותנו וזרק עלינו אבנים לפני הנשק והמטענים? ולפנ"ז הארץ שקטה ארבעים שנה? האויב הערבי תמיד ניצל וינצל כל רגע כדי להשמיד אותנו. האמנה של החמאס (שרוב הערבים הצביעו בעד מפלגה זו) מראה את הפרצוף האמיתי שלהם. פניהם לא לשלום. פניהם לרצח. רצח . ורצח. ואם זה מה שהם מבינים, כנראה שזה הדרך היחידה להתמודד איתם. ארה"ב תתן גיבוי מלא במקרה כזה, (שונאים את הערבים לא פחות מאיתנו) מחכים לרגע שנתפוס את עצמנו בידיים, נצא מאשליות השלום. שלום לא יהיה. לא עם האויב הפלסטיני. לעולם.

לוקסיק ! האם אינך חושש מקללת

``אוררך ארור``! שסביר להניח שנתברכו בה הפלסטינאצים ?

לא ! אינני לאומני

ועיין בשאר תגובותיי. אף כי אין לי דעה אישית בנושא, עכ``ז לא יזיק להפיח רוח חיים בפורום תוך כדי התעמתות עם המקורות בדרך מקורית

למעלה