שלום.
אני זקוקה לעזרה/השראה באשר לאיבזור השמלה שבקישור.
האירוע - חתונה בבריטניה. אני יודעת שהשמלה שחורה ופשוטה, אך מאמינה שעם איבזור אפשר יהיה להוציא מראה חביב שלא ישדר "הלוויה".
אגב, מבחינת נעליים האופציות הן נעלי עקב שחורות או אדומות.
תודה.
ויש לה קטע! אני בטוחה שאפשר לבנות לוק שיקי וכלל לא לווייתי
אני עם אפרוח... לא בטוחה מה הכללים שם. ומה הסגנון שלך?
יש לך תמונה של הנעליים? זה הרי לא רק עניין של צבע, אלא גם של סגנון... הן זהות מלבד הצבע?
לשמלה השחורה הייתי מצרפת את הנעליים האדומות- הן יותר לטעמי ונראות נכונות יותר לשמלה
האופציה הזו - המנומרת- לראית עליך יפה מאוד ואני אוהבת שיש לה שרוולים ארוכים. זה מוריד לגמרי את רמות הפרחיות כשמדובר בשמלה מנומרת
לחתונה בריטית... (יש לי שם לא מעט משפחה וחברים, לא הייתי שנים באירוע אבל עדיין) שם הולכים עם שמלה ארוכה (עד הקרסוליים) בדים יותר מפוארים, זה לא ממש הלוק.
סורי
מצד שני היא מהממת והייתי מאבזרת עם נעליים אדומות (עשיתי את זה לא מעט לשמלות שחורות. הערב לחתונה דווקא מתכננת על חגורה ולק ורוד...
היא מאד ערב, קצרה והדוקה. היה עדיף משהו יותר זורם, קייצי ועד מעל הברך או הברך. זה יותר מקובל עכשיו ללבוש שחור לחתונה פה, אבל לא ממש בסגנון הזה.
אבל אם את בכל זאת רוצה ללבוש אותה הייתי קונה fascinator מדליק שיתכתב עם הנעליים שבחרת לנעול. לא בשחור כמובן.
איך צריך להתלבש לחתונה, אגב קחי בחשבון שזה מתחיל בצוהריים ונימשך עד הלילה, אז עדיף לדעתי שימלה קייצית נחמדה עם איזה שרוולון מעל , אגב תבדקי אם יש אופצייה להחליף בגדים בין החופה לבין המסיבה ואז שחור ילך נהדר למסיבה בלילה