איך כנס האינטרנט?

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
*phew*

כי שלי השתגע

ailag

New member
אני חוששת לספר

כי אפורי השיער פה יסתכלו עליי ויאנחו: אח, הנוער של היום.. ו- 23 זה לא נוער, דמיט! עבדתי קשה בשביל לצאת מההגדרה הזאת! (סליחה, 23 וחצי, פחות 5 ימים) .. כשהשתחררתי מהצבא צבעתי את השער לכחול - צבעתי רק כמה פסים ממנו. זה היה נחמד, אבל קיבלתי הרבה הערות מאנשים, וכשנמאס לי מהן הזנחתי. עכשיו רציתי לחזור לזה (בעיצוב קצת אחר), אבל אחרי שהתחלתי לא מצאתי איפה אפשר לקנות צבע, וגם כשכן - מכרו לי צבע שלא עובד. לפני כמה ימים נשבר לי, ועם שאריות אחרונות של צבע ישן צבעתי. רק מה, לא ברור אם הצבע היה כחול או ירוק, אז השער שלי במשבר זהות קשה. מה שעצוב זה ששעתיים פסיכולוג בשבילו יעלו בערך כמו לצבוע אותו במספרה. אני אוהבת את הקטע של "תרבות" חדשה שמתבססת על ייחודיות. (למרות שזה אף פעם לא עובד, בסוף כולם מחקים את כולם)

אה, אין פה התלבטות אמיתית בכלל:

ביקור במספרה שווה יותר משעתיים אצל פסיכולוג. גם התוצאות מחזיקות יותר זמן מעמד, וגם את יוצאת זוהרת במקום עם פנים אדומות ונפוחות מבכי. ביקור במספרה (ו/או בחנות נעליים טובה ו/או בסופרפארם) מומלץ בכל מקרה של משבר כזה או אחר. חבל לזרוק את הכסף על פסיכולוג. לדעתי, צבע שיער כחול אפשר למצוא בכל מספרה של קשישות.

ailag

New member
../images/Emo12.gif

יש כחול במספרת גזוּז, ליד ככר רבין, שמתמחה בדברים האלה. אבל אין שם חניה. מצד שני, גם אין לי אוטו כרגע אז בכלל זו בעיה. לדחוף את האוטו עד לשם ובסוף לא יהיה לי מקום להשאיר אותו?! חוצמזה, את צודקת. כחול בשיער מחזיק כשבוע-שבועיים ופסיכולוג מוציא אותך תוך דקה אדומה מכעס. על היומרנות שבמקצוע. דוקא חשבתי על פסיכולוג לקוקו המתוסבך. ואל תצחקי - באחת מהפעמים בה רימו אותי המוכר התעקש שהצבע הוא כחול למרות מה שכתוב ומה שנראה. במדבקה הקטנה אחר כך גיליתי שהוא מכר לי שמפו שצובע שיער שיבה לגוון סגול. WTF?! ובחזרה לאונטופיק - אם כבר הזכרנו את גזוז, הם מנצלים את האינטרנט ובמשך היום לקוחות לעתיד יכולים להעריך בדיוק עד כמה הם טובים. זה אם האתר עדיין פעיל - קשה להגיד, כרגע המצלמה כבויה.

e-magine

New member
אני כמו החוקה האמריקאית ../images/Emo11.gif

מתיימר להיות עוור צבעים.

ברוכה הבאה לפורום, shulak14

בהחלט מקבלים ברצון גולשים חדשים.
פרופ' בראוורמן היה, לטעמי, מרתק כיוון שהוא נשמע כאילו הוא מספר סיפורים. אמנם זו הייתה הרצאה סמי פוליטית, במובן זה שיש לו אג'נדה חדה וברורה (הבאת טכנולוגיות לנגב ובאר-שבע כמטרופוליטן שמאחד את כל הישובים בסביבה), אבל הוא לא נשמע כמטיף בשער. הוא ריתק כיוון שהוא נשמע כמספר סיפור,מתובל באנקדוטות, ויש להודות שהוא גם בעל קול חזק ומרשים, ונוכחות מרשימה. הפאנל של מנהלי קרנות הון סיכון, כבר אמרתי, היה המוצלח ביותר בכנס. אני כן נהניתי מהרצאתו של האלוף. כל האג'נדה שלו לגבי השקיפות - הייתה מרשימה, וגם הוא עצמו, עם כל ההתלהבות והקופצנות שלו, הצליח לרתק למרות שזה כבר היה סוף היום. אגב, גם אני הייתי במושב על האמנות. מושון זר-אביב אפילו התארח בפורום וענה לשאלות הגולשים.

shulak14

New member
על פאנל המוסיקה מוואלה

אני דווקא הלכתי באותו זמן לפאנל על Embedded Networks ההרצאה על הבית החכם ניפצה קצת את המיתוס (?) של המקרר שמדבר עם המיקרו וביחד הם מחליטים מה יזמינו לנו לאכול. מדובר יותר במרכז שליטה שיתמקד במערכות אחזקה כמו חשמל, מיזוג + בידור וכל המולטימדיה מה שנשמע יותר ריאלי. היה גם סרט-הרצאה של מישהו ממוטורולה על Seamless Mobility. איך מהיציאה מהבית ועד הבילויים בערב אנחנו יכולים לעשות הכל דרך הסלולרי, כולל טייק אווי, תשלומים הזמנת כרטיסים ניווט הרכב. כמובן שלא תמיד הבנתי הכל. טוב אני עדיין לא מוכנה לת לטכנולוגיה לברוח לי, אבל צריכה לפעמים להגביר את הריצה אחריה.

למעלה