איך כנס האינטרנט?

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
איך כנס האינטרנט?

לא באתי כי זה יקר מדי ואין לי כוח להיות שם כ"כ הרבה זמן. חוץ מכם ומעוד מעט אנשים אני בטח לא מכירה שם אף אחד. זה שווה? כדאי לבוא מחר גם אם אני "רק" מכורה רגילה לאינטרנט? (וכמה מחר עולה? היה את זה באתר אבל עכשיו לא מצאתי) זה מסקרן אותי, אבל בסוף יצא שאני אלך לשם ואשתעמם..

e-magine

New member
גם בלעדי הם נאלצו להסתדר../images/Emo3.gif

כל מה שאני יודע שניתן לברר פרטים כאן.

השאלה היא,

אם אתה הסתדרת בלעדינו...
(וגם הפסדת מתנות)

היה כיף. וטעים מאוד...

המליאות (ההרצאות שלא התחלקו למושבים מפוצלים, אלא כולם התכנסו באולם הגדול) היו מאוד מוצלחות. במיוחד המליאה המרכזית, של הצהריים (פאנל של מנהלי קרנות הון סיכון: "האם הבועה חוזרת?"). היו שלושה מושבים מקבילים לפנה"צ, ושלושה מושבים מקבילים אחה"צ. בכל מושב - שלושה מרצים. חלק היו טובים יותר וחלק פחות. וטעים כבר אמרתי? וגם פגשתי אנשים ששמחתי להכיר.
וטעים.

e-magine

New member
../images/Emo51.gif

וללא שמץ של ביקורת על הכנסאו על מי מהמשתתפים בו, רק רציתי לציין שהביטוי "הבועה חוזרת" או אפילו "הבועה" גורם לי לבחילה.

הם אמרו,

שהבועה לא חוזרת.
למעשה, הם התגלו כמשקיעים מאוד שמרניים, שהולכים רק על בטוח. הפאנל עצמו היה מאוד מוצלח. מרתק ומשעשע מאוד.

חמעפה

New member
כלומר פגשת אנשים חדשים נוסעת?

ואת יכולה לפרט קצת בעניין התוכן?

חמעפה

New member
לא הבנתי = הכנס לא אמור להיות

ב 28 לפברואר? או שאת מדברת על כנס אחר?

הכנס שיתקיים בתאריך 28.02.05

הוא יום עיון בנושא "פסיכולוגיה ברשת": "אינטימיות ברשת (?)", והוא מטעם המרכז לחקר האינטרנט באוניברסיטת ת"א.

י.ש.

New member
את זה מצאתי ממרחקים

אודות כנס איגוד האינטרנט הישראלי: תכנית הכנס ליום רביעי באתר האיגוד: https://www.isoc.org.il/conferences/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enZone=Program&enInfolet=mainagenda.jsp&dayNum=1 תכנית הכנס ליום חמישי באתר האיגוד: https://www.isoc.org.il/conferences/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enZone=Program&enInfolet=mainagenda.jsp&dayNum=2 ילדים רעים, ילדים רעים, מה תעשו?, מאת שרית פרקול, מעריב ברשת. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/868/362.html בכנס איגוד האינטרנט דיברו על אלימות, פדופיליה ודואר-זבל, על בועות כלכליות והעריצים של המוזיקה. תאמינו או לא, היה מעניין כנס האינטרנט: סקס וירטואלי, השקעות ומוסיקה מאת גלית ימיני, הארץ ברשת http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=538782 במקום פריקים למחשבים, את כנס העשור לאינטרנט הישראלי גדשו מבוגרים מאפירים שהזהירו מפגיעה בזכויות יוצרים וסיכמו שסקס ברשת מרגש לפעמים יותר מבחיים.

י.ש.

New member
התאור איננו הולם את המציאות?

בקהל היו צעירים רבים?

היה נחמד מאוד

רוב ההרצאות היו טובות, חוץ מהרצאת הפתיחה של נשיא אונ' בן גוריון שנאם נאום פוליטי מעייף שהיה קשור באופן רופף, אם בכלל, לסיבה שגינה התכנסנו. הפנאל בנושא זכויות יוצרים והורדת שירים באינטנרנט היה מעניין. מלבד יו"ר אקו"ם, הובעה הסכמה גורפת כי אבד הכלח על ההתייחסות הנוכחית והמחמירה בחוק להחלפת מוזיקה וקבצים, ונאמר כי יש הפועלים לשינוי החוק. חברות התקליט, כצפוי ובצדק, קיבלו על הראש. היה מעניין לשמוע את דן תורן, מוזיקאי, מספר איך הוא מצליח למרות ובעיקר בזכות החלפת הקבצים, ומבקר את החלטת חברות התקליטים לתבוע גולשים. היו עוד הרצאות משמחות, אבל אולי ארחיב אח"כ
הא, וזכיתי במקום השלישי במשחק הזכרון בדוכן של קונטיננטל. רק בגלל זה היה שווה ללכת

shulak14

New member
כנס האינטרנט היה השנה דווקא מוצלח

נמנעתי מראש מללכת לקבוצות שלטעמי עוסקות יותר מדי בחינוך והטפה. (ילדים רעים ושוטרים מפחידים). להרצאה של פרופ' בראוורמן איחרתי (הקפה משך יותר) והחלק ששמעתי על חזונו לפתיחת פארק טכנולוגי צמוד לאוניברסיטה ובכלל היה מאד מהנה. הפאנל על הבועה, למרות השם היה מאד מוצלח. והיה מספיק הומור כדי שיהיה מעניין. הרצאת הסיכום של מפקד היחידה הסודית (תנחשו) על ניהול מערכת גדולה במחשב היה גדוש ברוח ואגו ענק. נראה לי שרוב מה שהוא אמר היה נכון גם בלי קשר למחשב. הלכתי להתעדכן בנושא הבית החכם. וקבוצת הדיון על אמנות ברשת היתה מקסימה ויצאתי גם עם כמה לינקים מעניינים. מצרפת אחד - מדובר באישה שמנסה להקים מוזיאון באורגווי. מלאי התמונות הבנתי שקיים וגם התכניות, רק שהתקציבים לא מגיעים. אז בינתיים המקום היחידי שהוא בנוי בשלמותו הוא פה במחשב. נחמד ועשוי טוב. אגב, כמה שאני שמחה שמצאתי אתכם. יש שני נושאים שמעניינים אותי נסיעות ואינטרנט. קראתי חלק מהמאמרים והשרשורים ובדיוק מה שחיפשתי. אפילו מצאתי מכר מפורום הטיולים . מקווה שאתם מקבלים חדשים ברצון.

shulak14

New member
ולגבי הגילאים. אני דווקא שייכת

לאפורי השיער. אבל הרוב היו צעירים בכמה דורות.

למעלה