איך יוצא יוצא

נו נו נו! מהר להגיש!

אני מכיר כמה שלא הגישו, ועכשיו הן מגישות את התה. והסיליקון.. שמועות עקשניות מדברות על ריבות הוליוודיות הממליצות ומקיימות "סיליקון בתחת שלי". בטח גם פרקטי לאחת שהולכת לשבת על התזה

מוטלה1

New member
אכן כך!

אוכלות טריפה - כדי שנוכל לאכול ביחד. נראות טוב - כדי שנוכל להזדיין ביחד. מהנדסות מחשב? שידברו עם המחשב לא איתי. נמאס כבר מלהקת הפמניסטיות שכל מילה כאן בוחנים בשבע עינים! לא נבראה אשה אלא ליופי! >פמניסטיות? בתחת שלי!< ועכשיו ברצינות. הוא התכווין לומר שאפילו בנות שהן יותר שטחיות ואין להם ענין באיזשהו נושא רם מעלה לא מפריע להם בחורים עם זקן. כמו כן, מה לעשות שברגע שבחורה רואה בחור היא לא רואה מה הוא בדיוק (שהוא מתכנת מחשבים.) אלא את המראה החיצון, ובכל זאת זה לא מפריע לה.

דחיייייילק,

מדברים עכשיו על הפאקטורים המונעים או המעודדים נשיקה. לכן, עם כל כבוד-התורה שאני רוחש (או לא) כלפיה, מצטיינת המחזור בהנדסת אלקטרוניקה שיכולה, דרך אגב, להיראות כמו החיים שלי ואף גרוע מהם, יכולה לדחוף את ההצטיינות שלה יחד עם הטמפון. כמו שאני יכול לדחוף עמוק מאד את כל המעלות שלי אם את הבחורה המסויימת הזו דוחה המראה החיצוני שלי. נזכרתי. מישהו בישיבה אמר מתישהו: על בחור שאין לו מעלות מיוחדות אומרים (כאשר רוצים לשדכו) שיש לו לב טוב. מאוחר יותר, כשעזבתי את הישיבה, הייתי הולך ותמה, תמה והולך: מה חשוב יותר לדו הקיום של שני בני אדם בבית אחד, מספר הדפים בהם אחד מהם נבחן על-פה ועומק החריפעס שלו בלימוד (מלעיל) או "לב טוב"?.. נזכרתי בגלל מזדיינת המחזור.

m666s

New member
מצטיינת = מזדיינת../images/Emo6.gif

צ´מעו סיפור: למדתי בתיכון דתי יום אחד רצתה המורה לשבח את חברתי בפני הכיתה ´רבקה היא תלמידה מצטיינת´(כך התכוונה) ´רבקה היא תלמידה מזדיינת´(כך שיבחה) שיבחה חה חה חה חה...

Le Fay

New member
ולדעתי אתם סתם מפריזים באופן קיצוני

במשקלו של היופי בדינמיקה של משיכה. אולי גם זה חלק בלתי נפרד מחינוך תורני, אבל אנשים לא באמת נמשכים זה לזה על פי טבלאות משקל, גובה וסימטריית פנים. ובעניין דו-קיום: גם חריפות שכל וגם טוב לב הם גורמים הרבה יותר כבדי משקל מפרצוף יפה, אבל נראה אותך חי עם בת זוג טובה נורא (ושוטה). אפילו לטווח קצרצר, עם מה היית מעדיף למצוא את עצמך במיטה - עם פלקאט יפה, או עם שותפ/ה סקרנית, קשובה ואינטליגנטית? מה שהיית מעדיף להראות לחברים שלך, זה כבר סיפור אחר לגמרי... (ולי אין שמץ סבלנות לאנשים שעסוקים בהופעה שלי עוד יותר ממני).

במשיכה הראשונית יש חשיבות לפיסי

נתחיל במשהו לא על נשים (ריכוך... ריכוך...). יש תיאוריה שאומרת שהטווס פותח את זנבו לפני הנקבה בעת החיזור, מכיוון שכך הוא מציג בפניה את הכרטיס הרפואי שלו. המחלות שיש או אין לטווס, מתבטאות באיכות הנוצות בזנב. פריסת הזנב מציגה את "הסחורה" הבריאותית שיש לטווס להציע, והנקבה חדת העין מחליטה אם הזכר שלפניה מספיק בריא לטעמה כדי להפוך לאבי אפרוחיה. בריאות היא אחד הגורמים החשובים במשיכה גופנית. גם אצלנו הבריאות נמצאת מאחורי הגדרות יופי רבות: עור חלק (ללא פצעונים, כתמים...), שיער מלא, ציפורניים ארוכות וחזקות, שיניים לבנות ושלמות, גובה לא גמדי, אצל הגבר גם זקן מלא, ועוד. חלק לא מבוטל ממוצרי ה"טיפוח" מיועד גם כדי לשוות לנשים את המראה הזה - מייק-אפ, מעבי ריסים וגבות, קרם ידיים, ולבני שני המינים - משחות שיניים מלבינות ושמפו נגד קשקשים... לא כל מה שנחשב יפה הוא בריא - כמו שיזוף יתר או רזון הירואין-שיק - ובכל זאת, למשיכה הראשונית יש גם קריטריונים פיסיים שונים (יש אומרים שגם ריח וסוג דם למשל). האם זה מה שהכי קובע במשיכה הראשונית? האם זה הקריטריון הקובע אם להיות חברים או לבלות יחד באותו בית לכל החיים? אלה כבר שאלות אחרות.

Le Fay

New member
עבד הריכוך...../images/Emo3.gif

כל זה נכון, ועדיין גברים נמשכים בדרך כלל לדמות האם שלהם... אנחנו בעצם מדברות על גברים, נכון? כי נשים, גם נשים יפות מאד וגם מי שמתות על גברים יפים, מקדמות בסולם העדיפויות שלהן את נושא המעמד והגובה על חשבון היופי; וזה לא משום שהן צנועות בדרישותיהן, אלא כדי להיטיב לשרוד. מוזר, כי דווקא המחקרים האחרונים מראים שמגבלת האי קיו של הצאצאים נקבעת על ידי הגנים של האם ולא האב. נחמד, לא? ממש תמריץ רציני לשאת דוגמניות... דרך אגב, המחקרים שלפיהם כולם מעדיפים יופי, מסתמכים על מה שאנשים אומרים לגבי אוסף תצלומים, לא על שיעור הפרשת הפרומונים שלהם בסביבת אנשים ממשיים
אז כן, כולנו אוהבים לאסוף דברים יפים אבל מעדיפים להיות בסביבת אנשים שנעימים לנו ונמשכים אל מי שההיסטוריה הפרטית ומבנה האישיות שלנו מכתיבים.

גוזל

New member
לי יש ידידה כזאת

ואני מדבר איתה חופשי -- אמרתי לה דוגרי שאני ניראה חיצוני כמו דוס אבל בתכלס - כבר הרבה זמן שאני לא כזה והיא מקבלת אותי כמו שאני אנחנו הולכחם ביחד למסעדות או נוסעים לטייל ואפילו נשיקות יש בסיפור הזה אז הזקן שלי לא מפריע לנשיקות והכיפה על הראש ???? טוב אני לא רואה את הכיפה

m666s

New member
אני קוראת להסיר את התחפושות!

זה לא כלכך קשה! אז איפה הבעיה?

דידית

New member
פוזות

שאני יוצאת עם אתאיסט לאיזה פאב פתאום כל העיניים עליו!!! ואתה יודע מה הכי יפה? הוא נהנה מזה!! הוא מנתב את המבטים והתהיות לכוון חיובי ואשכרה אנשים מתים מהתענינות שהם רואים אותו. כשאני רואה בחורים עם זקן בתור לקולנוע אני ישר מעקמת את האף. את האמת ההודעה שלך מביאה לי להסתכל על זה קצת אחרת. (לייזר כרטיסי ביקור?:) אבל ללא ספק מעצבן אותי לראות אנשים מכובדים בתל ברוך, אנשים שמסוגלים בחיי היום יום להסית, לשכנע, לדבר על דרך התורה להצטדק ובלילה מסוגלים לעשות מעשה שנוגד את כל ההשקפה שלהם. לדעתי זה מגעיל. ותן לי לאמר לך משהו שאתה רואה חרדי נמצא בפאב אתה מפחד, לא בגלל איך שאתה נראה! אתה מפחד פסיכולוגית כי החדירו בנו פחדים מכל דבר שזז. אפילו אני היום שאני לא בלבוש דתי אני נכנסת למקום ורואה חרדי ישר בא לי לצאת לפעמים אני ישר מרגישה את הפחד הזה שהייתי רגילה אליו. אל תשב בבית!והכי חשוב אם החלטת ללכת על זה ולקחת את הסיכון להתפס אז לך על זה בכיף אחרת כלום לא שווה! דידית. <החליפה "פוזה">

חייקה

New member
מה קורה אצלכם בדירה החדשה.אצלי אין

חדש אני מחכה אולי אני יעשה משהו עם כופר

כתבת יפה../images/Emo127.gif

גם אני ישר מעקם את האף כשאני רואה בחורים עם זקן בתור לקולנוע (או בפאב), ולדעת שככה מעקמים עלי את האף זה בדיוק מה שמזויע ומפריע. אבל עדיין עיקום האף הזה הוא של "יוצאים". מענין איך מרגיש חילוני "טהור", והאם גם הוא מעקם את האף. הפרטנריות שיוצא לי לצאת איתן הן כל כך מנותקות מדת,עד שממש לא חריג בעיניהן שדוס ילך לסרט, לפאב או לים. בכלל לא מוצאות סתירה (כי ממש לא מחפשות סתירה. פשוט לא בראש שלהן.. שכן ילך, שלא ילך..). לא יודע אם הן אומרות את זה בשביל להרגיע אותי, או שכך באמת מרגישות, ולא יודע אם רוב החילונים כך, או רק אלה שגדלו הרחק הרחק ממחוזותינו. ו..עוד שאלה, מביכה קצת אולי. את כותבת "הוא נהנה מזה". ומה איתך? אני מניח שאחרי ש"כל העייניים עליו", אז הן עוברות אלייך. אז איך ההרגשה להיות פרטנרית של חריג כזה? (פשוט מסקרן אותי לדעת איך "היא" מרגישה לצידי..)

מישהוא חכם אמר לי פעם

מישהו ממשתפי הפורום (שיזדהה אם הוא רוצה), אמר לי פעם, שגם חילונים "מעקמים את האף" למראה חרדי בפאב/קולנוע/מסעדה טרפה ועוד. לי אמרו הרבה פעמים: "אז לפחות תוריד את הכיפה" הטענה שלו היא, שזה שהחילוניים מתייחסים ככה, זה כי בעיניהם יש כאן הפרת חוזה! התפקיד של הדתיים, זה להיות דתיים! העם היהודי צריך מישהו שישמור על הגחלת, וזה התפקיד של הדתיים, והנה יש כאן חרדי שמועל בתפקידו! מה דעתכם?

למעלה