איך יוצאים מזה?

גל1 האחת

New member
זה לא תמרור זה שלט ענק בסגנון של אלו שנמצאים

בנתיבי איילון או בכביש 6 כאלו שאי אפשר להתעלם מהם

felka

New member
ומה אתה רוצה?

אם היית בטוח מה לעשות לא היית כותב. אם זאת יש לך דעה. אשמח לדעת אותה. אני אישית לא מבין את ההבדל בין "כדי לצאת" ו"לחפש אחת אחרת". שדיברתם על זה מה בת זוג שלך אמרה בנושא? "מסתדרים די בסדר" - האם זה מה שהיית רוצה לשמוע כאשר מדברים על זוגיות שלך? שאלה רצינית... אם נוחות זה מה שאתה מחפש בשלב הזה זה לגיטימי לגמרי. רק אל תצפה להיות בזוגיות למען נוחות ולקבל את החבילה כאילו אתם מאוהבים מאתמול. תסכול אל יבוא אליך הוא כבר בא ומדבר מתוכך. קשה לפספס את זה. שאלת מיליון דולר - האם אתם רוצים להיות זוג?

זו לא תמיד אינדיקציה

החסים עוברים שינויים. עליות ירידות ריחוק וקירוב. העיקר ההבנה ההדדית והחברות. המשיכה היא לא רק פיזית.

נטס

New member
למה רק שתי אופציות?

להישאר או להיפרד? יש לי חברה טובה שבגיל 22 ועם חבר שנתיים בזמנו אם אני לא טועה, הבינה שיש בעיה דומה (הוא רוצה, לה לא תמיד בא), אז הם פנו לטיפול זוגי-מיני. אני לא מדברת על סרוגט, אלא על טיפול שכולל את שני בני הזוג ומנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה, ולנסות לפתור אותה.. הם הלכו לפגישות יחד ובנפרד, ממה שהיא סיפרה לי המטפלת דיברה איתה על פרטים מאוד אינטימיים וגם עשתה לה בדיקה רפואית מקיפה (היא רופאה גניקולוגית ומטפלת זוגית) כדי לוודא שהבעיה לא נובעת מבעיה פיזית. אחרי כמה פגישות מועטות הם שניהם היו הרבה יותר מאושרים, המצב השתנה לאט לאט, ואני מניחה שגם יחסי המין.. אחרי 3 שנים חבל למהר ולזרוק.. אגב, הטיפול הוא של קופ"ח (כללית אם אני לא טועה, אבל אני מניחה שבכל קופה יש משהו דומה).

אייבורי

New member
עצור סוסיך

בוודאי שבמצב הנוכחי אין טעם לעשות תוכניות לעתיד. אלא אם התוכניות שלך כוללת ויתור על חיי מין. בנתיים במקום למות בשקט בחושך כמו פולניה ולהיות מתוסכל תתחיל לפעול. בעיני הדרך הטובה היא לארוז לה תיק קטן ולבקש ממנה לעזוב. [זה יוביל למריבה ומכאן הדרך למייק אפ סקס סלולה] דר"א האופציה השניה שהינך זיון גרוע, גם לא מלבבת במיוחד.

אם אתה נורא שמן

או שהיא נורא שמנה או גם וגם אז פעם בחודשיים-שלושה זה בסדר גמור
. (יותר מזה יכול לסכן אתכם מבחינה בריאותית)

מלודי6

New member
לפני שאתה יוצא, תנסה לברר מה הסיבות

זה ברור שאין זה נורמלי לקיים פעם בחודשיים-שלושה. נסו כמה חודשים ללא גלולות, יכול להיות שזה משפיע לרעה, ירידת חשק מיני, יובש שגורם לה לאי-נעימות. לחץ בעבודה, עומסים בחיים, גם כן יכול להיות בעייתי. אם היא לא רגועה בחייה, דילמות, קושי כלשהו, ישנה השפעה ישירה לכך. אם לא יהיו סיבות שקשורות אליה, יכול להיות שזה משהו שקשור לזוגיות ביניכם. בכל אופן, אל תקבל שזה מצב שאמור להמשך לכל החיים. אם זה לא מסתדר, עדיף לחתוך.

czar

New member
לא, זה לא תמרור אזהרה בכלל

זה מחסום שמסביר לך מה אסור לקרות, בטח בטווח ככ קצר של זוגיות.

jedi1

New member
מה זה ?

אוי ואבוי אם אתה לא מקבל מחברה שלך תגרום לה לחשוב שיש לך עוד מישהי תהיה אדיש יוצא בלי הסברים למקומות תדבר עם בחורות ותראה זה עובד

למעלה