איך יוצאים מזה?

CptGoodNigth

New member
איך יוצאים מזה?

אני והיא בני 30, כבר 3 שנים יחד (גרים יחד שנה אחת). לא נשואים ואין לנו ילדים. אנחנו מסתדרים דיי בסדר למעט רעידות קטנות שכנראה יש לכולם. הבעיה היחידה היא שלאט לאט עם הזמן אנחנו מקיימים פחות ופחות יחסי מין, בערך פעם בחודשיים או שלושה. כמובן שדיברנו על זה, אבל בסופו של דבר זה המצב הקיים. אותי זה הורג ומתסכל, היא מצידה טוענת שעם הזמן זה נורמאלי. האם זה זה תמרור אזהרה ענקי שאני מפספס לשנים של תסכול ומרירות שעוד יבואו עלי? איך יוצאים מזה? האם כדאי לנסות לצאת מזה או עדיף לחפש אחת אחרת? אני מצטער שנתתי למצב להתדרדר ככה, אבל אני לא בטוח אם עדיף "לחתוך" מאשר לקלל את עצמי עוד מספר שנים.

seeyou

New member
"בערך פעם בחודשיים או שלושה" בגילכם- לא סביר

איך יוצאים מזה?
לדעתי-אין קיצורי דרך ואז יוצאים מהקשר מה שמעט מדי או הרבה מדי זה לא טוב. יוסי

גארוטה

New member
אם זה מה שהיא טוענת

אז זה בהחלט תמרור הזהרה ענקי. מה זה השטויות האלה "שעם הזמן זה נורמלי?" נורמלי למי? לך זה בטח לא נורמלי ולכן אסור לך לקבל את זה כעובדה ובטח שלא להסתפק בתשובה שלה. עליך להבין את הסיבות שלה לצורך כל כך נמוך ביחסי מין פעם בחודשיים שלושה, כי בטוח יש סיבה, לא להסתפק ב "דיברנו על זה, כי עובדה שרק לדבר על זה לא פתר את הבעיה.

גל1 האחת

New member
פעם בחודשיים שלושה ?

טוב לא יודעת מה איתך .. אבל אני לא הייתי מחזיקה מעמד שבוע

pasa24

New member
בין האותיות של השבוע

אפשר להבין שזה כל השבוע. ימותו הקנאים.

גל1 האחת

New member
../images/Emo9.gif

עזוב לא נעים להגיד כאן מה התדירות ה
אצלי .. אבל בהחלט משביעת רצון

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

כן, תמרור אזהרה מהבהב וזועק. לא ברור מדבריך עד כמה הפערים ביניכם בעניין גדולים (אולי גם אתה לא רב שגל מלא און...) אבל ללא ספק משהו פה מסריח!

קוסמת 29

New member
מנסיון...

כשיגיעו הילדים זה יחמיר.... אם אתה לא רוצה עוד כמה שנים למצוא את עצמך נשוי +ילדים ...עצבני ומתוסכל....תחתוך. (אלא אם כן אתה בנוי לקשרים מהצד....) כנראה יש דברים שלא נאמרו בשיחה.....ולא - זה לא נורמלי.

nowonder

New member
כן. זה תמרור.

ולא פחות מאשר העדר הסקס הוא תמרור אזהרה, גם העובדה שאתה מתוסכל והיא פוטרת אותך באמירה "זה נורמלי" במקום לעבוד על שינוי, היא תמרור אזהרה לא פחות חשוב. לא יודעת בקשר ללחתוך. אין לי מושג מה עוד יש בינכם. אבל בהחלט רצוי לך לתקן את המצב עכשיו ומהר. הדרך הכי טובה היא בלהתחיל לעשות. זה לא עניין שנפתר בדיבורים. העיצה הבלתי אחראית שלי היא שבמקום לדבר על זה, קח אותה כל לילה, כל בוקר, כל צהריים. עד שהיא תזכור מחדש כמה כיף זה סקס.

nowonder

New member
חס וחלילה.

אני משדלת לקיום יחסי מין בהסכמה מלאה בין בני זוג, בתדירות תכופה.

נונה17

New member
אבל אם אין הסכמה

איך אפשר לעשות את זה עוד ועוד עד שהיא תבין כמה זה כיף, כביכול?

nowonder

New member
בקלות

בהנחה ש: 1. שיש בניהם הסכמה עקרונית שהם בני זוג, וזה כולל יחסי מין. 2. כשבאופן נקודתי (ברגע נתון) היא לא מעוניינת בסקס, הוא יכבד את זה. (אם שתי הנחות היסוד האלו לא נכונות, אין להם מה לעשות ביחד). במקום לדבר איתה על זה שאין לו מספיק סקס, ליזום אינטראקציות שיובילו לסקס. בלילה במקום לראות טלוויזיה הוא יכול להגיד למה כמה היא יפה ולהתעסק איתה. במקום לצאת לארוחת צהריים עם חברים לעבודה, להיפגש איתה לנונר במכונית. בדרך להורים ביום שישי, לעצור בחורשה לקצת הוקי פוקי. לארגן סופשבוע בצימר בגליל. דיבורים לא מובילים לסקס. סיטואציות מובילות לסקס. וכשהיצר מתעורר, השאר מגיע מעצמו.

לנושנוש

New member
ממה שיכול לצאת מזה שאישה תרגיש בלחץ אדיר

ותסרב לגמרה. האמת רוב הסיכויים שזאת תהייה התוצאה

nowonder

New member
למה?

קודם כל לחץ נכון במקומות הנכונים יכול להגמר גם בטוב. ושנית, אם מישהי מרגישה "לחץ אדיר" כדברייך, בגלל שבן הזוג שלה נמשך אליה, רוצה אותה, ומעוניין במגע אינטימי איתה, היא הופכת משהו טוב למשהו רע וזה חבל לכל הנוגעים בדבר, וסימן לסוף הזוגיות שלה. (ואני מתייחסת למצבים של שיגרה, לא לזמנים שבזמן או אחרי טראומה לגוף או לנפש (כמו לידה, או אבל, או מחלה))

נונה17

New member
בגילכם ובמצבכם זה בטח לא נורמלי

(למעשה, זה לא נורמלי כמעט באף גיל או מצב). טבעי שהתדירות יורדת קצת, אבל לא עד כדי כך. היא לוקחת גלולות? אם כן זה יכול להסביר ירידה בחשק המיני.

Betterfly

New member
ירידה נראה לי תהיה לכיוון פעם בשבוע

שבועיים. פעם בשלושה חודשים זה מזכיר גופה יותר מכל דבר אחר.

למעלה