איך יוצאים היאוש?

פרויז1

New member
אדוני! בעולם שעבר תהליכי

גלובליזציה , מדינה שהשתלבה ברוחות המערביים ובעקבות ההשתלבות נטשה את היסוד המוּסד של חמלה - סוציאליזם - ועברה לקפיטליזם ומשם לקפיטליזם חזירי וגם זה לא היה המקום האחרון אלא המשיכה לטייקוניזציה וביטול מעמד הביניים או צימצומו באופן דרסטי, כל זה פוגע בהרבה מאוד דברים . בבטחון התעסוקתי של ההמון, בבטחון הכלכלי של ההמון ועוד ועוד. יש משהו טוב בכל זה : בעוד שהורי דאגו שיהיה לי מזון, כסות ומחסה, והם גם חינכו אותי כמיטב יכולתם, כיום, אנחנו בכלל לא חושבים על מזון, כסות ומחסה לילדינו, כי יש להם נגישות מספקת לדברים האלה והדברים בנמצא באופן כמעט אוטומטי. היום אין כבר בעיות של 3 מצרכי היסוד לקיום! אליה וקוץ בה : היות וכווולם נחשפו לשפה שנתן מענה כמעט מוחלט לאותן 3 מצרכי הקיום, ואף יותר מזה, נוצר עוני יחסי, למרות שבעיות קיום נפתרו כבר מזמן. זה מכניס את כולם ללחץ. שואפים ליותר. אני חושב שהיום, דוקטור לפיסיקה צריך לחיות ברמת חיים מעל לממוצע. הרבה מעל לממוצע. אלא מה? הטכנולוגיות הפכו את כח האדם - בכל הרמות - לחצי מיותרים. נוצרה תחרות בלתי אפשרית להשיג עבודה. הבטחון התעסוקתי של ההמון נפגע אנושות. ראה כי כן : סגרו את לשכות העבודה הממלכתיות שהיו חלק מהשרותים הציבוריים הממשליים, והעבירו גם את זה לקבלנים תעבי בצע שגונבים לאור יום רכיבי שכר מהעובדים! וההסתדרות הכללית מילאה פיה מים (למה?...
) והממשלה שתקה(למה?...
) והמשטרה שתקה (למה?...
) ומערכות הבקרה והביקורת שתקו (למה?...
) ואתה שתקת, ואני שתקתי ואפילו רונית שתקה. שלא לדבר על איציק!אנחנו - ובעיקר בני דורך והצעירים צריכים להנות מהיתרונות היחסיים העצומים שקיימים היום לעומת התקופה המקבילה בדורי, ומאידך גיסא עליכם להסתגל לקשיים שמציאות זאת מעמידה בפניכם. זאת המציאות שבני דורי מעבירים לך ולבני דורך. אוה, הארכתי ! איציק, למה לא אמרת לי?

susony

New member
הי, אני לא כזה צעיר ממך

ויש בעיה, המצב של הרבה קשה, ויצאנו לרחובות אבל זה עדיין לא עבד, ועכשיו אני בבעיה ואני מיואש

פרויז1

New member
אל תשמע לאף אחד! רק לי : תראה ! היאוש,

הוא המקום הכי הכי בטוח שקיים. למה שהיאוש הוא בנקודת האפס של האמפליטודה. והיות וכך, אין איפה יותר לרדת. אה? לא המקום הכי בטוח שיש? בחיית !!! אז למה לעזוב מקום כל כך חמים, בטוח ולעלות במעלה הגל, אה? תגיד לי למה? אתם תגידו! צ'אל את איציק ף מה הוא עושה לגדר חיה ? מקצץ ומרוצץ להם ת'ראשים. צדיק הבחור !!! גם לאיציק אני יעצתי . הוא עבר ממזמרה ידנית למזמרה מיכנית והגדיל את התפוקות. מאז, הגדרות החיים חשים בטחון עצמי . עובדה שהם גדלים יותר מהר, אחרי הקיצוץ. ממה זה נובע, אה, ממה? רואה?

רותי 11

New member
לעשות הפוך על הפוך - לא רק שינוי

מחשבתי, אלא שינוי בעשיה אבל לעשות את הדברים הפוך ממה שעשית עד עכשיו וכמובן להיות במקום של אמונה בעצמך ובבריאה ושהדברים רק ילכו ויסתדרו יאוש לא פותר. למרות שלפעמים אנחנו צריכים גם לחוות את הקצוות האלה של יאוש משום ששם אנחנו יכולים רק לצמוח

למעלה