איך יוצאים היאוש?

susony

New member
איך יוצאים היאוש?

מהתחושה שמה שאנחנו לא מנסים לא מצליחים, מההרגשה שאין בשביל מה לקום בבוקר, ושהמצב רק יחמיר? איך משנים את הגורל? ואני צריך פרקטיקה יותר טובה מלבקש שפע ובטחון

פיה 61

New member
אך משנים גורל

דבר ראשון מאמינים בנו ובכוחנו מאמינים שמגיע לנו כל טוב .. לדמין אותנו במצבים שאנו רוצים בהם ולהאמין בהם שיתרחשו .. מחזקים ומתרכזים בחיובי שיש לנו ולא המעט שיש . וככה מחזקים תכונת החיוב ומעצימים את החיובי ולא מעצימים את השלילי כי מחשבות יוצרות מציאות לדעת שאין דבר קבוע ביקום שהכל משתנה וזורם .. ישנם תקופות טובות וישנם פחות טובות .. לקבל הכל באהבה גם אם קשה כרגע הכל לטובה .. תקופה זו קשה במיוחד לרבים ..

IBP1

New member
אתה לא צוחק מספיק .

ד"ר איצקון רושם לך שעתיים ביציאה אצל פרויז !!! שעה אחת בקומונה החדשה שלי !

susony

New member
סחטיין,

ופרויז עדיין לא רשוםפ בה? תיזהר שהפרסים לא יציפו לך את הקומונה

פרויז1

New member
אין סכנה

פורום תרבות פרס נסגר בשל חוסר תגובות. גם בתגובות אלה מתקמצים, הפרסים האלה. תגיד! כמה עולה לבנות גרעין? מה, ממילא לא משתמשים. אז למה הפרסי מתעקש? לך תבין ת'אסיאנים האלה..

susony

New member
בעפולה מוכרים אותם כמו גרעינים

תזכור אביבוש שייאוש

הוא הצד ההפוך לתקווה כלומר כשמפסיקים לקוות לשינוי מתחיל הייאוש להאחז, האם באמת אין לך שום תקווה לשינוי? האם אין שום דבר היכול לעזור? תזכור שתמיד אתה יכול לעשות עבודות אחרות פשוטות יותר אולי ליכולותיך אך עדיין יעלו את רמת הכנסתך, מאבטח? נקיון?סדרן? משלוחים? אפילו רק לזמן קצר תמיד יש תקווה אל תתייאש אדם יקר, כמו שחני אמרה זו אכן תקופה לא פשוטה לכולם. תאחז בדברים היפים בילדים, באישה, צא איתם לטייל, לשדה, לראות פריחה, לשחק בכדור עשו דברים שנעים לכם ביחד, אפילו תראו סרט משותף תצחקו חפשו ממה לצחוק, עשו ערב דגדוגים או משחק פרצופים כל מה שיכול להעלות חיוך. זה יעבור יקירי האור נמצא בקצה המנהרה אל תשכח זאת לשנייה.

susony

New member
אני לא מרוויח כל כך רע

הבעיה היא שההכנסות קטנות מההוצאות ואנחנו נכנסים לחובות גדולים שמצטברים, אישתי עובדת אבל לא מרוויחה, אבל בגלל שאישתי עובדת אני נמצא המון עם הילדים ואין לי זמן לנשום, ולא להכניס עבודות חדשות, אין לי אפילו זמן לחפש, וכשיש לי זמן כבר אין לי כוח ואני כבר לא זוכר מה אני צריך לעשות.

פרויז1

New member
איציק אמר לי לתת לך את היעוץ הבא ,

ולגבות ממך סכום סמלי על סך 250$ דמי יעוץ כנגד קבלה זמנית בלבד : עליך לטפל בשני נושאים : 1. בזמן הבייבי סיטר תפעל גם במישור של חיפושי עבודות חדשות. 2. תערוך לך רישומים קצרים בקידודים ולא מפורט שיזכירו לך מה עליך לקדם. שנאמר : וכשיש לי זמן כבר אין לי כוח ואני כבר לא זוכר מה אני צריך לעשות.

susony

New member
הלוואי והיה לי בייביסיטר

אבל אני לא מוצא אף אחד עומד בתנאים שלי

snoopytush

New member
למה שלא תנסה איש מקצוע? אם אתה רוצה למשל

ליצור מציאות למה שלא תנסה מורה ליצירת מציאות?

snoopytush

New member
יש הרי קורסים ליצירת מציאות א מן הסתם יש

מורים לזה. המלצתי לך בעבר שמהתרשמותי החלקית ( ראיתי סרטונים שלה וקראתי תכנים), ליאורה כהן נשמעת לי טובה התחומה. והיא לא היחידה. לפעמים קשה לבד. קצת דרייב קצת פוש וקצת הכוונה ממורה מתאים יכולים לעשות פלאים ולתרום להתקדמות

פרויז1

New member
המציאות זה מה שמצטייר בראש.

אתה יכול לפגוש עני מרוד שבלויי סחבות על עורו והוא מאושר באדם. וגם להיפך. הכל בראש.

פיה 61

New member
ונאמר על האושר

" לכו אחרי אושרכם והיקום יפתח בפניכם דלתות במקום שהיו בו חומות " גוזף קמפבל האמינו שאתם ראוים לאושר והאושר יגיע היקום ידאג לכך על ידי אמונתכם באושרכם ..

TIGER SCORPION

New member
מה שאני עשיתי..

בכל פעם משהו שלא הצלחתי נסיתי משהו אחר והצלחתי. הפסקתי מזמן לנסות להכנס בקיר..ולנצל את המזל-והכישורים שלי לטובתי. לא יודע מה הכוונה שלך ליאוש לאבטלה מעבודה?להכנסה נמוכה?

susony

New member
לעבוד אני תמיד עובד

הבעיה היא שאין בטחון, ההכנסות נמוכות, והלחץ אדיר

למעלה