איך...יודעים?

Bell4Ever

New member
כאחת שחולמת הרבה

אני יכולה להגיד לך בוודאות...
אין שום קשר בין החלומות שלך לבין המציאות. אני לא אומרת שאין סיכוי שיש משהו מתחת לפני השטח, אבל חלומות אינם בהכרח מציגים את השאיפות הנסתרות שלך.
אם הייתה לך סדרת חלומות בהם את מאמצת חתול, האם היית הולכת לעשות את זה במציאות?
לפעמים למוח שלנו יש דרכים משונות להגיד דברים ולהכין אותנו לסיטואציות שלעולם לא יקרו (כמו למשל אם ירדוף אחריך אריה באמצע ניו יורק).
אם את מאמינה מתעניינת בפירושי חלומות יש מספיק אתרים ופורומים לשאול על הפירוש, שיכול להיות מאוד הפוך לחלום עצמו (למשל לחלום על ריב דווקא יכול להעיד על הצלחה כלכלית ומשפחתית)
מקווה שמשהו מזה עזר

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה

ובכן, זו שאלה מאוד מעניינת שעוד לא ראיתי כאן.
חלומות איירוטים יכולים להעיד על משהו, אבל הם גם יכולים שלא. הם יכולים להעיד על משהו שהיינו רוצות להתנסות בו, אבל לא בהכרח. אני מצטרפת להערה של בל כאן בנוגע למשמעות. החלומות הם דרך להתנסות בדברים שלא היית מתנסה בהם.
אישית, אני ממליצה להתנסות אם זה מה שמרגיש לך נכון. מה שאני ממליצה לך להתחיל איתו זה לנסות לפנטז ולראות איך זה מגיב לך - אם זה מרגיש לך שזה לא זה, יש סיכוי חזק שלא. אם כן - זה לא אומר כן ולא אומר לא. סה"כ עד כמה שהבנתי פנטזיות על יחסי מין עם נשים הן מאוד נפוצות בקרב נשים באוכלוסיה... מצד שני...הממ... אולי זה ביטוי לדברים מסויימים.
בתכלס, רוב הסיכויים שאם את לא מוצאת את עצמך נמשכת ומסתכלת על נשים בצורה של משיכה מינית ו/או רגשית, אז יש סיכוי סביר שלא - אבל זה משהו שרק את יכולה לומר כי רק את מכירה את עצמך הכי טוב.
אבל זה לא סיבה לא להמשיך להנות מהחלומות והפטנזיות

Red Dirt Girl

New member
מאוד עזר, תודה רבה!

טוב לשמוע שאני לא לבד בזה.
למען האמת, אחרי כתיבת השאלה אתמול באמת חשבתי לנסות את מה שהצעת, וזה אכן לא זה...
לא ממש מאמינה בפירושי חלומות מתוחכמים. אולי באמת סתם פנטזיה על משהו אחר ומסקרן, ולא יותר מזה.
אם יצא לנסות - למה לא. אם לא - פחות התנסות מעניינת, אבל גם טוב...

בכל מקרה, תודה רבה על התגובות.
שיהיה המשך שבוע מקסים וגשום להפליא

למעלה