איך...יודעים?

sunin

New member
איך...יודעים?

היי, אני חדשה פה. 19.

אני בטוחה שעל כולם עברה המחשבה אולי אני לסבית\הומו\..? (או שלא על כולם?!)
בכל אופן, עליי עברה, ולא פעם אחת..

היה לי שלב בחיים שמבחינה מינית בנים הגעילו אותי, אבל רק מהבחינה המינית. אולי זה היה הגיל הצעיר?
והאמת שרק מלפני שנה-שנתיים התחלתי לחשוב על בנים מבחינה מינית.והשנה במיוחד. וזה כבר לא מגעיל אותי, אלא מושך.
והייתה לי תקופה שרק בנות משכו אותי מבחינה מינית.
לפעמים אני רואה בחורה ואומרת לחברה 'ואו איזה יפה היא' והתגובה תמיד באיזור ה'נכון..'
ואצלי זה הרבה מעבר.. אני עדיין ממשיכה להתלהב כמה היא יפה ולהסתכל. עד היום.

שבוע טוב ....

Bell4Ever

New member
אז

לא, אני יודעת מחברים שלא לכולם עברה המחשבה בראש, יש כאלה שמגיל מאוד קטן ידעו שהם איקס וזה מה שנשאר. יש כאלה שזקוקים קצת לחקירה, ויש כאלה שלנצח לא בטוחים.
היופי זה שלא צריך למהר ולהחליט! נכון, זה מרגיע שסוף סוף נגמרות החפירות במוח, אבל גם הדרך חשובה.
תמשיכי לחקור ותמשיכי לגלות על עצמך דברים, ואני מאחלת לך רק אושר בכל החלטה או הבנה!

sunin

New member
אבוי לי

כמובן שאהיה מהאלה שלנצח לא בטוחים

ותודה רבה!

אין נוסחה, אני חושבת...

איך אני ידעתי?

אני וחברה טובה סחבנו ארגז עצום מימדים על הראש, כך שהראש שלנו היה בתוך הארגז. פתאום, הבנתי - בסיטואציה הזאת, היא ואני בתוך הארגז, אני ממש רוצה לנשק אותה. לא סתם תהיה, או מחשבה, אלא פשוט רצון לעשות משהו.

כשסיפרתי לידיד שאני חושבת שאני ביסקסואלית, הוא אמר לי שאמרתי את זה גם שנה וחצי לפני כן. אז כנראה שתהיתי הרבה זמן גם בלי "לדעת" :) אבל אז הבנתי שאני... בטוחה בזה. אני משערת.

אבל, לא תמיד חשוב לדעת. לי היה חשוב לדעת גם כשלא היו דברים על הפרק. בשביל השקט הנפשי והזהות. אבל אני משערת שאם הייתי חושבת על זה כל הזמן היה לי קשה להגיע לאותם רגעים של הבנה נטולת חשיבת יתר. כך ש, העיקר שטוב לך עם מה שאת עושה ואיך שאת מרגישה, בתקווה תובנות יגיעו עם הזמן :) אם כי, כבר עכשיו כתבת שאצלך זה מעבר. אולי גם הניסוח שלך עצמך זה משהו ששווה להסתכל עליו.

בהצלחה!

sunin

New member
למרות הניסוח

זה העיניין, שאני נוגדת את עצמי וזה מה שמבלבל..אני מסתכלת על בחורה קצת מעבר..
אבל לא חושבת שקיים סיכוי אוותר על להיות עם גבר.
ז״א שאם יגידו לי שאני חייבת להחליט כאן ועכשיו אני אגיד שגבר..
אבל עדיין תיהיה המשיכה הזו לבחורה.. זה אומר שאני בי?

מה זה אומר?

רק את יכולה להחליט את זה (כן, אני קצת מתחמקת מלענות :) אבל זה נכון!)

אני יכולה לומר לך אישית שאני תמיד ברמה מסוימת קיוויתי יותר למערכות יחסים עם גברים. היו כמה נשים שמאוד, מאוד רציתי, ובהחלט שמרתי על האופציות פתוחות. אבל בכנות, אני יכולה לומר שתמיד קיוויתי, משלל סיבות משפחתיות (ואני משערת שלא מעט התניות חברתית) שאהיה עם גבר. אני עדיין ביסקסואלית, ואני נמשכת לנשים וגברים "באותה המידה" בערך, אבל אני לגמרי ביסקסואלית. הרבה מאוד ביסקסואלים דווקא לא יטענו שהם נמשכים לגברים ונשים באותה המידה, וזה לא הופך אותם לפחות ביסקסואלים.
ביסקסואליות היא משיכה לגברים ונשים (ויש היאמרו ועוד) - זה לא מדבר דווקא על כמות, צורה, אופן, דרך וכו'.
באותה מידה - אני במערכת יחסים מונוגמית עם גבר - זה לא הופך אותי לפחות ביסקסואלית. למרות שאם ישאלו אותי כאן ועכשיו אני פשוט אגיד אותו וזהו :) ואגב - את לאו דווקא צריכה "לבחור".

sunin

New member
בוודאי שלא

לא חייבת להחליט אבל, תראי, נניח ויש לי חבר תקופה מסויימת ולגיטימי שאני אראה מישהו ואחשוב שהוא חתיך/חמוד/נחמד/מושך, לראות להמשיך הלאה. אבל ברגע שאני עם מישהו ואני נמשכת לבחורה כלשהי אז ניהיה חוסר במשהו פתאום. אפילו שטוב לך עם אותו בנאדם ואתה מסופק(לא רק מינית), ובאישזהו מקום כן צריך ׳להחליט׳. בעיקר בשביל עצמך.
אגב, אני מדברת מחוסר נסיון מוחלט. אז יכול להיות שבגלל זה הבלבול.

Apikachu L

New member
ובכן, למה להחליט?

הדרישות שלנו מעצמנו בעקבות דרישות החברה להחליט מייד, כאן ועכשיו - גבר או אישה, הן לא ריאליות. זה יותר גרוע מלבקש ממישהו להחליט, כאן עכשיו ומיד מה יאכל כך החיים - כרוב ניצנים או ברוקולי. אני אוהבת את שניהם. מתלהבת משניהם. אין שום סיבה שאחליט לאכול רק את אחד מהם לשארית חיי.

האם חובה להחליט? ובכן, לא מקובל לדבר על זה חברתית אבל ישנה גם האופציה הפוליאמורית. לפני זמן קצר היה לנו גם אירוח על זה, ממישהי שנשואה לגבר ולאישה בו זמנית (כולם נשואים שם זה לזה...) - והיא ביסקסואלית. נכון, זה לא מקובל, אבל גם בתוך מערכת יחסים מונוגמית יש מקומות שבהם לבטא ביסקסואלית יותר כאשר הדבר מקובל על שני בני הזוג. לכן גם חשוב שבני הזוג הלא ביסקסואלים שלנו ידעו על הנטייה המינית שלנו. נכון, לא תמיד אפשר למצוא אופציה ביסקסואלית במערכת יחסים מונוגמית. ולא תמיד צריך.

אם מחליטות להיות במערכת יחסים מונוגמית אז הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות הוא למצוא זוגיות שעבורה את מוכנה להשאר בתוך המונוגמיה ויודעת שלא יחסר לך. זה לא פשוט, אבל זה אפשרי.

sunin

New member
לא חושבת שאהיה עם גבר ותיהיה חסרה לי אישה

אבל אני לגמרי בעד להתנסות. ז"א אם בחורה תמצא חן בעייני אני לגמרי אלך על זה. פשוט לא לטווח הארוך. נטו להתנסות.
ואם אהיה עם גבר ומישהי תמצא חן בעייני(חיצונית) אשאיר את זה לעצמי בדיוק אם גבר אחר ימצא חן בעיניי בזמן שאני כבר בזוגיות...

ותודה על ההסבר!

אסור3

New member
ואוו.. התזמון..

עלי עבר אותו דבר. ועוד עוברים דברים..
בדיוק רציתי לכתוב פה הודעה.

אני תוהה מה אני וגם תוהה על א-מיניות.(מהבחינה הזו לך יש פחות התלבטות, אם מנחם..)

מזדהה ממש.
מבחינה מינית בנים עדיין מגעילים אותי. אבל אני חושבת שגם קצת בנות, אבל פחות..

ומבחינת יופי אז ברור שהבנות יותר יפות! ככה זה.D=..

(בטח כמוך) אני תוהה מה מפה ולא ממש יודעת..

שבוע טוב!

sunin

New member
בת כמה את?

אני כמעט בטוחה שבתקופה שנגעלתי מינית מגברים היה בגלל הגיל.
ולא אמרתי שאני חושבת שבנות נראות יותר טוב, גם לא בכלליות..
התכוונתי לזה שאם יש בחורה יפה אני מתלהבת יתר על המידה כנל גם על גבר.

נעים להכיר!

אסור3

New member
אני 21.

זה היה נשמע ככה, במיוחד שלא אמרת מה התגובה שלך לבנים..
זה קשור לאופי..

sunin

New member
לגמרי לא :)

מבחינה חיצונית אני לגמרי נמשכת (גם) לבנים. אופי זה כבר אינדיבידואלי.

vixen5287

New member
ידיד שלי סקסולוג הסביר לי פעם ש...

מיניות של אדם היא דבר נזיל, היא מושפעת מאוד מהסביבה, לחצים, צבא, לימודים ועוד...

נניח בשבוע שרבת עם אבא שלך, מצאת שכל הגברים מגעילים ודוחים והמשיכה לנשים גברה.
בתקופות של מבחנים, את פתאום מרגישה שגברים יותר מושכים.

לא הרבה יודעים אבל נשים לסביות מתחילות להמשך לגברים אחרי לידה, משהו הורמונלי כזה, או מנטלי אולי.

נמשיל את המיניות לפלס, בפועל כולנו אנושיים ואף פלס אף פעם לא ישר,
הבי-מאוזנים בדר"כ באמצע, וגם אז יש תקופות שנוטים יותר לפה ויש תקופות שנוטים יותר לצד השני.
הסטרייטים נמצאים בצידו הימני של הפלס, אבל גם אצלם, בתקופות של ניתוק וריחוק בחיים נוצר חיפוש אחר הבנה בבני אותו מין.
הגאים מתרכזים בצידו השמאלי של הפלס, ואני בטוחה שיש הומואים שנמשכים ליופי של נשים ספציפיות, או שכבו עם נשים בחיים, וכבר נתתי את הדוגמא של הלסביות...

Apikachu L

New member
קשה לדעת.

בהודעה שלך את מתארת משיכה לנשים. ואת מתארת משיכה לגברים. ואת באת לכאן לפורום. ולדעתי, יכול להיות שאת כבר יודעת...
בשביל לדעת מי ומה את כדאי להתחיל לחקור בעצמך ולחקור מידע בחוץ. את מוזמנת לשאול שאלות, את עצמך, אותנו, את האינטרנט.
את יכולה גם לבקר במאמרים שלנו, מומלץ ביותר להתחיל עם השאלות הנפוצות. ואת יכולה גם לקרא בויקיפדיה.
המיניות האנושית, כמו שכבר סופר, נמצאת על ספקטרום. המודל הראשון שעשו למיניות כספקטרום הוא המודל של קינסי, שהוא אמנם מיושן ופחות מקובל, אבל מעביר את הנקודה בצורה די טובה.
יש הרבה מאוד אפשרויות תחת המטריה הבי-סקסואלית, במידה ותחליטי להגדיר את עצמך תחתיה.

את מוזמנת להשאר כאן, לפתוח הודעות ושרשורים ולשאול שאלות.
ברוכה הבאה

sunin

New member
אולי במקום מסוים אני יודעת

לדעתי קשה לקטלג אותי, כי חלילה ההגדרה הזאת 'לא בשבילי'
אני פשוט לא חושבת שאי פעם אהיה בלבטים- עם מי לצאת? מי יהיה הבן זוג הבא שלי? אם מי אני אתחתן? עם מי יהיו לי ילדים?
אני חושבת שהתשובה תמיד תיהיה גבר.
אבל קיימת משיכה ברמה מסויימת לנשים. לא יודעת אם ברמה של להיות עם בחורה..אז קשה לקרוא לזה בי.. או ש....?

ותודה רבה!! אגב מה הגילאים פה פלוס מינוס? אני מרגישה צעירה קצת....

Apikachu L

New member
ובכן...

כמו שקראת בשאלות הנפוצות, אז ביסקסואליות משמעותה משיכה ליותר ממגדר אחד, לא בהכרח באותה עוצמה, באותו אופן ובאותו זמן. יש הרבה ביסקסואליות ופאנסקסואליות שהמשיכה שלהן למגדרים שונים היא שונה מאוד. יש כאלו שנוטות באופן ברור לכיוון מגדרים מסויימים, מהמשיכה למגדרים אחרים נמוכה וחלשה יותר. זה לא הופך אותן לפחות בי. זה רק אומר שיש להן העדפה.
אם המשיכה העיקרית שלך היא לגברים ויש לך משיכה משנית לנשים - את מוזמנת להגדיר את עצמך כבי אם זה מה שמרגיש לך נכון. האם זה אומר שאת חייבת לממש את המשיכה לנשים? לא, רק אם את רוצה.

רמת הגילאים כאן משתנה. יש כאן כמה בשנות העשרה, כמה בגילאי 30-40 והרוב באזור שנות ה20 לחיים.

Red Dirt Girl

New member
גם חדשה וזקוקה לעצה:)

היי לכולם,

מצטרפת לטון המבולבל. אני בת 20, סטרייטית למיטב לידיעתי, עד שיום אחד...
לפני כמה חודשים היה לי סט חלומות על בנות. לא משהו אירוטי במיוחד, אם אני זוכרת נכון. פשוט עיסוק בנושא. כדי לברר לעצמי מה העניין, השתמשתי בחלום צלול (חלום בו החולם מודע לעובדה שהוא חולם, וכך יכול לשלוט על החלום. יש פורום על זה, אם מישהו מעוניין), בו שאלתי דמות (בעצם, תת המודע שלי) מה הקטע, ובסופו של דבר פשוט הלכתי ונישקתי מישהי. באותו ניסיון לא נהניתי מזה, וסגרתי נפשית את העניין.
בשבועות האחרונים הנושא חוזר, אבל בצורה שונה. חלומות על זה שמישהי מוצהרת מבקשת את הטלפון שלי/מציעה לי לצאת, ואני נענית. החלומות היו סופר מציאותיים (אפילו גמגמתי בהם משהו על "אני לא כזאת, אבל אני מוכנה להתנסות..."), וההרגשה הייתה ממש נכונה. אפילו קיוויתי שיהיו עוד.
מצד שני, במציאות אני מסתכלת על בנות ולא ממש מרגישה משהו. רק עם הרבה מאמץ:)

נתקלתם אי פעם בבי-סקסואליות בחלומות בלבד?
אני לא ממש יודעת מה לעשות עם זה. השכל אומר פשוט לנסות, אבל זה חתיכת צעד, ואני חוששת מהסיטואציה המביכה, מלפגוע במישהי שכן מעוניינת, ובלצאת מהארון שאני לא בטוחה שאני בכלל נמצאת בו...

מה דעתכם?

תודה,
אני.

למעלה