איך זה...

יום אחד...

בלי שאף אחד יראה...גם לא ההוא שמעל... אגניב לך פרוסה

הנה...אני בשידור ישיר../images/Emo9.gif...

אני מודה..קשה לי עם נדנד... אוהבת עיקבי. ואני לא מאמינה באי אפשר כשאתה קטן מול אריות...למרות ש...יכולה להבין ת'תופעה. בואי נסכים שלי מותר לערבב חלב בגדי...כי אני אוהבת
... ואת...מכבדת את רצונך לעשות כראות עינייך וחכך
מה את מוציאה לאור? קוקו בשוונג של קריאה החופש הזה

אני מודה שהתעיפתי ליום אחד../images/Emo178.gif

אבל אין לי בעיה שאחרים ימשיכו לחגוג .. יכל להיות שאת צודקת ואמרתי שוב כתבתי.. לעיתים אדם יכל להיות צודק (לפחות מבחינתו) אבל לטעות באמירה. יש דרך כמו בשרשור הנדון על מר אגוזי. להסביר ולגרום לאדם להבין שטעה ובין להשים לו את החומה שאיתה הוא לא רואה כבר כלום חוץ מאותם שיכורים שמסבירים לו שהוא שיכור (לא שזה הרעיון העיקרי בחתימתי).

צדק...

הוא משו מאד סובייקטיבי. מה שלי צודק...יכול ליות לא צודק עבורך. יכולת ההתדיינות המכובדת גם ללא הסכמה...היא שמעניינת לי... ולא הכניעה של האחר. הבנתי לך ת'רמז הדקיק...ולא מעייפת לך יותר היום

אני לא נוהגת להכנע

לא שיש לי בעיה להרים מידי פעם ידיים .. לא ראיתי שאת נוהגת בצורה התדיינותית לא מכובדת
תודה על ההתחשבות איך אומרת חברה אחת שלי "צריך לפרוש בשיא"

יערית

New member
כשהייתי קטנה

תמיד היתה לי תופעת לוואי ממשחקי הנדנדה,לא עולה על הדבר המטורף הזה יותר!קרוסלה נחמד יותר,רכבת הרים בכלל טירוף חושים
לא רציתי לענות בשמך לגבי החלב והגדי,אבל זו בדיוק התשובה שהייתי כותבת!

אנחנו

זה אני את קוקו בטוח זאת ששונאת אותנו וגם זאת שאוהבת כוללללללללללללללללללללללם זה כולל את כולם ללא הבדל מציף או לא ואת יודעת שאני מגיב גם לכאלה שרחוקים מלהיות חברים אבל אם זה משהו שאני רוצה לומר אז אני אומר בלי קשר לזהות הכותב ומה שאני חוש עליו

יעלילה1

New member
גם על דברים כאלה אפשר פשוט לא

להגיב. ולפעמים זה אפילו יותר אפקטיבי. יעלילה עם סימני שאלה בעיניים.. בחיי שזה נעשה פה דומה לקיבוץ... כולל מריבות וכל השאר. באיזו קבוצה של אנשים אין אנשים שמעצבנים (ומי מאתנו לא היה מעצבן אי פעם?). הרי כולנו עוברים כל מיני תקופות... כולנו מכירים את החוויה של להיות חדש... יש פה באמת הרבה אנשים מבריקים, מעניינים וחכמים, ואפשר בקלות להרגיש חוסר בטחון וערך. יש אלמנטים של תחרות וקנאה, שייכות ושוליים. לא פשוט להיות פה, או בכל "קבוצה" אחרת, גם אם זה וירטואלי "בלבד"

יעלילה את צודקת אבל...

כשיש שירשור מעניין והיו פה כמה לאחרונה להכנס ולנסות לקרוא אותו כמעט בילתי אפשרי כי 50 תגובות של גולש אחד... קצת מקלקל כשמישהו מנסה לקחת "בעלות" על שירשור ואת יודעת יש פה כמה יפי נפש מדהימים כי לי במשך הזמן שאני נמצא פה זוכר לפחות שני גולשים שהיו בערך ככה והיפי נפש פשוט עשו הכול כדי שיעוף.

יעלילה1

New member
נשמע די מפחיד...

בכל אופן, האם אי אפשר להגיד לאותו גולש באופן אישי, שהוא נסחף קצת? שירגיע? ואם ממש אי אפשר איתו, אז. זה בטח נשמע נאיבי. לפורום הזה אין "כללי קבלה" כמו למשל בפורומים מקצועיים "סגורים", שצריך למשל, מספר רשיון או משהו דומה כדי להתקבל אליהם. אבל יש גם נימוס בסיסי או עדינות כלשהי שאפשר לנקוט בה קודם. מקווה שלא יצחקו עלי.. (כלומר ממני..;))

יש משהו בדברייך

אבל לא יודע למה כשמעירים להם באישי הם פותחים שירשור על זה.... אבל תסתכלי בשירשור יש כמה כותבים שאמרו בעדינות וניסו רק מה נפלו על אוזניים ערלות

יעלילה1

New member
אני מבינה..

אני לא יודעת מה להגיד לך, (אין לי כוח לעבור על השרשור מחדש, גם לא עברתי על כל-כולו, מודה באשמה. יש המון חומר כאן, והאנרגיות שלי גם לא משהו.) אני מניחה שהיו גם התקפות, ואנשים נוטים להקשיב יותר להתקפות מאשר לאמירות העדינות יותר. לא חשוב, אפשר לקחת לתשומת הלב ולא לשפוט אף צד. חם מדי ואוגוסטי מדי ומדינה עם המון מתח וילדים בחופשה ואקסים וכו' וכו'... יותר מדי מכדי לשבת בבית המשפט העליון לענייני צודק-טועה.

אני מרשה לך להגיב../images/Emo25.gif...

אבל תמים דעים...זה משו אחר ממה שהתכוונת
ואגב...מסכימה איתך שלכל אחד זכות לכתוב מה שרוצה. לאגוזי,וגם לאחרים. ככה אני

למעלה