איך זה...

איך זה...

כבר לא רואים תמונות של בריטני הרבה עם אחותה, כוונה לתמונות עדכניות. פעם היו הרבה תמונות שהיא מחבקת אותה ועוד כל מיני דברים, הן כבר לא מצטלמות ביחד?

tali44

New member
כי בריטני נמצאת בריב עם המשפחה שלה.

(אבל בעיקר אמא) עם אחותה היא לא בריב (וגם עם אח שלה נראה לי שהיא עדיין בקשר) אבל לא כמו פעם, כנראה הריבה הזה משפיע קצת על היחסים בינה לבין ג'ימי לין.

sonic15

New member
יש לה אח!?

אפשר פרטים עליו אף פעם לא ידעתי שיש לה אח

SuperShiro

New member
היא בסכסוך עם קבוצה די גדולה של חברי

משפחה. למרות זאת, ידוע שעם בראין [אחיה הבכור] ועם ג'יימי לין היא עדיין בקשר טוב מאוד. אני מניחה שלא רואים הרבה תמונות שלהן ביחד לאחרונה גם עקב הסכסוך וגם כיוון שכל אחת עסוקה בענינייה. ג'יימי סיימה לא מזמן לצלם את ההמשך לסדרה "זואי 101" וכעת משהחופש נגמר היא חוזרת ללמוד בבית הספר. לבריטני יש שני ילדים, קרב משמרות עם כ[ל]בין, וקאמבאק על הראש ככה ששתיהן מאוד עסוקות ולשתיהן יש פחות זמן. אני מניחה שהן כן שומרות על קשר טלפוני, וכבר נוכחנו לדעת בעבר שלמרות שהפפראצי רודפים אחרי בריטני 24/7, אנחנו בכל זאת לא יודעים הכל [למשל רק לאחרונה נחשפו תמונות שלה מהסיבה של אלי בה היא בילתה עם בראין, דודתה וחברי משפחה נוספים.], אז מי יודע אם הן אכן נפגשות יחד או לא.

brit is my love

New member
../images/Emo32.gif בקשה לתמונה ../images/Emo70.gif

יש למישהו תמונה של בריטני שהיא ברכב לבן (נראלי) והיא הורידה חולצה ורואים אותה עם חזיה אדומה, והשמלה שלה למטה כזה.. והיא עם משקפים שחורות. דרך אגב זאת תמונת פאפרצי.

annaLOVExtina

New member
../images/Emo207.gif דחווף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש בMP - הדיסק עצמו חוברת.. אז כשרק פותחים את הדיסק יש צד אחד של החוברת , ויש שם תמונות מ1998 - 2000 סביבות.. עם וי ואיקס ולבבות כאלה.. ויש שם תמונה א ל ו ה י ת שבריטני שוכבת , עם שער חום , עם חזייה ומכנס כסופים.. דחחוווף אני צריכה ת'תמונה האללה..

0verpr0tected

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הנה התמונות
http://www.untouchablebritney.net/gallery/thumbnails.php?album=2406

brit is my love

New member
*שאלה*

נכון הנישואים בוגאס עם החבר הילדות הזה איך שלא קראו לו.. גייסון משו... אז בריטני התגרשה ממנו או ביטלה את הנישואים? כי קראתי איפשהו שהם התגרשו וכל הזמן חשבתי שזה היה ביטול נישואים.

candyheart

New member
היא ביטלה את הנישואים...

סתם אומרים שהם התגרשו כדי לומר שהיא "התגרשה פעמיים".

מזאת אומרת ביטלה? היא התחתנה איתו

בזמן שהיתה שיכורה ואח"כ כשחזרה לעצמה, הבינה את הטעות, התגרשה. ככה הבנתי.

candyheart

New member
יש דבר כזה ביטול נישואים...

מאפשרים את זה במקרים נדירים יחסית,כשאפשר להוכיח שזאת היתה טעות(בריטני טענה שדעתה לא היה צלולה).גם צריך לא לעבור מספיק זמן כדי שהנישואים לא יהיו תקפים.

tali44

New member
אני אחדד -טיפה- את הדברים של טל.

בנצרות אפשר אחרי 48 שעות ( אם אני לא טועה) לבטל את הנישואים, כאילו עדיין זה לא נחשב גירושים. וטל אמרה שמאפשרים את זה במקרים נדירים. את זה לא ידעתי אבל אני מניחה שזה נכון אז דעתה של בריטני וג'ייסן לא הייתה צלולה עלייהם כי הם היו שיכורים ועשו שאת מתוך שטות ולכן בריטני ביטלה את הנישואים. ואומרים שהיא 'התרגשה' כדי להראות שהיא גרושה פעמיים. (כמו שטל אמרה)

למעלה