איך זה שאין בפורום

• פותח הנושא nun
  • פורסם בתאריך
נראה לי שאצלך זה עובד בכיוון השני

כל מי שמקבל במה בטלביזיה (שרון, ליברמן, לבנת, בני אילון, מרדכי אילון) הופך אוטומטית להיות "דובר השמאל".

קודם כל אני מסכים אתך

אצל כל אחד זה עובד בכיוון אחר. הם מציגים את דברי הרבנים בצורה מסולפת, ללא זכות תגובה. מתי קיבלו במה להתבטא מחוץ ל"גטו" של תוכניות דת? מתי שמעת את דוברי הימין מצליחים לסיים משפט ללא הפרעה של המראיין? מתי ראית מראיין אחד עם השקפה ימנית? מתי איש ימין השתתף בתוכניות תרבות כלשהי? הבולשביזם אמנם מת, אך חי-ובועט, אצלינו בתקשורת הישראלית.

חיים קלים אתה עושה לך, דוקטור

הרי לרבנים יש כלי תקשורת משלהם (חלקם אפילו חוקיים, כמו מופעי הוידיאו של הרב עובדיה), ובהם הם משמיעים את הגיגיהם, אפילו בלי שיהיה שם מראיין. וכל העם, אבוי, שומעים את הקולות.

עכשיו אתה עושה חיים קלים

אני מדבר אתך על תקשורת ממלכתית! שנוהגת במשאב הזה כאילו שזאת נחלתם הפרטית.

מה שקובע היא התפוצה, לא הבעלות.

ולידיעתך, ערוץ 2 איננו ממלכתי, ושלושת העיתונים הנפוצים גם לא. ולידיעתך (2), יו"ר הרשות השניה, מרדכי שקלאר, הוא מתנחל ודתי. אם הנושא כ"כ בוער בעצמותיך, למה שלא תכתוב אליו? ספר לנו מה יש לו לומר.

אתה צוחק?

שזהבה גלאון ויוסי שריד ושות´ ידברו מהלווין. או מאיזה פלנטה שירצו. למה אני צריך לשמוע אותם מהבוקר עד הערב בכל ערוץ אפשרי? מישהו במדינה עדיין לא יודע מה הם חושבים על כל דבר? התמזל מזלם והמשנה המדינית שלהם התגשמה. והתוצאה שלה אנו חשים על בשרינו. למה אין ערוץ מיוחד ליהדות, כאשר לכל נושא יש ערוץ?

למה שלא תקים ערוץ כזה ?

המיליונר יוסף גוטניק, חסיד חב"ד שמימן את נתניהו, עשוי לעזור לך.

לייבלה

New member
יש מתוסכלים ברברנים למכביר

כולם קובלים (בעתונים, בתקשורת - ואיפה לא) על סתימת פיותיהם שאינם פוסקים מלהיפתח. הקישונים והעוזיאלים ואורי אליצור וכל אלו המופיעים בתקשורת השמאלנית על תקן של "פיות חסומים". די, מספיק ליבב על הפה הסגור בקול ענות פטפטת. שומעים אותם ורואים אותם. הם גם יכולים לסמוך היטב על הגב´ ליבנת ועל מר שטרן שידאגו להם במערכות החינוך האזרחיות והצבאיות. העובדה שאין להם "מה למכור" והם מעלים גרה תחת כל עץ רענן ועל כל גבעה גבוהה איננה אומרת מאומה על ה"צנזורה השמאלנית השלטת".

לפחות שלושתנו מסכימים

שהימין לא מיוצג מספיק. אם זה היה שוק חופשי, עלה – כיפק. אבל יש חוק רשות השידור, יש תקציב מדינה, יש אגרה ומונופול, האם רשות השידור קמה כדי להסביר את עמדות השמאל כי לימין אין מה למכור?! למה באמת את אורי אליצור ומאיר עוזיאל שומעים אחת לחודשיים ואת זהבה גלאון ויוסי שריד פעם בחצי שעה?

לייבלה

New member
לנדאו, עזרא

נדמה לי שגדעון עזרא ועוזי לנדאו הפכו כבר מזמן בטלוויזיה ל"שומרי מסך". איך זה אצלך? פספסת אותם פעם באיזה "טוק שואו"?

nun

New member
בודאי

שזה מעשה פוליטי, ולכן יש לו ערך גדול בעיני. הרי המשך השליטה בפלשתינים שהוא נגע המחריב את עם ישראל לדעתי והוא בלתי מוסרי לחלוטין,ניזון הן מהקונצנזוס והן מהיכולת שלו לסמוך על צה"ל במאבק. מכתב הקצינים (שהם להזכירך בראש ובראשנה בני אדם ואזרחים ולא חיילים) הוא נסיון ערעור של הקונצנזוס ומעלה את החשש לממשלה שמא כוחו של צה"ל כבר לא מובן מאליו כאשר מדובר בכוח להחזיק את השטחים, שכן חיילי צה"ל אינם רובוטים כמו שחשבנו. כוחו של צה"ל הוא בראש ובראשונה במוטיבציה של הלוחמים וההזדהות שלהם אם הלחימה - (ככה אמרו לי בטירונות - "האדם שבטנק ינצח") מכתב הקצינים מראה את המציאות שיש ויש להתחשב בה: המוטיבציה לא קיימת! ולמה? כי מדינת ישראל מאבדת את המצפן שלה. לא רק הקצינים הסרבנים איבדו את המוטיבציה,(להפך הם עוד מראים איזו רוח קרב איזו תקווה שיש מי שמציק לו אובדן ההזדהות עם המדינה), הבעיה האמיתית של חוסר המוטיבציה נמצא בציבור כולו על ימין ועל שמאל שכן רוב אזרחי המדינה מאבדים לאט לאט את רוח הציונות (אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי) ושוקעים בתוך סקטוריליות, אלימות, בורות, זלזול בדעת, חוסר תודעה הסטורית, הנצחת הפערים החברתיים, מיתון מתגבר וכו´ וכו´ דבר זה לא ייפסק עד שלא נתחיל לבנות פה מדינה ונפסיק להיות עסוקים רק בכיבוש. כי אחרת לא תהיה מדינה כלל - ייגמר המורל להשאר בה וייגמר המורל להילחם כמו אריות למען קיומה.

היית גם ממליץ לחיילים

שומרי מצוות לסרב לפטרל על יד קבוצים שמתפרנסים מגדול חזירים, או כאלה שפותחים מרכזי קניות בשבת? וכן על זה הדרך.. איך אומר יאצק? ואז נבנה לנו בובה של מדינה! אני מתנצל על ההשואה האומללה.. בפני המתנחלים (אלא מה?) שהם בעיני צדיקים גמורים והחלוצים החדשים.

אם זה בנפשם.

אם זה בנפשם, והם מוכנים לשבת בכלא על כך, אז כן, הייתי ממליץ להם על זה. אבל הצדיקים שלך, שום דבר לא בנפשם חוץ מאשר שימור הכיבוש בשטחים. למען השטחים, גם מהחזירים וגם מהשבת אפשר להעלים עין. ככה אני מתרשם, בכל אופן.

...וכן על זה הדרך..

כלומר אחריהם יבואו מעוד סקטורים שיתנגדו להגן על סקטורים אחרים. ואיש שב"כ יתנגד להגן על אישיות שאיננה שייכת למפלגתו. בקיצור בובה של מדינה! איך בתפוז לא חשבו על איקון של סוס צוהל..

זו שוב תיאוריית הדומינו.

לפיה אם תיפול אבן אחת, ייפול הבניין כולו. לדעתי, אנשים אינם אבני דומינו.

למעלה