איך זה קרה?

Pr0zac

New member
איך זה קרה?

בהמשך לדיון על תלפטיה אני רוצה לשאול הלכתי עם חבר שלי בחזרה הביתה וראינו ארנבת יושבת על כר דשא ליד הכביש.. אוקיי קצת מוזר, משחקים, וממשיכים. אחרי לילה אחד אני מדבר איתו בטלפון בדרך הביתה ואני מגיע לעוד כר דשא ובול באותה שניה הוא שואל אותי "תאר לך שאתה רואה עוד ארנבת באותו מקום" ובשנייה שהסתכלתי לשם הייתה ארנבת (אותה אחת..) זה קרה 3 פעמיים והלילה שוב יש לציין שעוד לא סיפרתי לו על זה והוא סתם אומר את זה ותמיד זה באותה שעה

UrbanDK

New member
זה לא מוזר בכלל../images/Emo70.gif

זו ארנבת מחימר בכלל... אבל צבועה יפה, נכון?

ailag

New member
יש פעמים שהיא לא שם?

כי למשל .. באוניברסיטה, אני יכולה לתת לך שני מקומות בהם בטוח יש חתול בכל שעה נתונה. לא מקומות כלליים אלא נקודות מסויימות, שני החתולים האלו פשוט ממש אוהבים לשבת שם
הבסיס לטלפתיה הוא בד"כ שאנשים מעריכים הסתברות לא נכון, או שהם לא מכירים חוקיות של דבר מסויים ולכן חושבים שהחוקיות היא בגללם. אני אתן דוגמה די טיפשית ותלושה
לא למקרה של הארנבת אלא בכלל לשליטת המוח על ה"טבע". בכתה ז' הייתי מחכה ברמזור מעצבן לבי"ס. מדדתי את המחזור שלו עם סטופר, אבל זה נראה כמו שנים. יום אחד זמזמתי שיר בדיוק כשהרמזור הפך לאדום ושמתי לב לנקודה בשיר שבה הוא שוב הופך לירוק (כדי שהשיר ישמש כטיימר). מאז זמזמתי אותו וידעתי שלפני הנקודה הזאת בשיר, יהיה אור ירוק. עם הזמן התרגלתי לשיר הזה.. והוא נהפך להרגל ואז ממש לאמונה טפלה. לא באמת האמנתי בזה, אבל היתה לי אמונה טפלה שאם אני אזמזם את השיר בראש (לכל רמזור) האור הירוק יגיע יותר מהר. ושמע, זה עבד לרוב הרמזורים, לא רק לזה של החט"ב שלי.. כמעט כל רמזור שחיכיתי בו! לו הייתי פתיה זו היתה בדיוק דוגמה לאיך שאנחנו יוצרים לעצמנו אמונות בקשר לשליטה בראש : השיר הזה גורם לאור להתחלף! כשבעצם .. מלכתחילה השיר נמדד ע"י החלק הארוך של זמן מחזור ברמזור ממוצע. אבל זה נשכח מזמן. נ.ב. בבקשה אל תשאלו אותי איזה שיר זה היה..

איזה שיר זה היה ../images/Emo35.gif

אגב, החתולים באוניברסיטה זה לא דוגמה טובה. הרי ידוע שלחתולים יש כוחות על טבעיים...

ailag

New member
../images/Emo32.gifגרר.. לא יפה לשאול../images/Emo46.gif

אבל זה היה בכתה ז' וכל הבנות מתו על השכנים של צ'יץ' והמחזמר דוד.. לזכותי יאמר שראיתי "רק" פעם אחת אז (ועוד אחת אח"כ, האחרות הלכו 10 פעמים) אבל זכרתי את השירים בע"פ. המחזמר מתמצת את החיים של דוד המלך ל"סקס, סקס ורוקנ'רול". יש שם קטע, די משעמם, דוקא, שמפרט את שמות הבנים והבנות שלו. (השיר די איטי): "אמנון, כלאב - כלאב? לא, דניאל, אבשלום, תמר, אדניה, שפטיה, יתרעם, שמעא; נגה, נפג" *כאן הירוק למכוניות מתחיל להבהב* "יפיע יבחר אלידע" *כאן יש לי ירוק* "אלישוע אליפלט"..

למעלה