איך זה יכול להיות?!?!?

מירב ד

New member
תודה סטיב ../images/Emo140.gif

הזמנתי כבר מפרג ידית חדשה אמורה להגיע עד יום שישי... הזמנתי ידית מקורית (דומינו אם אני לא טועה). אבל תודה בכל זאת... ובקשר להודעה שכתבת לפני כמה ימים...בקשר לזה שאתה עוזב... תשכח מזה... אין מצב... אתה נשאר פה... לנצח... ועכשיו ברצינות...אני באמת חושבת שאתה תורם הרבה...גם לאוירה וגם מהידע שלך... אז אומנם אתה משתגע שאין לך אופנוע...אבל לא נראה לי שלעזוב את הפורום זה מה שיעזור... מירב

STIVENZ 426

New member
ה-פ-ת-ע-ה../images/Emo70.gif

מסלסלת ההפתעות של הסטיב.. (מה קרה? רק ליועצת מותר?) פישפשתי ופישפשתי בסלסלה.. נברתי והחוורתי לזכר ימים עברו.. פתאום צדה את עיני מן טבעת עגולה כזו.. מה זה? אה.. אה.. הפתעה למירבי מסלסלת ההפתעות של סטיב.. חמדתי, הרגע קיבלת את הטבעת שהיית צריכה למראה הקדמית שלך. היא שמורה עימי, ואנחנו כבר נתאם ביננו מתי תקבלי אותה (מתי את מתכננת להגיע לפרג לקחת את הידית?) תרומתי הצנועה.. "
הווווואווו איך שגלגל מסתובב לו..
..." (
הא חברי האצילים?) סטיב. נשאר בינתיים.

מירב ד

New member
עכשיו אני שמחה! ../images/Emo13.gif

גם קיבלתי הפתעה! (ד"א איך קוראים לטבעת הנ"ל?) וגם סטיב החליט להישאר!!
נתאם מתישהו איזה פגישה בב"ש... אולי תביא את ה
?? מירב...שמבלה יותר מדי שעות מול המחשב... כי אין יותר בית ספר.........

STIVENZ 426

New member
בכיף..

קחי בחשבון שאני עד תחילת אוקטובר בארץ, אחורי זה ממריא, וכשחוזר- מתגייס. ממש אין לי מושג איך קוראים לטבעת.. ואגב, ידית חליפית, לא פחותה באיכות בהכרח, אך כן פחותה במחיר.. לשיקולך.. (חליפית= לא מקורית). בב"ש אני מ 5 בבוקר, עד 12-1 בצהריים. אמנם עובד FULL TIME אבל נפנה זמן.. בקיצור- זה כבר נהיה ממש
נמשיך במסרים, או בנייד.. לילה טוב. סטיב.

למעלה