איך זה יכול להיות?!?!?

מירב ד

New member
איך זה יכול להיות?!?!?

הברגתי את המראה השמאלית לבית קלץ´... פתאום נשמע "קליק" ויש סדק בבית קלץ´! קניתי את הבית קלץ´ לפני כמה ימים...!!! בחנות אמרו לי לקנות ידית שעולה 150 שקל והיא ידית של מוטוקרוס והיא הרבה יותר חזקה...אבל זה נראה לי מיותר לבזבז 100 שקל יותר כשאני אפילו לא נוסעת עדיין בשטח... מה נראה לכם?? יש אחריות על דברים כאלה? יש לי למה לפנות לחנות? או שזה אבוד ופשוט לקנות ידית חדשה (ויקרה)? ועוד משהו מעצבן...אם אני כבר בשוונג...... אני גרה בישוב קטן... ולמשטרה פה מאוד מאוד משעמם... יצאתי לסיבוב... ברגע שיצאתי מהרחוב המשטרה ראתה אותי...עשתה פרסה במקום...נסעה אחרי... עקפה אותי במהירות... ואז האטה....ועז עברה מנתיב לנתי בערך 5 פעמים והאטה את המהירות ונסעה פתאום מהר... וחוזר חלילה... עצרתי בצד...חיכיתי שיתרחקו והמשכתי לנסוע..... מעצבנים!!!!!!!! מירב (כנראה מישהו שם למעלה מעדיף שאני לא אסע על אופנועים!)

WRm

New member
את מתכוונת לבית ידית קלאצ´

ולדעתי אם יש סדק רציני שמונע שימוש בבית קלאצ´ החדש בהחלט יש מה לבוא בטענה לחנות במידה ולא נפלת עם האופנוע על צד שמאל מאז שהרכבת אותו ושהסדק אכן נוצר מהברגת המראה למקומה...

enigo

New member
אולי באמת מנסים לרמוז לך משהו...

היו לך יותר תקלות בשבוע שהאופנוע אצלך מאשר היו לי בשנה הראשונה שלי על 2 גלגלים ממונעים... ואיך מקבלים פנצ´ר בלי לנסוע???

מירב ד

New member
נסעתי... שלוש מטר בערך...

בשביל עפר....ועכשיו יש פנצ´ר..... נמאס!!! רק קיבלתי אותו... קרבורטור לא מכוון דלק לא מתאים כבל גז לא בסדר בית קלץ´ נשבר החלפתי בית קלץ´ עוד פעם בית קלץ´ נשבר ועכשיו פנצ´ר... ובטח שכחתי משהו.. וכל זה... בפחות מחודש..... מירב... מיואשת..........................

Alfa156 GTA

New member
לדעתי אין מה להתיאש, לכולנו

הפעם הראשונה היתה קשה, תמיד יש משהו לא בסדר (אבל ככה זה אופנועי שטח). האלפא

Alfa156 GTA

New member
תראי,

באותו היום שקניתי את האופנוע שלי, השקעתי בו כ3,000 ש"ח. שבוע אחרי זה חבר שלי עשה תאונה איתו. מתיאשים ? - לא . לומדים לקח. האלפא

מירב ד

New member
משתדלת לא להתייאש...

ועניין הכסף לא מאוד משנה לי ....כי עבדתי הרבה מאוד בשביל הכסף לאופנוע... ואני מוכנה להשקיע כמעט את כל מה שעבדתי באופנוע...לא לקחתי שקל מההורים... הכל לבד... מה שמעצבן אותי שאני לא מספיקה לנסוע מטר על האופנוע וישר צצה בעיה חדשה... ובגלל זה אני לא מצליחה ללמוד בכלל איך נוהגים... אבל נראה לי שאני מתחילה להתרגל לרעיון שאופנוע זה 95% עבודה 1% נסיעה ו4% שעדיין לא החלטתי מה הם..... ולקחים אני משתדלת ללמוד... אפילו שרוב הדברים שקרו כרגע... אם לא כולם.. לא הייתה לי שום אפשרות למנוע... חוץ מלא לקנות את האופנוע... מירב

yoad dt

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

תיקחי את כככככככככככככככככככככככככככככככללללללללללללללללללללללל מה שעובר עליך כשיעור טוב וקצת יקר לחים - סה"כ זה עלה לך כסף כל השטויות שיש לך אבל את לומדת הרבה דברים חדשים - זה מבאס אבל אין מה לעשות - אני הייתי ממליץ לא לתקן אותו אלא להחליף כלומר לא לשים מדבקה כי זה ממש לא בטוח...

gadyf1

New member
איך יכול להיות ?!

ישנם חלקים שיצוקים מחומרים זולים ( כנראה שבית ידית הקלא´ץ שקנית עשוי מחומר כזה לפי זה שהוא נישבר וגם לפי המחיר ) עם חלקים אלו יש להתנהג ממש בזהירות לא לחזק חזק מדי. אבל אולי עדיף מראש לקנות חלקים איכותיים? כמוכן יכול להיות שלא הברגת את המראה נכון ( אולי הברגת אותה עקום? )ואם אני כבר בשוונג ואת גרה בישוב קטן עם משטרה משועממת אולי לא כדי שתסעי על הכביש? גדי

מירב ד

New member
../images/Emo4.gif

לא קניתי את הידית היקרה... כי אמרו לי שהיא ידית למוטוקרוס... וזה נראה לי מיותר לקנות ידית כל כך יקרה... כשאני אפילו לא נוסעת בשטח (עדיין)... ונראה לי גם מיותר לקנות אותה כי אפילו פה בפורום אמרו לי שטווח המחירים של ידית כזאת הוא בין 50 ל70, אז ידית שעולה 150 נראה לי מוגזם. אבל כנראה שטעיתי ומחר אני אצא לעוד טיול שנתי לת"א לקנות ידית חדשה שעולה 150 שקל בתקווה שלא תישבר תוך יומיים (ואפילו לא נפלתי!!). אבל עדיין נראה לי מוגזם שהבית ידית קלץ´ נשבר כל כך בקלות. ובקשר למשטרה... בכיף הייתי נוסעת רק בשטח... אם הייתי יודעת לנהוג על האופנוע...אם לא היו לו מליון בעיות מעצבנות!!!!!!!! מירב... ברגעים עצבניים במיוחד...אל תקח אישית............

STIVENZ 426

New member
כפרות.. קודם כל תנשמי.

יכול להיות ידית קלאץ´ דפוקה, קורה. ואת לא צריכה לדפוק טיול לת"א. מספיק לך שעה נסיעה לפרג אופנועים ב"ש, שם יסדרו לך ידית אחרת. חוץ מזה, אני חושב שלמראה צריך להיות סטנד נפרד אשר מתיישב על הכידון, וכל מה שתבריגי בבית הקלאץ, פשוט יחליש אותו, ובנפילה אף עלול לשבור.. הייתי ממליץ בלי מראה, אבל מי אני שאמליץ לפרוע חוק?
אגב, אם תרצי, אוכל לברר לך על ידיות קלאץ כאלה אצל פרג אופנועים (אני בב"ש כל יום כל היום) , ולהזמין אם תרצי בשבילך, מקסימום נתחשבן אחר כך..
אם את רוצה, תני לי צלצול מחר. לילה טוב לכם יושבי היער. סטיב. נ.ב קחי את הבעסה בסבבה.

yoad dt

New member
תקשיבי...

בעיקרון הבית של הידית קלאץ´ לא אמור להישבר - אלא אם כן הידית דפוקה זאת אומרת שהיה בה כבר סדק קטן או שהיא סתם לא עמידה או שאת ממש ממש ממש חיזקת את המראה יותר מידי חזק - זה לא משנה מה הסיבה תלכי לאיפה שקנית את המראה והם אמורים להחליף לך אותה ותאמת זה לא כזה משנה להם למה הם יקבלו גם חדשה מהסוכנות שהם קנו אותה כי היא לא טובה..., ובקשר למשטרה - אין מה לעשות לכחולי המדים אין יותר מידי מה לעשות אז הם רוצים להוכיח את הגבריות\עליונות שלהם על אנשים אחרים תנסי להיתעלם למה אם לא זה יכול לעלות לך בקנס למה אם הם רוצים הם יכולים למצוא על מה לתת לך כנס...

izekb

New member
מירב עזבי שטויות בואי נתחלף

תביאי ת´אופנוע שלך אני יתן לך ת´טרקטורון שלי ונסגור עניין

אמאלה, מירב אני מתחילה לחשוש שוב...

אם זה מה שקורה בחודש האשון עם אופנוע שהוא 50 סמ"ק, (למרות שגם אני הייתי בשלב הזה היו לי הרבה פחות בעיות, אבל היו בעיות) מעניין מה יקרה עם 125
אמאאאאאאאאאאא!! לא נורא הכי חשוב לא להתייאש! דרך אגב התחלתי להצטייד לקראת האופנוע שאין לי מושג מתי הוא יגיע אבל עדיף להקדים את המאוחר ולהתחיל להצטייד, קניתי קסדה של AXO. היא ממש אחלה! לפי דעתי, מה אתם אומרים? חג שמח שנה טובה ומתוקה, ותשמרו על עצמיכם ולך מירבי היקרה, שנה טובה בהצלחה ולא להתייאש! שלכם, הגולשת211, שמשנה את הכינוי שלה החל מהיום ל: בת בת!

gray

New member
הידוק יתר

יכול לישבור גם יציקות אלומיניום (סגסוגת) איכותיות, אז גם את הידית החדשה מומלץ להדק בעדינות "ברגש" יותר נכון. אם תמשיכי לטפל באופנוע לבד כדאי שתזכרי את הכלל הזה לגבי כל הברגת אלומיניום שאיתה את נפגשת, אם ההברגה עדינה חוסר רגש יקרע אותה בקלות, אומנם יש לזה פיתרון אבל מדובר בכאב ראש לא קטן, הברגה מסיבית יותר תפוצץ את היציקה בחוסר רגש (שוב תלוי כמה היציקה עדינה וכמה חוסר רגש נכנס למשואה) חוץ מזה לברגים בהברגות אלומיניום יש גם נטיה מסויימת להיתקע, לכן מומלץ לנקות את ההברגה והבורג לפני הסגירה ואפילו לשים טיפה גריז נחושת או גרפית על הבורג לפני סגירה, חוסך הרבה כאב ראש.

מירב ד

New member
לא נראה לי...

שזה הידוק יתר... בגלל שזה בכלל לא היה חזק... ולפי מה שהרגשתי אפילו לא הברגתי עד הסוף בכלל... לדעתי עבדו עלי קצת (וזאת לא פעם ראשונה...) ופשוט ראו מישהי עם לא יותר מדי נסיון ומכרו לי חרא של ידית... מישהו אולי יודע את האימייל של אופנועית, אני רוצה לשלוח להם אימייל ולראות מה הם חושבים על העניין..... תודה לכולם... מירב

מירב ד

New member
שאלה...

איך קוראים לחלק שמחברים את המראה לכידון...אבל לא לבית ידית קלץ´... אלא מןטבעת כזאת שמתלבשת על הכידון??.. זה די דחוף... אז אם מישהו יודע? ואפשר לקנות רק את החלק בלי מראה?... מירב

STIVENZ 426

New member
אפשר. וזה לא יקר.

שוב אומר לך להרים טלפון לפרג. אבל לפני שאומר לך, אלך לבדוק את העניין במחסן החלפים הפרטי שלי.. כמדומני יש שם עוד שרידים מה TS שלבטח יתאימו לך.. סטיב.

למעלה