איך זה יוכול להיות

rooooooy

New member
../images/Emo58.gif פיג´

פיג´ פשוט מדהימה הרי היא יפה, חמודה, יפה, חכמה, יפה, בעלת חיים, יפה, וכמובן יפה, שכחתי להגיד יפה? אולי מספיק לרדת על פיג´ היא מאמי י היא ככה וזהו לפי דעתי היא פחות חמודה ויפה מפיבי הרי פיבי עשתה את שלה בתור האחות הקטנה והבלאגניסטית ועכשיו תור פיג´ בנתים פיבי היא האחות הדאגנית ופיפר עלתה לרמה של מכסחת השדים. ופיג´ כן למדה להשתלט על כוחותיה הרי אם היא במשך 15 פרקים למדה להשתלט על האורבינג שלה ולא לדבר על לפתח אותו אז כול הכבוד לה וגם על האורבינג+טלקינזיס שלה היא השתלטה יפה מאוד הרי הוא כוח מצוין ובכלל כול הכוחות שלה הרי אם שד תוקף אותה בכוח שהיא מכירה ויודעת איך קוראים לו כמו כדור אנרגיה/אש אז היאיכולה לזמן אותו ואם לא אז היא עושה אורבינג ומתחמקת לה ולאחיות שלה ואם ליאו לא יוכול לבוא אז היא יכולה לרפות את האחיות שלה או את ליאו כמו שהיא עשתה מספר פעמים או לעזור לליאו לרפות כמו שהיא ריפתה את קול ב4X01. זה כול מה שיש לי להגיד ובקיצור פיג´ היא מאמי מושלמת לדעתי.

Phoebe again

New member
אני באמת לא יודעת אם אני מוסמכת

להגיד לך את זה, אבל מותק אין צורך לפתוח הודעה חדשה! יותר פשוט וטוב לטובת הכלל היה, אם פשוט היית מוסיף את הודעתך הנ"ל לשרשור שגלש לנושא על פייג´!

Ophel McNeil

New member
זאת בדיוק הבעיה,

היא יותר מדי מושלמת! היא כל כך מאמי, ומתוקה, וזה גורם לי לרצות לרצוח את התסריטאים. למה היא אף פעם לא אומרת משהו לא נחמד? או עושה טעות לא למען אחרים? ודבר אחרון - פיבי, האחות הדאגנית?! שו הדא?!

As I Am

New member
לשרשר, יו נואו... "להוסיף תגובה"..../images/Emo103.gif

אומר לך משהו?!
שרשרתי לך כל כך הרבה הודעות... אלוהים, תשרשר בעצמך מעכשיו... אני מתחילה למחוק.

itamr

New member
בקשר לפיג(חזיר) לא פיג´ ../images/Emo58.gif

לא שמתם לב היא באמת דומה לחזיר ולא לבן אדם אבל לא חשוב רק רציתי להגיד לכם שברגע הראשון שראיתי אותה קיבלתי אליה עצבים לא יודע למה אבל היא עיצבנה אותי - טוב אני לא יכול להגיב כל-כך כי לא ראיתי אותה משחקת חוץ מבשתי פרקים אבל איך אתם יכולים לאהוב אותה או אולי בגלל שאני בןאדם מיושן ונאי אוהב את מי שהתחיל בסדרה מההתחלה וגם יסים אותה לא כמו שאנון דוהרטי הבוגדנית הזאת. עכשיו: למה אני רוצה לרצוח את המפיקים? קלטו את זה: מאז שהודיעו בסדרה שקיים המקור - השד החזק ביותר מכולם - אני ונדמה לי שעוד הרבה מאוד אנשים נצמדו לאשליה שברגע שהמקור יחוסל כל העולם יהיה מלא טוב לב וכל השדים ימחקו מהעולם ובלה בלה בלה בלה אבל הנה והמפיקים או התסריטאים הרסו לנו את זה והם רצחו לנו שתי מקורות באותה העונה!!! זה לא נשמע מפגר כזה חסר משמעות וטעם כאילו חסר להם עוד שדים להמציא ועוד איזה קהילת טריאד חדשה ומפגרת שיהיו בכוחות של המקור ויעשו שם למטה בלגן או משהו כזה אבל הם החליטו להרוס את הסדרה ולעשות ממנה צחוק ברבים!!!

Ophel McNeil

New member
מה? ../images/Emo58.gif

מקור זה רק תואר..... עכשיו כשהמקור הזה מת, תתחיל מלחמה על מקום המקור החדש. אבל ה"מה" היה על - לעשות מהסדרה צחוק ברבים. מה??

itamr

New member
הבנת הנקרא

אחרי שהם הרגו 2 מקורות בעונה אחת שהמקור הוא נחשב ל ULTIMATE DEVIL מה הם מצפים מאיתנו שנחשוב? אם הם הצליחו לחסל את המקור אז הן יוכלו לחסל כל שד אחר שיבוא בדרכם!!!

Ophel McNeil

New member
ספוילר מעליי.

אולי הם מצפים מאיתנו לחשוב שנצליח לסמן ספוילרים? ואולי תפסיקו לקבור את הסדרה לפני שאתם רואים את העונה החמישית?

Woogyman

New member
ומי אומר לך שהמקור ../images/Emo58.gif

שהן הרגו (זה עם החצי פרצוף) היה כל כך חזק? יכול לבוא שד פי 7 יותר חזק.

itamr

New member
אנשים אתם לא מפעילים את הראש

אתה אמרת שיכול לבוא שד פי 7 חזק יותר מהמקור ואתה צודק אבל תחשוב מה השד הזה עשה בכל הזמן הזה? למה הוא פשוט לא הרג את המקור ותפס את מקומו? מה הוא הלך להתבודד? לנופש? חופשת סקי? אולי הלך לבקר את האלדרס ולשחק איתם שש-בש? ובו נלך מזוית אחרת שהם לא אויבים אלא עובדים ביחד! למה המקור לא שלח אותו להרוד את המכושפות אם הוא יודע שהוא חזק ממנו?למה השד החזק שלך לא עזר לו בקרב? למה הוא חיכה כל-כך הרבה זמן בשביל להרוג אותן וקיבל כל-כך הרבה כאבי רשא שאפילו כדור אספירין במשקל טון לא יקל עליו אם הוא ידע שהו א צ´יק צ´אק קורע להן את הצורה???

p3

New member
סליחה, שחכתי אותו מכובה...

ואתה לא יכול לדעת את המניעים של השדים, יכול להיות שהמטרה של השד הזה זה לא לשלוט, ואז אין לו מה לחפש לא אצל המקור ולא אצל המכושפות. (בומי חזר! בומי חזר!)

Woogyman

New member
קודם כל, ידוע שהמקור כולא שדים ../images/Emo58.gif

חזקים. אנחנו לא יודעים איזה יצורים קבורים במרתפים שלו. ואל תשאל אותי "אם זה שד חזק כל כך, איך הוא הצליח לכלוא אותו?" בגלל שתמיד יש אפשרות. ותחשוב בהגיון רגע, מה נראה לך שיעשו עכשיו בסדרה? ישבו וישתו קפה? ברור שיבואו שדים, ויהיו גם כאלה יותר חזקים מהמקור.

itamr

New member
אני יודע בדיוק כמוכם שיבואו שדים

חדשים שאפילו ישגעו את המכושפות ליותר בלגן מהמקור אבל זה אבסורדי כזה שפתאום יבואו קהילה של איזה 22 שדים חדשים שיהיו יותר חזקים מהמקור - זה דפוק ואל תגידו לי שכל העשרים ושתיים שדים האלה לא רוצים לשאוף לתפקיד של המקור ולתואר הנחשף הזה - - - אני רק האשמתי את היוצרים המפגרים של הסדרה על שעשו זאת ואני מצפה שאתם תתמכו בי כי כל מה שאנחנו עושים בפורום הזה זה ממציאים בעיות חדשות וטענות על הסדרה ואז מפריחים אותם ע"י אנשים אחרים!!! משעמם לנו כזה בגדול כאילו דהההההההההה!!!

Ophel McNeil

New member
למה לא?

למה לא יכולים להיות שדים, חזקים, שלא רוצים או שואפים להיות המקור. בסך הכל, למקור יש גם מחויבות, והוא צריך כישורים כגון יכולת לתמרן, להנהיג, ויכול להיות שיש שדים שפשוט לא רוצים את זה.

Woogyman

New member
חוץ מזה

שכדי ששד / מכשף יהיה מעניין ויהווה אתגר לאחיות הוא לא חייב להיות חזק מבחינת כוחות. הוא צריך להיות חכם, בנוסף. קחו לדוגמא את המכשף איימס. לא היו לו יותר מדי כוחות מיוחדים, ומכשפים נחשבים לחלשים יחסית בכלליות. ועדיין, הוא עשה להן בעיות כמו שהרבה שדים לא הצליחו.

itamr

New member
טוב קודם כל

לאיימס היו כוחות והרבה מהם היה לו את הכוח לשכפל את עצמו את הכוח להסיט היה לו את הכוח לשנות צורה את הכוח של המאיר השחור ושל המאיר הלבן הנה הכישוף שהשמיד אותו: Time for amends and a victims revenge Clone power turned sour Power to change turned strange I´m rejecting your deflection. הכישוף מראה חלק מכוחותיו והוא היה מכשף רב עוצמה ואם הן לא היו מגיעות למעלה... מי יודע מה היה קורה! הוא המכשף היחיד שהצליח לעלות למעלה!!! אצת הוא היה חכם והיה לו הרבה כוחות ויותר מוח משל המקור בודאות

Ophel McNeil

New member
זה בדיוק מה שסם ניסה להגיד.

איימס לא היה כל כך חזק בגלל הכוחות, אלא בגלל שהוא היה חכם והייתה לו תוכנית. הוא התחיל כמכשף פשוט, ורק אז התחיל לאסוף ולצבור כוחות. זה בדיוק הנקודה של סם - לא כל מכשף חייב להיות מאוד חזק, או אפילו יותר חזק מהמקור, בשביל להוות אתגר לבנות.

itamr

New member
אבל....

אני התכוונתי שאיימס היה חזק ובגלל זה הוא הצליח להגיע למעלה זה ברור שבשיל ששד יצליח במשימה הוא צריך מוח או מזל כמו שאקס שבמקרה עלו עליהן שהן מכשפות אבל בלי כל הכוחות של איימס הוא לא היה מצליח שום דבר אם כוח אחד היה חסר לו אז פוף! להתראות! אז הוא צריך כוחות ומוח!!! הנה משהו לא מובן למה מכשפה צריכה לחכות הרבה זמן עד שתשלוט על הכוחות שלה אבל מכשפים כמו איימס לומדים בצ´יק על הכוחות ושולטים בהם כאילו הם נולדו איתם??? תגיבו תגיבו תגיבו!!!

Ophel McNeil

New member
כי מכשפים הם לא אנושיים,

ומכשפות לעומת זאת הן בנות תמותה רגילות, שצריכות להתסגל נפשית ופיזית לכוחות שלהן. ואגב - אתה מפספס את הנקודה. אבל איימס לא נולד עם כוחות חזקים. הוא נהפך לחזק בזכות *השכל והכישרון* שלו. עכשיו מבין?

Woogyman

New member
הוא הפך לחזק עם הזמן

בגלל החוכמה שלו הוא הפך להיות כל כך חזק. הוא היווה אתגר לבנות עוד לפני שהיה לה את כל הכוחות (את הכוחות של האורות הלבנים והשחורים הוא גנב עם הזמן, והאחיות עוד פחדו ממנו לפני זה). אם הוא לא היה כל כך חכם והייתה לו תוכנית מסודרת, הוא אולי היה גונב הרבה יותר כוחות (הוא גנב רק כוחות ספציפים שהוא היה צריך) והיה הרבה יותר חזק, אבל עדיין היו מחסלים אותו הרבה יותר בקלות. השכל שלו זה מה שהציל אותו כל הזמן. אצל מכשפות הכוחות גודלים עם הזמן. ככל השכוחות גודלים, יותר קל לשלוט בהן (כי למכשפה יש אותם כבר יותר זמן). כשמכשף גונב כוח, הוא עובר אליו כמו שהוא, והוא לא צריך לחכות עד שהכוח יתייצב ויגדל. כמו כן, שדים ומכשפים הרבה יותר מיומנים בשימוש בכוחות אז יותר קל להם להשתלט על זה.

למעלה