איך זה יוכול להיות

rooooooy

New member
איך זה יוכול להיות

איך זה יוכול להיות שפיבי בצד הטוב בפרק 4x1 אם טמפוס החזיר את הזמן רק בתנאי שפיבי תהיה רעה פרק דפוק (כמו מכושפות שוב חלק 2) (אופס תרגום לא נשמע טוב)

Ophel McNeil

New member
האממ.... אויל ספוילרים.

לא מראים לנו מה קורה מאז שפרו מתה עד ההלוויה שלה. כל מה שמראים לנו זה שהמקור בוגד במילה שלו, ומתלונן ב4X01 שליאו קלקל לו את התוכניות. אנחנו משערים שבגלל שהמקור שיקר ומנסה להרוג את קול, העיסקה בינו לבין קול מתבטלת. המקור לא נותן לקול להזהיר את פרו ופייפר, הוא מנסה להרוג אותו ואת פיבי, ואיכשהו ליאו מונע את זה (זה מוזכר ב4X01), ליאו מגיע לאחוזה - מספיק לרפא את פייפר, אבל פרו כבר מתה. ואיזה פרק דפוק? אני מאוד אהבתי את 4X01 ו 4X02.

rooooooy

New member
אין לזה תשובה

אתה לא יוכול לדעת בוודאות כי זה סדרה ולא אמיתי כך שמה שלא הראו לא קיים

Woogyman

New member
לדעתי הצופה דפוק, לא הפרק... ../images/Emo58.gif

קודם כל, בהודעות שמכילות ספויילרים תשים אזהרה וכבר אין לי כוח להסביר איך. דבר שני, מכושפות שוב, שני החלקים (שאני מבין כרגע שראית רק את הפרק השני, או שאתה ממש לא יודע אנגלית ולא הבנת כלום מהראשון) הוא פרק מדהים, מעולה שמסביר את כל מה שצריך לדעת על מה שקרה בין סיום העונה השלישית לבין תחילת העונה הרביעית. המקור אומר שם שליאו עזר לקול ופיבי לברוח (ציידי הראשים יכולים להרגיש את ההבהובים של קול, אבל אין להם שום דרך להרגיש את הניצנוצים של ליאו) וזאת הסיבה שכל הציידי ראשים אחרי קול. טמפוס החזיר את הזמן בתנאי שפיבי רעה, אבל אחד התנאים היה גם שהמקור מזהיר את פרו ופייפר לפני ההתקפה. הזמן אולי חזר, אבל המקור לא הזהיר אותם והעיסקה התבטלה ופיבי יכלה ללכת.

resputin

New member
../images/Emo58.gif אממ.. ../images/Emo58.gif

אתם בטוחים שדווקא טמפוס החזיר את הזמן אחורה? אם אני לא טועה המקור אמר ב-3X22 שלא כדי להשתמש בטמפוס כי הוא עדיין חלש מהקרב שלו עם המכושפות <לא עברו קרוב לשנתיים וקצת מאז?!>, ושאם הוא ישתמש בכח שלו בכזאת צורה נרחבת זה יהרוס אותו? -הוא ציין מכיוון שטמפוס שד יעיל, די חבל לוותר עליו, היכול להיות ואין מישהו אחר בממלכת האופל ששולט ומתמרן בזמן?!

itamr

New member
בקשר לטמפוס

כאשר קול הציע למקור להחזיר את הזמן והוא אמר שטמפוס חלש מדי אז קול אמר שזה קורבן שהוא יצתרך להקריב. כלומר הקור שלט על טמפוס והכריח אותו להחזיר את הזמן אחורה למרות שהוא ימות מזה. ושני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית הם שני הפרקים היפים ביותר שראיתי, ואני ראיתי את כל הפרקים איזה שלוש פעמים כל פרק(גם בעונה השנייה מיס)

Woogyman

New member
קול לא אמר שזה קורבן

הוא פשוט אמר שאין ברירה אחרת. יכול להיות שהייתה ברירה ולא הוא או ליאו (שאמר שרק לטמפוס יש את הכוח להחזיר את הזמן בשני הצדדים) ידעו עליו. אבל זה כן טמפוס החזיר את הזמן (או המקור, עם הכוחות של טמפוס), כי המקור אמר - Tempus will do as you suggest if your witch crosses over, if your witch joins us. אגב, משהו לא קשור שחשבתי עליו. זוכרים את המכשף מת´יו, מהעונה הראשונה? היה לו כוח מאוד חזק, להעתיק כל כוח שמשתמשים בו עליו. איך זה שהמקור לא חשב על לקחת ממנו את הכוח? ככה כל פעם שפייפר פוצצה אותו הוא יכל לקחת את הכוח שלה. חוץ מזה שזה כוח מאוד מאוד חזק בלי קשר. ובהקשר של סוף העונה, הוא יכל גם להעתיק את הכוח הזה מטמפוס, אם לא לעצמו, אז כדי לתת אותו לשדים נוספים. חבל שכזה כוח חזק יהיה רק לשד אחד שגם ככה גוסס.

Ophel McNeil

New member
יכול להיות שהמקור לא היה

מספיק חזק בשביל להרוג מכשף כמו מת´יו, ושמת´יו לא היו שום שאיפות לחלק כוחות לאחרים. אל תשכח שהכל גם התרחש לפני כמה מאות שנים, ויכול להיות שהמצב אז בעולם התחתון היה שונה.

itamr

New member
מתיו

אתם יכולים להגיד לי איזה פרק זה הפרק עם מתיו?

itamr

New member
תחשוב קצת

יכול להיות שלא טמפוס עצמו גוסס אלא הכוחות שלו גוססים ולכן הם בטח יהרגו את כל שישתמש בהם!!! המקור הכריח את טמפוס להשתמש בהם!!!

p3

New member
נחמדות.....נחמדות....נחמדות....../images/Emo19.gif

Ophel McNeil

New member
כוחות גוססים?

איך כוחות יכולים לגסוס?...
טמפוס גסס, בגלל שהוא היה עייף מהפעם האחרונה בה הוא השתמש בהם. אבל כן, המקור הכריח אותו להשתמש בכוחות האלה.

rooooooy

New member
../images/Emo58.gif 4x01

הי לכולם ושמתי סמל של ספוילר כמו שביקשת בדיוק לפני שבוע גמרתי להוריד את כול הפרקים של מכושפות העונה הרביעית ופי´ג פשוט מדהימה הכי חמודה בעולם ס פ ו י ל ר סיימתי לראות את כול הפרקים אבל בפרק הראשון של העונה הרביעית לפי דעתי הוא משעמם רק מראים את ההלויה ואת שאקס וכול השאר לפי דעתי ורק לפי דעתי הוא משעמם ואם פיג´ נולדה עם הכוחות שלה (כמו כול האחיות) אז למה היא לא הצטרפה לבנות עוד לפני זה? (למרות שהיה להם את כוח השלוש הם יכלו להיות חזקות יותר).

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif כי הן לא ידעו

על קיום אחת של השניה (*קול מלא לעג*). רק אחרי שפייפר עשתה כישוף למציאת אחות אבודה, ופייג´ הגיעה להלוויה של פרו, פיבי ופייפר גילו שיש להן אחות קטנה.

Woogyman

New member
הכוחות של האחיות נחסמו ../images/Emo58.gif

כשפיבי נולדה. פייג´ נולדה אחרי פיבי והסבתא מיד חסמה לה את הכוחות, כך שלא היו לה כוחות, לפחות לא את אלה של המכשפה (ההזזת דברים). את הכוחות של האור הלבן שלה, שהסבתא כנראה לא יכלה לחסום, היה לפייג´ כל החיים אבל היא לא ידעה שהם קיימים. ברגע שהסבתא מתה, כל מה שפייג´ הייתה צריכה לעשות זה להיות שוב עם האחיות שלה כדי שהכוחות ישתחררו.

LillipooT

New member
אאממ...

היא לא חשבה שזה קצת מוזר שפתאום היא יצאה מהאוטו?!

Ophel McNeil

New member
|ספוליר|

היא הייתה על סף עילפון, נזרקה על הכביש, וראתה מול עיניה את ההורים שלה נשרפים. אני לא חושבת שבאותו רגע היא בדיוק תהתה למה היא לא נשרפת יחד איתם.

למעלה