איך ה-Morphy Richards 19BAR?

oren_b

New member
איך ה-Morphy Richards 19BAR?

מדובר בדגם 47968 שעולה 200$ בדיוטי-פרי. המכונה נראית מרשימה למדי ומיוצרת בשוויץ, אבל משום מה אין ברשת שום איזכור שלה - וזה כולל אפילו את האתר של החברה עצמה. אם מישהו מכיר את המכונה, אשמח לשמוע פרטים: 1. איך הקפה שהיא מפיקה? יש לו "קרמה" סמיכה? ומה לגבי הטעם, ישנם איזשהם טעמי לוואי? 2. האם איכות הגימור שלה טובה? 3. איך עובד המנגנון האוטומטי של הכמויות? אני מבין שצריך להשתמש בקפה טחון ולא בפולים, האם זה לא יוצר מצב שבו מאגר הקפה שבמכונה מתחמצן ומאבד מטעמו? 4. האם קל לנקות ולתחזק את המכונה? תודה, אורן נ.ב. פתחתי דיון דומה בפורום וואלה, אבל לא קיבלתי כמעט תגובות.

guyto

New member
נפלאות שיטות השיווק והעסקים....

אורן שלום, הסיבה שלא מצאת שביב של מידע על המכונה הנ"ל כיוון שהיא לא שייכת למורפי ריצ´רדס אלא מיוצרת ע"י קפרסו(capreso) שהינה חברה שוויצרית , אך לארץ המכונה מיובאת תחת המותג של מורפי ריצ´רדס. אגב לטעינת קפה האוטומטית היא יותר גימיק מאשר פרקטיות , למעשה אין טעינה של קפה אוטומטית , צריך למלא כל פעם מחדש אך הריקון הוא אוטומטי , נחמד כצעצוע לא יותר . לגבי הגימור החסרון הינו הפלסטיק , היה ניתן להשתמש בפלסטיק איכותי יותר , וגם המשאבה מרעישה טיפה יותר מדי. לגבי קפה הוא יוצא די טוב למכונה מסוג זה אך שוב חסרון קטן אין שליטה על קצב זרימת המים, לדעתי קצת מהיר מדי ... בהצלחה בבחירת המכונה הנכונה גיא

oren_b

New member
תודה רבה! זה בדיוק מה שחיפשתי ../images/Emo9.gif

אני עכשיו קורא בקדחתנות ביקורות על המכונה, עידכון בהמשך... ובצד העניין, נכון שהפורום בוואלה פעיל יותר, אבל דווקא כאן קיבלתי את המידע שחסר לי. וזה מה שצריך לקבוע בשביל הגולשים. אורן

אילן די

New member
המכונה הזו לא זכתה לביקורות נלהבות

ב- wholelattelove.com. תוכל להיכנס לשם בעצמך ולבדוק את הביקורת שנתנו הלקוחות שקנו את המכונה הזו. השם שלה בארה"ב (ובאתר) הינו Capresso Ultima. גם אני התלבטתי בינה ובין מכונה אחרת של קאפרסו שנקראת קאפרסו אספרסו פרו ולבסוף החלטתי על האחרונה. בהצלחה בבחירה. אילן

אילן די

New member
לא שמתי לב שזה אותו הלינק

שקיבלת מגיא. בכל מקרה נראה לי שאתה בידיים טובות. ספר לנו כשתחליט. אילן

Prognathous

New member
דווקא ביקורות לא רעות בכלל...

אני השתכנעתי והזמנתי אחת היום. אגב, הציון הממוצע שלה הוא 4.8 מתוך 6 (שווה ערך ל-80). קראתי גם ביקורות ומאמרים באתרים אחרים ונראה שהיא בחירה די מוצלחת. גם מהתכתבות שלי עם בעל מכונה כזאת בארץ, נראה שאין לה בעיות של ממש ושהיא מפיקה קפה טוב, נטול טעמי לוואי ועם קרמה סמיכה. לדבריו, המכונה גם מאוד נוחה לשימוש ומערכת טעינת הקפה שלה מקלה משמעותית על הניקוי. נראה שבעיות פוטנציאליות של המכונה הן שלחלק מהמשתמשים, הקפה לא יוצא ממש לוהט, ושכח ההקצפה שלה מוגבל לכמויות קטנות יחסית בכל פעם. מקריאת המאמרים, לשני הנושאים האלה יש פתרונות פשוטים. לגבי המחיר, היא זולה יותר בארץ מאשר בארה"ב, שם היא עולה $300 במבצעים (כ-1400 ש"ח). אני קניתי אותה היום במחיר של 990 ש"ח. בשביל הפרש של 100 ש"ח מהדיוטי-פרי, לא שווה לי להטריח חברים שחוזרים מחו"ל, ואני עצמי נוסע רק עוד חודשיים). מחיפושים ברשת מסתבר שהמכונה מיוצרת בשוויץ ע"י Jura ושם הדגם הוא Subito. היא משווקת בארה"ב ע"י שתי חברות שונות, כ-Capresso Ultima וגם כ-Dualit Espresso 968. בארץ כאמור, היא נקראת Morphy Richards 47968. אורן

אילן די

New member
אני אוהב לקרוא את הביקורות הרעות

לדעתי אז לומדים באמת על החולשות של המכונה. בכל מקרה בהצלחה - ספר איך היא. אילן

למעלה