איך התחילה השנה שלכם??

RossandRachel

New member
איך התחילה השנה שלכם??

שתפו.... בקיצור (כרגיל...), שלי היתה ממש טובה- היה אחלה אוכל, ועכשיו חזרתי מבילוי כיפי ביותר עם החבר'ה- אבל ממש כולם ביחד, מה שלא היה הרבה זמן....וקיבלתי ושלחתי אסאמאסים של שנה טובה. ויש לי חבר- שזה פשוט כיפי!חחחח וגל ישבנו כל המשפחה היום לראות סרט ו..לא יודעת- היה פשוט נחמד. יש לי תחושה טובה לגבי השנה הזו....זה כיף להיות אוהב ונאהב :)

angel enamorado

New member
החג-סופ"ש שלי :)

אני לשמחתי בבית ביום חמישי, ועוד המפקד אישרלי לצאת מוקדם יותר (יצאתי ב9, הגעתי ב2 הביתה) הבית כבר היה מוכן וחגיגי..אז לא נותר לי איך לעזור לאמא. הלכתי לקנות כמה ברכות חג למשפחה שלי ולמשפחה של חבר שלי. שישי הבית באווירת חג, מלא וגדוש פרחים וצבעי-חג , שולחן עם שוקולדים. בערב נסענו לדודים שגרים קרוב, היינו במתכונת מצומצמת- המשפחה שלהם ושלנו (10 נפשות). היה מצחיק, היה כייף, היה אוכל ממש ממש טעים!! חזרנו הביתה ואז למרות העייפות הלכתי לחבר שלי. שבת צחקתי שם עד דמעות, היה לי כייף. ובעיקר מצחיק בלי סיבה. ראשון אין בינתיים תוכניות..
שיהיה חג שמח ושנה טובה

sh53

New member
גם טוב וגם פחות טוב

מצד אחד באו אלינו 2 אחים שלי עם האחיינים, אחד שובב ומצחיק במיוחד - מתלהב ממעליות כי אין להם מעלית בבנין אז כל היום הוא יכול לרדת ולעלות במעלית וזה פשוט קורע מצחוק. מצד שני אחיין שלי אחר צריך לעבור טיפול בבי"ח (לא יודעים עדיין מה זה, צריך לעבור בדיקות), אז שחררו אותו לחג שירגיש אווירת חג בבית, אבל הם לא רצו לבוא ולראות אנשים (הפנים שלו קצת נפוחות מהכדורים) והם נשארו בבית שלהם לבד וזה עושה קצת עצוב ומעלה מחשבות של משמעות החיים. מאחלת לו רפואה שלמה ושיבריא כמה שיותר מהר.

Double DU

New member
זה היה חג די הזוי

בבסיס,נראה לי שבקרוב אני אפתח שרשור על מה שעובר עליי וזה קשור לנושא של הפורום וגם לצבא בסופו של דבר...

angel enamorado

New member
אני סגרתי את

פסח.. וכמה שזה חג גדול, ומשפחתי ואפשר לומר 'הכי שווה' מבחינתי, נהנתי בבסיס כמו לא יודעת מה.. :D

maytush

New member
החג שלי...

היה חג ממש זוועתי! גם כששמים את אחיות שלי ואותי בבית זה יכול להיות או ממש כייף או סיוט-הפעם זה היה סיוט!!! ומעבר לזה אז הידיד שלי שאני מאוהבת בו ממש הוא פגע בי ואכזב אותי קשות והשנה התחילה בזה שהבנתי שאיבדתי אותו-ועכשיו הרבה יותר בודד ורייקני! נראה לי שבכללי עומדת להיות שנה לא משהו :|

למעלה