איך הפשפש עלה למעלה?

ben 911

New member
איך הפשפש עלה למעלה?

על קיר המעלית שלנו תלו שלט:
"ביום ה' 3/7/2008 ירססו את הבניין וסביבתו בחומר הדברה נגד מקקים". תחילה לא הבנתי מדוע מזהירים אותי ולא את המקקים.
והנה אמש בשעת לילה מאוחרת כשפסעתי מהמחסן אשר בגב הבניין אל עבר חדר המדרגות.. כל הדרך הרגשתי שאני דורך על דברים פריכים ומשונים כאלה שהיו פזורים על הרצפה... התחושה היתה דיי דומה לאותה תחושה כאשר דורכים על עוגיות מזל או אפיפיות... ואו אז החלו האסימונים לרדת כולל אותם אסימונים שהיו על שלט המעלית שבישרו על הדברה.. הסטתי את מבטי למטה כדי לראות האם כצעקתה או במקרה דנן האם כפריכתה... ובאמת הרצפה הייתה מלאה שברי מקקים וחלקי חילוף כגון רגליים וכנפיים של מקקים.. כשדה קטל של ממש. כנראה דיירים קודמים שדרכו שם לפני.. ביצעו בהם בלי משים וידוא הריגה.
אבל בדרך כלל כל ייצור בטבע כשדורכים עליו.. מקיז דם, לא כן?
ואולם המקקים כשדורכים עליהם יוצא מהם משהו הדומה במרקם ובצבע למשחת מיונז. (סליחה שאני...) עכשיו אתם תבואו ותגידו: "מה עניין שמיטה להר סיני"? או במילים אחרות: מה הקשר שלנו כפורום הכרויות לג'וקים? אז קודם כל רצוי שתדעו ...בכל אחד מאיתנו מסתתר איזה ג'וק קטן.
סתאאאאאאם.
העניין הוא שהמקק הינו שרץ עיוור הפועל באופן אוטוטמטי לחלוטין..אפילו יש האומרים שאין לו מוח כלל. על רגליו האחוריות ישנם זקיקיי שיער אשר חשים תנודות באוויר ומאותתים לו שכדאי לו לנוס על נפשו לפני שיימעך.
אתם קולטים? כך המקקים שרדו מליוני שנים, כולל שואה אטומית כפולה ביפן. בלי מוח, בלי עיניים. רק שיער על הרגליים.
הבוקר הבחנתי שיש גם לי יש שיער על הרגליים.
ייתכן שצ'ארלס דארווין טעה? שמוצאנו אינו מהקוף אלא בעצם מהמקק? תחשבו על זה עד שאחזור.

s h o o s h a

New member
על התיקנים

להתחיל את הבוקר עם כוס קפה ביד ומסך המתאר את חייו ומותו של תיקן- לא נעים בעליל. אפילו מגעיל. אבל, בהמשך, התיאוריה כאילו דרווין טעה... ובכן, אני מניחה ונוטה להסכים אתך איש שיש כמה שמוצאם כנראה מהג'וק - בלי מוח ורק עם שיער על הרגליים, ויש עוד לא פחות כאלו שמוצאם דווקא מהחמור שאליו נקשרו הרבה מאד ביטויים כמו "חמור נושא ספרים" לציין מי שאוגר ידע אבל איננו נבון ואינו יודע לעשות בו שימוש מושכל ו"חמור חמורתיים" לציין מישהו טיפש ואטום במיוחד. יצויין כי הוכח מעבר לכל ספק כי התכונות הללו אינן תכונותיו של החמור ועם החמורים הסליחה! אז התחלנו את בוקר שישי בגן חיות וירטואלי. אחריו נפנה כל אחד [כנראה] לשוּקוֹ, למטבחו, לסיריו ובישוליו, כי השבת בפתח ולי אורחים יקרים: בני וכלתי. בוקר טוב פורום

ben 911

New member
../images/Emo6.gif שוש, ידעתי שאת תאהבי את זה.

כשכתבתי: "בלי מוח בלי עיניים רק שיער על הרגליים" ישר נזכרתי בראש הממשלה. .
בשבילי הוא תמיד היה מקק.
(מצטער על הפתיח של אתמול בבוקר)

בוקר טוב בן

הרגת אותי עם התמונה של הג'וק הזה , לא מסוגלת להרוג אותם , ונגעלת מהם מאד ורק שמרססים מוצאים כאילו משתזספים עם הרגלים למעלה , כל פעם עד שהם נעלמים כלל השכנים שלי רססו את הבית ואת החצר , אז והחיות המעופפות נכנסו לביחת שלי דרך החלון הפתוח מאז רצה אחריהם עם הריסוס , להם זה לא עשה כלום, אבל אני בצרות עם הנשימה ,ולראשונה מזה שנים אני שוקלת להביא הביתה ריסוס , אבל שמרססים צריך לא להיות בבית כמה שעות זאת במגמה להוציא את המעופפים מהבית שלי , להתפטר מהחיות הלא קרואות הללו .

אני לא נגעלת מגוקים..נהנית למחוץ אותם עם נעל

לשמעו את הפיצפוץ, ואפילו אחרי שהגוק מפרפר לאחוז במחוש ולהעיף אותו מהחלון...הכי פדיחה כשבאים אורחים והגוקים מחליטים לרקוד רומבה דווקא בסלון..אני לא מבינה מה הקטע של נשים עם הגוקים,? רמש קטן ולא מזיק...עכבר...זה סיפור אחר...

גיורא16

New member
קטלנית הג'וקים

האח הידד...סוף סוף קטלנית אמיתית...מה עם עכברים?...אני מתאהב.

ben 911

New member
בוקר טוב מאמי.

לא צריך לרסס אותם. צריך לסרס אותם. את מבינה? על ידי הזזת אות אחת ממקומה... המלחמה הכימית, הופכת להיות מלחמה ביולוגית.

למעלה