איך הנעל הזאת?...
א אביגיל מהר המלכים New member 17/9/12 #3 מאלדו? אתמול ראיתי זוג זהה שם והתבאסתי קשות שזה מבד ולא מעור או דמוי עור. אני מאוד אוהבת את הגזרה, אבל בעיניי החומר שממנו זה עשוי מבאס, לא אוהבת את המרקם הזה.
מאלדו? אתמול ראיתי זוג זהה שם והתבאסתי קשות שזה מבד ולא מעור או דמוי עור. אני מאוד אוהבת את הגזרה, אבל בעיניי החומר שממנו זה עשוי מבאס, לא אוהבת את המרקם הזה.
I ismeralda100 New member 18/9/12 #13 אני גם לא מתחברת לסגנון הזה, וזה מסוג הדברים שאת אומרת "טוב לפחות זה נוח נורא" אבל רובן גם לא מאוד נוחות....אז מה הרווחת? כלום. לא יופי ולא אופי
אני גם לא מתחברת לסגנון הזה, וזה מסוג הדברים שאת אומרת "טוב לפחות זה נוח נורא" אבל רובן גם לא מאוד נוחות....אז מה הרווחת? כלום. לא יופי ולא אופי
A Aניס New member 17/9/12 #5 זה סגנון מאוד טרנדי עכשיו נקראות נעלי לופרס. אני שמתי עין על אלו של אלדו והתבאסתי אתמול שלא היו במידה שלי.... אקפוץ השבוע לסניף אחר כדי לרכוש.
זה סגנון מאוד טרנדי עכשיו נקראות נעלי לופרס. אני שמתי עין על אלו של אלדו והתבאסתי אתמול שלא היו במידה שלי.... אקפוץ השבוע לסניף אחר כדי לרכוש.
S SimplyMe1 New member 17/9/12 #9 מה שבתמונה שלך נראה כמו מוקסין מסוגנן יותר מה שהבחורה שמה נראה כמו נעל בית מכוערת, לדברי אחת הכותבות למעלה- "נעל הבית של יו הפנר"- רק חסר חלוק הרחצה הבורדו+בחורה מסולקנת בשם ג'סיקה ואפשר להיות חלק אינטגרלי מחייו של הפלייבוי המזדקן בעולם.
מה שבתמונה שלך נראה כמו מוקסין מסוגנן יותר מה שהבחורה שמה נראה כמו נעל בית מכוערת, לדברי אחת הכותבות למעלה- "נעל הבית של יו הפנר"- רק חסר חלוק הרחצה הבורדו+בחורה מסולקנת בשם ג'סיקה ואפשר להיות חלק אינטגרלי מחייו של הפלייבוי המזדקן בעולם.
S sheffys1 New member 17/9/12 #6 נעלי הבית של יו הפנר במיוחד בצבע ובקטיפה הבורדו הזאת. אני אישית גם לא סובלת את הגזרה שלהן, אבל זה עניין של טעם.
נעלי הבית של יו הפנר במיוחד בצבע ובקטיפה הבורדו הזאת. אני אישית גם לא סובלת את הגזרה שלהן, אבל זה עניין של טעם.
נ ניצת הורד New member 17/9/12 #7 העיצוב שלה הוא של נעל בית לכל דבר הצבע מאוד יפה ומיוחד אולם היא עשוייה רע מאוד.
נ נועה צמח New member 17/9/12 #11 השילוב בין הקטיפה לצורת הנעל והצבע הנ"ל נותן אסוציאציה של נעל בית חורפית באופן אישי, אני אוהבת את הסגנון רק לא בבד הנ"ל
השילוב בין הקטיפה לצורת הנעל והצבע הנ"ל נותן אסוציאציה של נעל בית חורפית באופן אישי, אני אוהבת את הסגנון רק לא בבד הנ"ל