איך המזדה 323F מודל 92 ?

ceyal

New member
מכיר סיטרואן BX?

משנת 1983 משווקת בדגם TRS עם 1. הגה כח 2. 4 חלונות חשמל 3. נעילה מרכזית 4. מזגן מקורי 5. גג נפתח חשמלי כאופציה כמו גם פנסי ערפל ועזוב את עניין האמינות כרגע זה נושא לויכוח אחר

Alfa156 GTA

New member
כנראה שאף אחד לא קרא מה היה כתוב

על הרכב הזה שהוא יצא. זה רכב גרוע! ממש מסריח ! כשעשו לו מבחן שהוא יצא לכבישי א"י, היה כתוב להחזיק את הרכב חזרה לשולחן השירטוטים ולהתחיל מחדש. זאת היתה נפילה של היפנים. ALFA156 GTA עדיין עדיף יפנית מכל צרפתית.

ceyal

New member
בא לא נריב על BX אבל

תעשה טובה - לך לגוגל ותכתוב CITROEN BX ותראה מה יוצא טוב? אחר כך בא נדבר עליה

גרמי

New member
רצית לראות מה יש על BX ברשת?

כנס לקישור הזה, ונראה אם אחרי שעה-שעתיים כאן לא תרוץ לחפש אחת במצב נסיעה ב 1000 ש"ח..... ה BX נוחה בטירוף, יציבה לחלוטין, נוסעת נפלא , פשוט תענוג לשהות בה למי שלא מעוניין בהתפרעויות בכבישים צפופים. שיוט בינעירוני בכבישים מפותלים בחוסר מאמץ מוחלט, אחיזה נפלאה. אני נהניתי מאוד מתקופת בעלותי על הרכב. דרך אגב - הדברים שהתקלקלו בפעמים שאשתי נתקעה היו מודול הצתה, בקר סרק אלקטרוני, ולכלוך במגעים של הקויל. החלפתי גם 4 בומבות ותושבות מנוע וגיר בזמן שהאוטו היה אצלי. החלפת בומבות זה בדיוק שקול להחלפת בולמי זעזועים, רק שיש לעשות את זה כל 60000 ק"מ. הרבה אנשים הסיקו מזה המערכת ההידראולית לא אמינה.

ceyal

New member
מסכים עם כל מילה ויותר

כאשר אני אגמור לשפר את ה GTI שלי - אני אגיע איזה יום ואתו לכם לעשות סיבוב. גם היום היא אוכלת כל מזדההונדהמיצובישיסובארו ממוצעים מענין מה יקרה אז... והנה עוד קישור מעניין (עוזר לי הרבה בטיפולים)

Alfa156 GTA

New member
למי שלא הבין ההודעה הקודמת

דיברה על המאזדה 323 F הישנה (הצפרדע)

שי ©

New member
הוויכוח הזה ממש מצחיק...

בא בנאדם, אומר שיש לו 25K ש"ח לאוטו והוא מעוניין במאזדה 323F מודל 92´, ובמקום להציע לו אלטרנטיבות עדיפות ב-25K, אתם מתווכחים על אמינות של מכוניות שעולות עשרת אלפים ש"ח... שי

sronis

New member
נו, זה בדיוק כדי להראות לו שלהוציא

25 אלף על יפנית מ-92 זה השקעה לא נבונה כל כך. רוני

itzik93

New member
השקעה נבונה מאוד

הרבה יותר מצרפתיה מקבילה זה בטוח. איציק

chat guy 23

New member
מיצובישי סופר לנסר !! תגובות בבקשה

אנשים! האם שווה לקנות מיצושבישי סופר לנסר 93/94 אוטומטית והאם זה נכון שהיא אוכלת הרבה דלק?

B.M.F

New member
לדבי השווי - זה שיקול שלך...

אם זה שווה או לא. ולגבי צריכת הדלק - היא לא מזהירה. פחות מ-10 ק"מ/ליטר

redroze

New member
לא חסכונית בצריכת דלק אבל . . . .

שווה כל אגורה (מחיר מצחיק) !!!!!!!

sronis

New member
טובה מאוד.

גם נוחה, גם אמינה, גם מספיק מרווחת, בגאז´ טוב, התנהגות כביש סבירה, שום מינוס רציני לפי מה שאני יודע... רוני

יוסי®

New member
ההתרשמות שלי מהאפלאוז די מינימלית,

אבל אני יכול לאמר כמה דברים..... בגירסה האוטומטית, בה אני נהגתי, הגיר האוטומטי די מסרס את המנוע - הוא די על הפנים לדעתי, וחבל - כי המנוע, שלהערכתי יש לו 100 כ"ס (לפי מה שאני זוכר....) אמור להיות בהחלט זריז..... האוטו באופן יחסי מרווח, ומהבחינה הזאת הוא מאוד פרקטי - אפשר למצוא רכב עם ח"ח, הגה כח, נ"מ - ז"א עם אכזור בהחלט יותר מסביר..... דווקא מהתנהגות הכביש שלה התרשמתי לא כ"כ לטובה - במהירויות גבוהות הרכב נותן תחושה כאילו הוא לא כ"כ יציב, ובכבישים מפותלים היכולת של הרכב לא משהו. אבל אם אין ברצונך בנסיעה מהירה ו/או עם נטיות ספורטיביות, זאת יכולה להיות אופציה בהחלט לא רעה בכלל.

sronis

New member
בוודאי שלא, אני לא מאמין שמי ששואל

על דייהטסו אפלאוז מחפש משהו כזה, ולא צריך לשפוט כל רכב לפי זה. מהניסיון שלי על האפלאוז (יש לדודה שלי) הוא רכב נוח, מרווח יחסית, בעל איבזור סביר, ומאוד אמין. קנייה אמנם משעממת ביותר (מכונית ממש מכוערת לדעתי) אבל בהחלט טובה. רוני

למעלה